Sercan Yıldırım..


Sezon başından beri transfer gündeminde olan bir oyuncu Sercan Yıldırım. En son Manchester City ve United kapışmışlar fakat Premier Lig'teki bazı kurallardan ötürü gitmesine engel olunmuştu zaten kendiside şimdiden gitmeyi pek kabul etmedi çünkü forma giymesi garanti değildi Avrupa'da.. Biraz daha ispatlaması gerekirdi Sercan'ın kendisini..

Aslında basına çıkanları yazmıyoruz FCN Blog ekibi olarak fakat bu sefer yazalım dedik çünkü bizimde duyduklarımız var bu transfer hakkında.. Halil ile prensipte anlaşmıştık fakat oyuncu sonradan gelmekten vazgeçti. Çünkü kendisi yedek kalacağını biliyordu, ön protokol tarzında birşey yapılmıştı amma velakin Schalke'de zaman zaman forma giydiğinden ötürü Galatasaray'da 3.forvet olmayı kabul etmedi Halil Altıntop. Belkide forma giyemeyeceğini düşündü, kendisine güvenemedi.

Sercan Yıldırım için Bursaspor yönetimine teklif yapmaya devam ediyoruz. Rijkaard ve Neeskens ikilisinin gözden çıkarttığı 4 oyuncu + 3,5 - 4 milyon euro gibi bir rakam öneriyoruz. Yani hemen hemen 6,7 milyon euroluk bir teklif oluyor toplam olarak. Bursaspor adına iyi para aslında fakat onlar biraz fantezi birazda oyuncunun yetenekli ve Türk olmasını kullanarak fiyatı 9, 10 milyon euro arası bir meblağ olarak belirlemiş. Murat Yalçındağ, Haldun Üstünel zaman zaman Bursaspor yönetimi ile görüşüyor, Sercan'ın menajeri Metin Korkmaz'la sık sık telefon görüşmeleri oluyor. Haldun Üstünel haftanın 3,4 günü genelde yurtdışında, kalan bir kaç gün ise Türkiye'de görüşmeleri sürdürüyor.

Sercan gelir mi, gelmez mi bilinmez..
Fakat Sercan gelirse çok iyi bir alternatif olacağı kesin..

Bu arada gönderilecek oyuncular arasında çok büyük ihtimalle Eskişehirspor ile anlaşamayan Volkan Yaman ve yıllardır kendisine verilen şansları kullanamayan Mehmet Güven olucak.

14 yorum:

  1. Fossada performans düşüklüğü seziyorum. Haberler artık medyadan servis. Olmuyor fossa.. Duyumcu haber anlayışınıza yakışmıyor.

    YanıtlaSil
  2. Adsız 14:51

    Aslında basına çıkanları yazmıyoruz FCN Blog ekibi olarak fakat bu sefer yazalım dedik çünkü bizimde duyduklarımız var bu transfer hakkında.

    Son transfer konusunda özellikle duyumlar ve güvenilir kaynaklar açısından epey sıkıntıya düştük. Bu yüzden performans düşüklüğü demiyelimde, uzun süreçte teyit ettirme diyelim.

    YanıtlaSil
  3. Eğer ortasahaya ya da stopere yabancı bir futbolcu almayacaksak yabancı hakkını genç bir forvetten yana kullananlım. Sercan için teklif edilen miktarlar çok fazla. Vereceğimiz futbolcularla beraber Sercan'ın fiyatı 7-8 milyon euroyu bulacaktır. Bu fiyatı vermemize rağmen Sercan Baros ve Nonda'nın yedeği olacakır. Yedek bekleyecek adama bu kadar yüksek bonservisler vermek ne kadar mantıklı. İllahi yerli genç yetenek arıyorsak Gençlerbirliği'nden Mustafa Pektemek'i almaya çalışalım. İlhan Cavcav daha insaflı çıkacaktır. Ya da Uefa'yı aldığımız senelerde kulübmüze gelen Marcio gibi ucuz ama yetenekli bir adam alıp takviye yapalım. Çok büyük bonservis vermeden de sağlam adamlar bulabiliriz.

    YanıtlaSil
  4. Adsız 15:30

    Ortasahaya bir adam alıcaz muhakkak ve alınacak adam büyük ihtimalle defansif ortasaha olacak. Yoksa bu sene çok sıkıntı yaşarız büyük maçlarda. Ayhan, Barış, Sarp, Topal ve Linde yetersiz. Linde ve Topal zaten sakat ve istikrarsız genel itibariyle. Barış, Ayhan, Sarp'ta o bölgeyi haftada 3 maç kaldırabilecek kapasitede değiller. He birde Mehmet Güven var aynı bölgede oynayan. Onu konuşmaya gerek varmı?

    YanıtlaSil
  5. Ortasaha konusunda hem fikiriz. Linderoth'dan artık birşey beklemiyorum. Mehmet Topal iyi olmasına rağmen çok fazla sakatlanıyor ve her sakatlığında minimum 2 ay yok. Ayhan'ı oldum olası beğenmem, oyunun 2 yönünü oynuyor diyorlar ama aldığı topları ya yana ya da geriye oynuyor. Barış oyunun bozma yönünde etkili ama topu kullanma yönünde çok zayıf. Sarp iyi adam ama o da bu takımda ancak iyi bir yedek ya da altertnatif olur. Buda gösteriyor ki ortasahaya Diarra ya da Appiah tarzında bir adam almak. Haldun Üstünel isterse bunu rahatlıkla yapar. Yerli forvet olarak Mustafa Pektemek'de düşünülebilir.

