Yeni bir dönem ve Şampiyon Galatasaray!

2007 yılında yayın hayatına başlayan FCN Blog, 2023 itibariyle yeni bir konsepte (daha doğrusu eski günlerine) dönmeye hazırlanıyor. Dönemin en güncel trendiyle yola çıktığımız ve tabir-i caizse üç kuruş para kazanmadan tamamen gönülden yaptığımız işe, yine dönemin güncel trendiyle devam edeceğiz. İlk günlerinde transfer duyumları, kulüpten özel haberler ile yayına başlayan ve ardından haftalık/aylık analizlere dönen site, bir dönem şube fark etmeksizin Galatasaray'a ait tüm takımların haberleriyle gündemin nabzını tuttu. Bugün geldiğimiz noktada, gerek değişen internet trendleri, gerekse ekipteki herkesin iş hayatına katılıp, bir de aralarında çoluk çocuğa karışan olması artık zaman ayırma konusunda ciddi engeller teşkil ediyor.

Yayın hayatına başladığı günden bugüne 24.340 yazı, 14.851 yoruma ev sahipliği yapan FCN Blog ailesi tüm zamanlarda 22 milyondan fazla okunmaya sahip oldu. Türkiye'de dönem içerisinde yaşanan Google yasakları nedeniyle Blogger'a yaşanan erişim sorunları, zaman zaman Wordpress geçişleri ve tekrardan Blogger'a dönüş.. Geride kalan 15 yıla yakın sürede kazanılan yüzlerce maç, elde edilen nice başarılar ve şampiyonluklar. Hepsi bizler için çok özel ve keyifli bir deneyimdi. Bunun için bizi takip eden, destekleyen, okuyan, paylaşan herkese binlerce kez teşekkürler. Başlarken böyle bir noktaya geleceğini tahmin bile edemezdik, neredeyse yılda 1.5 milyon hiç tanımadığımız kişiye ulaşmayı başarmıştık.

  • 6 Süper Lig şampiyonluğu: 2011-12, 2012-13, 2014-15, 2017-18, 2018-19, 2022-23
  • 4 Türkiye Kupası şampiyonluğu: 2014, 2015, 2016, 2019
  • 5 Süper Kupa şampiyonluğu: 2012, 2013, 2015, 2016, 2019

Futbolda elde edilen başarıların yanı sıra erkek ve kadın basketbolda yıllar sonra gelen tarihi şampiyonluklar, Eurocup (x3) - Euroleague şampiyonlukları ve yıllarca hem Avrupa'da hem de Dünya'da kupalara ambargo koyan Engelsiz Aslanlar.. Her bir nice şampiyonluk, bu şampiyonluğa giden yolları birlikte yaşamak ve bu süreçte yapabildiğimiz kadar özel haber/röportaj yapabilmek. Bunların hepsi, tamamen gönülden bir şeyler yapmaya çalışan bizler için büyük bir gurur kaynağıydı.

Okan Buruk yönetimindeki futbol takımının çok başarılı bir sezon geçirerek elde ettiği şampiyonluk sonrasında sitede bir yazı olmaması ayıp olurdu. Bu yazıyı yazmamak ve geride kalan 15 yıl için teşekkür etmemek bizleri yıllardır takip eden ve girip zaman ayıran, okuyan, okutan, bizleri eşine dostuna öneren yıllık ortalama 1.5 milyon kişiye de ayıp olurdu. Ve hiç kuşkusuz en büyük teşekkür, hiç bir karşılık beklemeden ekibin bir parçası olan ve 1 post bile yayınlamış dahi olsa katkı sunan nice arkadaşlarımıza.

FCN Blog ekibi yayın hayatına en az eskisi kadar güncel ve anlık haberlerle artık Twitter'da devam edecek. Sizleri de oraya bekleriz. Web sitesinde ise haftalık veya aylık değerlendirme yazıları sizlerle olacak. Zaman buldukça.. 

Herkese sonsuz teşekkürlerimizle,
Eyvallah.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0