RVN.

Sami Yen yıkılıyor.. Ruud, Ruud, Ruud sesleri ile..

Değişik şeyler olacak, hem de çok değişik..

33 yaşındaki oyuncu bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda Real Madrid tarafından satış listesine konmuştu. Yıldız oyuncu 2008 yılında geçirdiği ciddi sakatlık sonrası forma şansı pek bulamamış bu yüzden takımından ayrılmanın sinyallerini vermişti..

30 yorum:

  1. Geliyormu ruud? Kesinmi hocam?

    YanıtlaSil
  2. Kaan bey bu bir duyum mu yoksa medyadan gördüğünüz için mi yazdınız?

    YanıtlaSil
  3. linderoth giderse gelme ihtimali olur marquezin yaninda :D

    YanıtlaSil
  4. Mürsel YAVAŞ13 Ocak 2010 23:01

    Medyada geçtiği için mi girdiniz bu haberi yoksa gerçekten bir duyum mu var...Aydınlatırsanız Seviniriz FSN...

    YanıtlaSil
  5. yaşlı artık 2 yıldır top deymiyo ayağına ya

    YanıtlaSil
  6. ii güzelde hem yaşlı hem sakat onun için korkutuo bu transfer beni :S ayrıca ruud un gelmesi çin bi yabancının gitmesi lazım

    YanıtlaSil
  7. Eğer 2 yabancı oyuncu alınacaksa elbet yapılır birşeyler sevgili Emre.

    Deniz, bu sezon 150 dakikaya yakın forma giydi.

    Mürsel Bey hem gelen bilgilerimiz var, hemde açıklanan bazı gelişmeler. Birazda bizim temennimiz daha sezon başında söylüyorduk belki hatırlarsanız :)

    YanıtlaSil
  8. Dereyi görmeden paçayı sıvama gibi olmasın ama olurda 2 yabancı alınmak istenirse en kötü ihtimal Linderoth için sözleşmeyi dondurma işlemi yapılıp lisans çıkartılmayabilir

    YanıtlaSil
  9. Ruud gelsin varya yıkarım bu gezegeni.İlk işim gs store gitmek olur.

    YanıtlaSil
  10. Mürsel YAVAŞ13 Ocak 2010 23:16

    Evet Ruud ismi çok geçmişti sezon başında blogta hatırlayabiliyorum...Bu gelen bilgilerin kaynağı nedir söyleme imkanınız varmı , Sıkıntıya girecekseniz tabii ki söylemeyebilirsiniz...

    YanıtlaSil
  11. 150 dk(!)(?) vaay iyi giymiş.. acaba son bir vitrine cıksın bizim gibi kulüpler para sacsın diyemi giymiş o 150 dk yı yoksa gercekten mi giymiş! lütfen ya biz dalga gectik 34 yasında carlos diye şimdi aynı şeyi biz yapıcaz yok böyle saçma bir fikir amr zaki gelse bundan bin kat daha faydalı olur bize bence..
    bide şöyle bir durum daha var şu kadrodaki keita kewell elano eleştrilirken ve gs nin huzuru bozulmaya çalışılırken biz gidip üstüne parar veririz huzurumuzu kaçırsınlar diye.. çünkü bu adam gelirse ve bide üstüne hayal kırıklığı olursa yapılan eleştirilerin altında kalır bu takım ve yönetim (ki yönetim hiç haketmediği halde) bence büyük risk yönetim içinde.. bunlar benim nacizane görüşlerim yinede her görüşe saygım var. tek istediğim gs nin başarısı ve iyiliği tabiki..

    YanıtlaSil
  12. unutmayalım hoijdonk fenere 34 yaşında geldi ve iyi işler çıkardı nistelrooy eğerki kendine gelirse 2 sene bizde rahat oynar ve ligi gol yağmuruna tutar iş yaşında değil asıl soru işareti şu sakatlığı..

    YanıtlaSil
  13. bir şey daha eklemek istiyorum.. bu adam gelse (pozitif bakıyorum) harikalar yaratmaz bence en fazla barosla eş değer oynar (oyun tarzları değil kastım, takıma yaptıkları fayda anlamında) baros gibi bir oyuncuyumu kesiceksin bu isimde bir adamı mı kesiceksin ki benim için hiç önemi yok isminin aynı şekilde rijkaard içinde oyle diye biliyorum. neyse gelmek istediğim nokta yukarıda bahsettiğim durum gerçekleşirse bu adam ne oluyoruz ya ben şuyum buyum ben ruudum demeye başlar bu da başka bir huzursuzluk.. sonunda ki tablo carlos nasıl iplemedi fenevi çekti gitti ve o herkese ağalık taslayan aziz bey(!)(?) in gıkı cıkmadı cıkamadı.. bizede o olur işte

    YanıtlaSil
  14. barosu unuttunuz hemen ;) tabiki hayir demem ama baros ilk isim olacak yine

    YanıtlaSil
  15. RVN bu gece degil. Boşuna heycanlandırmayın insanları :)

    YanıtlaSil
  16. Deniz kardeşim dur biraz sakin ol. Adamın gelip gelmeyeceği hakkında birşey demek doğru olmaz. Gelebilirde, gelmeyebilirde. Biraz sabır.

    Amaranthus şimdi farkettim ne dediğini az evel :) RVN bugün, yarın diyemem artık orasını ben bilmem. Ne olur, ne biter :) Var ama ortada dönen birşeyler, bunu rahatlıkla söyleyebilirim.

