Stay with us, Kewell..


Don't leave..


Stay with us..

14 yorum:

  1. teklif mi var kewell için?

    YanıtlaSil
  2. kewell ayrılcakmı yoksa:((

    YanıtlaSil
  3. Büyücünün bu sezon sözleşmesi sona eriyor.

    YanıtlaSil
  4. Sözlesmesi sona eriyorda, kendisi gitme tarafftari mi? Yoksa kalmak mi istiyor? Bence gidecektir.

    YanıtlaSil
  5. Harry ne kalmak istiyor ne gitmek istiyor..

    Kariyerini Avustralya'da noktalandırmak istiyor.
    Fakat kariyerini ne zaman bitireceği belli değil..

    YanıtlaSil
  6. Arkadaşlar ben uzun zamandır(Kewell geldiğinden beri) takip ediyorum bu durumu.

    Öncelikle, Rijkaard'a danışılmış sözleşme yenileme konusunda. O da onay vermiş; yedek kalsa da medikal bir sıkıntısı olsa da Kewell'ın değerini ve katkısını o da biliyor. Barcelona'da çalışırken Kewell'ı istediğini de öğrenmiştik. Takımda da çok sevildiğini herkes biliyor.

    Bu koşullarda sezon başında Kewell'a sözleşme yenileme ile ilgili bir görüşme olduğu fakat Kewell'ın daha sonra konuşalım dediğini duydum. Sonuçta, Kewell da sezonun gidişatını görmek istiyor.

    Verdiği röportajlarda hep futbolundan keyif almak üzerinde durduğunu görüyoruz. Yani keyif alarak oynayacak, memnun olucak kendi performansından bu çok önemli. Sezonun gidişatı ve Kewell'ın kendi oyunu karar vermesinde etkili olacaktır.

    Ayrıca, ailesinden ayrı olduğunu unutmayın. İngiltere'de oynamayı da tercih edebilir. Avustralya'ya dönüp kariyerini orada bitireceğini de açıkladı ama sanıyorum bu Galatatasaray için tehdit değil. Oyununa güvendiği sürece burada kalır. Bırakmaya karar verdiği gün Avustralya'ya gider; orada zaten tüm kapılar kendisine açık.

    Yani bizim yapabileceğimiz Kewell'a sevgimizi göstermek. Belki dev bir "Stay with us." kareografisi... Karar onun.

    YanıtlaSil
  7. Tribünler Spooky'nin de dediği gibi Kewell için özel bir kareografi hazırlayamaz mı? Mükemmel olur.

    YanıtlaSil
  8. spooky..ailesinden ayrımı gercekten?? çoğu maçta tribündelerde o bakımdan.

    YanıtlaSil
  9. 00:48,

    gelip gidiyorlar ama sezon boyunca ailesinden ayrı olacak.

    bugün fanatik'te kewell'ın yönetimden yeni sözleşme istediği yazıyor. fanatik'e zerre güvenmesem de umarım bu doğru haberdir diye dua ediyorum. kewell da arda gibi bu takımın ruhu, gitmemeli!

    YanıtlaSil
  10. Evet ayrı. Hem eşi İngiltere'de dizi oyunculuğu, sunuculuk yapıyor hem de çocukları okula orada devam ediyor. Dolayısıyla ASY'deki maçlara geliyorlar. 2 haftada bir veya bir maça gelemezlerse ayda bir oluyor. Kewell'ın ailesine olan ilgisi, bağlılığında Liverpool zamanlarından beri hep İngiliz gazetelerinde bahsedilirdi. Zaten Galatasaray muhabirleri de zaman zaman durgun oluşunu bu ayrılıklara bağlıyorlar ki onlar diğer futbolculardan öğreniyorlardır bunu.

    YanıtlaSil
  11. kareografi mükemmel bir fikir. gitmesin bizimle kalsın diye n'apabiliyorsak yapsak ya :(

    YanıtlaSil
  12. kewell bu takıma gelmiş geçmiş en önemli yabancı oyunculardan biridir artık bir simge haline geldi nerdeyse. kareografi fikri benim de aklıma geldi çok mantıklı olur kewellı taraftar olarak ne kadar sevdiğimizi bir kez daha gösterip onu burda kalmaya biraz daha yaklaştırmamız lazım.

    taraftar forumlarında ultraslan.comda falan nereye gerekiyorsada herkes bu kewell kareografisini dillendirsin yazsın sonucunun başarılı olacağına inanıyorum.

    YanıtlaSil
  13. Kewell ne olursa olsun takımda tutulmalı. Böyle profesyonel,içten,saygılı bir adam kolay kolay ülkemize gelmez. Kewell hatta her maç banko oynamalı. Onu izlemek büyük keyif. Kewell ile yönetim 3 yıllık sözleşme imzalasın. Kewell'ı seviyoruz ve bu forma altında istiyoruz.

    Serkan

    YanıtlaSil
  14. Sevgili FCN ekibi, fanatik'te çıkan Kewell'ın Galatasaray'ımızda kalmak için yönetime kendisinin kontrat uzatma teklifinde bulunduğunu anlatan haberin doğruluğu var mıdır acaba, öğrenmeniz mümkün mü bunu? Bence bu çoğu transfer haberinden bile önemli bir haber Kewell'ın geleceği =)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0