    YanıtlaSil
  6. Sercan Umarım gelir gelirse müthiş bir yatırım olur gerçekten hem de elimizdeki işe yaramayan yaser mehmet güven gibi elemanlardanda kurtulmus olacağız:)

    YanıtlaSil
  7. sercanfans hkn8917 Ağustos 2009 16:56

    Ya fcn abi,bu haber daha kac gun once lig tv de ozel haber cikmisiti,beyler sercan turkiyede anca f5 alir,gs nin f5 le yarisacak gucu var,ama maddi anlamda yok beyler, sen oyuncu takasliyorsun ,adam10millionu,basiyor sen bursa olsan hangisini secersin,soyle sercan f5 te harcanir ama adamlar gs almasin ,biz de curusun diyerek aliyor oyuncuy ,bir de su diaarra cok balon geldi agzimiz yandi forvetten hemde diarra,italya yolcusu sercan f5 hayirli olur

    YanıtlaSil
  8. Bloğunu yeni gördüm bundan sonra sürekli takip etmeye çalışacağım yalnız sercan transferine kesinlikle karşıyım o kadar para etmez baros -her ne kadar formsuz da olsa- ve nonda işi götürür zaten orta sahamızdaki oyuncuların hepsi gol atabilecek adamlar forvete ne gerek var onun yerine diarra ya da o tarz adam alınsın bizim sıkıntımız defans ve orta sahada

    YanıtlaSil
  9. Adsız 15:39

    Bize söyleyecek söz bırakmamışsınız.
    Son derece doğru tespitler ve yorumlar.
    Forvet olarakta genç, gelecek vaadeden ve TÜRK bir forvete ihtiyacımız var.

    Ellerinize sağlık =)

    Umur Pınar

    Zaten amaçta bir nevi o :)

    Sercanfans hkn89

    Fenerbahçe'nin 10milyon euroluk gibi bir teklifi yok. Zaten öyle bir teklif yapsa, çoktan alırlardı Sercan'ı. Bursa yönetimi manyak mı 10milyon euroyu kabul etmesin.
    Fenerbahçe takımının yapmış olduğu 4milyon euroluk bir teklifi var.
    Bizimde yapmış olduğumuz 3.5 / 4milyon euro + 4 oyuncu teklifimiz var.
    Lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyin.
    Diarra'nın taliplisi pek yok, ne İtalya'sı..
    Eğer maddi anlamda gücümüzün olmadığını düşünüyorsanız, takım kadromuza tekrardan bakmanızı tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  10. benim merak ettiğim bir şey var.acaba sercan rijkaard forvete takviye istiyorum dediğinde yönetim tarafından önerilen bir isim mi yoksa rijkaardın bizzat istediği bir isim mi?

    YanıtlaSil
  11. Arkadaşım Diarra'nın İtalya'dan taliplisi var. Atıp tutmuyoruz. Bu takımlardan biri Genoa. Sadece haberleri Türkiye'den takip etmiyoruz. Bir çok yabancı sitedende transferleri takip ediyoruz. İtalya'da taliplisi yok diyorsun, sanırım menejerisin. Bu kadar garantici konuşmayın. Diarra gelmez ya da kulübün maddi imkanları kötü demiyoruz çünkü kötü olduğunu biz değil bizzat başkan söylüyor ama gelecek için son derece umutlu konuşuyor. Aldığımız futbolcuların ödemesine bakarsan 3-4 yıla yayıldığını görürsün. Buda ayrıca yönetim başarısıdır.

    YanıtlaSil
  12. Mehmet topalda ilesmis ama cok isiktrarsiz.. :(

    Diaara gelse inanilmaz bi orta saha olusur arkadaslar bence elanodan bile daha cok katki yapar bu oyuncu , benim görüsüm.

    Fcn Blog bu transferlerde hic olumlu veya olumsuz ilerleme varmi?
    Yoksa beklemedemi?

    Tsk

    YanıtlaSil
  13. Adsız 12:28

    Neeskens ve Rijkaard'ın kasetleri izleyipte karar verdiği bir isim olarak düşünüyorum, açıkcası kişisel olarak..

    Hiç bir transfer hocaya sorulmadan veya hoca gözetiminin dışında gerçekleştirilemez.

    Adsız 14:57

    Başkanın ben ağzından "durumumuz kötü" diye birşey duymadım. Ayrıca eğer yazılanları okuyorsanız bonservislerin 3 yıl gibi uzun vadeye yayıldığını, bu sene bütçenin kaynağının reklam gelirleri ve sponsorlukların olduğunu defalarca belirttik. Okumadan yorum yapmak böyle birşey olsa gerek?

    Genoa hakkında ilgileniyor demişsiniz fakat benim bildiğim kadarıyla Sampdoria ilgileniyor iki gündür Diarra ismiyle.
    Ama gelir, ama gelmez orasını bilemeyiz.

    Ayrıyetten emin olun sadece biz Avrupa borsasını takip ediyorsunuz, bizler Türk medyasından haber alıyoruz. ;-)

    Adsız 16:10

    Şu anda transfer hakkında herhangi bir gelişme haberi yok, olursa paylaşırız.
    Yöneticilerimiz Türkiye'de şu anda..
    L.Tallin maçı sonrası ufak bir yurtdışı seyahati olabilir.

    YanıtlaSil
  14. Bursaspor baskani Floryaya gelmis teklifi biraz yükselsekde kapsak sercan

    Azize giciklina elimizden kapmaz isanllah bukadar yaklasmisken alsak

    sercan 2-3 sene sonra cok büyük paraya satilir sercana nekadar istiyorlarsa vereceksin cok kaliteli cok yetenekli gelecek 10 yila damgasini vuracak Barosa iyi bir yedek olur Boras böyle devam ederse barosu bille kesebilir

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0