    YanıtlaSil
  17. RVN iyi güzelde gelirse;
    Baros nolucak?
    Defans nolucak?
    Yabancı hakkımız nolucak?
    Ve kulübün zaten borçları yokmu?
    :D

    YanıtlaSil
  18. Arkadaslar bence RVN bu ligin tozunu dumanini atarr, rahatliklaa!! Bu adam tam bir gol makinasi, tek sorun sakatligini atlatmis olma olasiligi nekadar. ama ruud bizde normal kapasitenin 50%sini versin yeterde artar bilee. bu adam eger formdaysada dunya'da ilk 3 santrafor arasindadirr daimaa!!

    YanıtlaSil
  19. keske gelse ınletsek samıyenı tt arenayı ruuud ruuud ruuuuuuuuuuuuuuuuuuuud dıyeee

    YanıtlaSil
  20. Ruud'mu? eminmisiniz? Ruud diyip baska biri gelmesin? Hani Marquez, pardon Neill gibi...

    Ama olsun, siz bunada bisey uydurusunuz...

    YanıtlaSil
  21. Hayır tabi ki değiliz. Transferi yapan insanalr bile emin değil. Buu anlamak o kadar zor mu yahu? Bir yandan Sercan'la bir yandan Ruud'la bir yandan kimlerle konuşuluyor oysa alacağımız bir tek kişi. Galatasaray Yönetimi bile son ana kadar emin olamıyor hangisinin sonlanacağından, biz nasıl olalım.

    Sitenin herhangi bir yerine Marquez yüzde yüz bizde yazısı mı vardı benim görmediğim? Yoksa sadece Marquez ile görüşüldüğünü bildiren bir yazı mı vardı? Marquez'den neden vazgeçildi neden Lucas'a dönüldü ileriki günlerde bilgisi gelir, ancak dediğim gibi yönetim bile Marquez'le -belki bu iş olabilir- ihtimaliyle görüşürken siz bizden nasıl kesin bir şey bekliyorsunuz? Transferi bizzat yapan adamlar bile kesin olup olmadığını son ana kadar bilemiyor!

    Hani kesin bizde yazsak çıkmasa amenna diyeceğim ama ne alaka yani?

    YanıtlaSil
  22. Umarım olur bu transfer her şeye rağmen Ruud'un ölüsü yeter. En azından adı yeter.

    YanıtlaSil
  23. Lindeoth'dan bize artik hayir gelmeyecegi cok acik ancak yabanci hakki bosaltmak adina sozlesmesini bir sekilde (dondurma yada fesh) iptal edip yerine yabanci bir forvet daha almak, orta sahadaki oyunun iki yonunu de oynayabilen oyuncu ihtiyaci takimin en can alici, en kritik eksigi olarak dururken, hic de akillica olmaz bence. Baros, Nonda, RVN, sistem tek forvet uzerine kurulu ve orta saha Ayhan, M Topal ve M Sarp gibi birbirine cok benzer ozellikte ve ihtiyaci karsilayamayan oyunculara emanet iken sansasyonel transfer yapma ugruna hucum bolgesini 3 yabanci oyuncuyla doldurmak ve yalnizca birinden faydalanacak olma fikri hem de hic ama hic akillica olmaz zira biz asli hedefi forma satisi veya pazarlama faaliyetleri yurutmek olan bir kulup degil, Galatasaray Futbol Takimi'ndan sozediyoruz. Real Madrid yillar evvel tum super yildizlari almis ama Makalele'nin eksikligini gideremedigi icin Asya ulkeleri basta olmak uzere yalnizca forma ve reklam gelirlerinden inanilmaz meblaglari kasasina koymasina ragmen tek bir ciddi sportif basari elde edemeden bitirmisti takip eden 2 sezonu. Bu tur ornekleri cogaltmak mumkun.
    Neil transferine gelince, hayirli olsun bence cok yerinde, istikrarli ve saglam bir oyuncu ve bir sakatlik yasamaz ise buyuk katkisi olacagindan hic suphem yok, ustelik gerektiginde sag bek pozisyonunda da oynayabilecek bir oyuncu kendisi. Gonul Marquez gibi marka ismi isterdi elbette ama sartlar her zaman istedigimiz gibi gelisemeyebiliyor maalesef.
    Savunma tamam , hucum zaten tamamdi simdi ikisinin arasindaki baglantiyi (topu hic eveleyip gevelemeden, suratle ve gereksiz yan paslara basvurmadan, cok buyuk yildiz olmak zorunda olmayan-Ernst gibi) saglayacak bir orta saha oyuncusuna hemde en acilinden ihtiyacimiz var ki bunca emek ve yatirim heba olmasin. Bu arada ligde bu seneki en buyuk rakibimizin malum takimin teknik olarak bize kiyasla en buyuk ve tek avantaji yine bizim kendisine futbolu ogrettigimiz malum oyuncudur ve sozunu ettigim transfer gerceklesmedigi takdirde bu avantaj ne yazikki - cok uzucu ama - hala su malum takimdadir.
    Hamit Altintop ki gercektenden olabilitesi mumkun bir transfer, ruya gibi olurdu..

    YanıtlaSil
  24. Bu arada, son 3 yilda transferde citayi ve dolayisiyla beklentileri de boylesi yukseltip bize bu yorumlari yaptiran yonetime ne kadar tesekkur etsek azdir.

    YanıtlaSil
  25. @ Ace,

    Bende atabilirim, bununla görüsülüyordu, bununla temaslar vardi. Sonra biri imza atinca, ben 6 ay önce demistim demesi kolay.

    Peki sitenin herhangi bir yerinde, ara transfer döneminde Neill ile görüsülüyor dedinizmi? Sözde, yazin yasananlardan dolayi korkunuz varmis. Korkuyorsaniz, yazmayin bisey.

    Bu arada, umarim Ruud gelir!

    YanıtlaSil
  26. ruudun gelmesi müthiş olur ama bende @CH nickli arkadaşa katılıyorum orta sahaya mutlaka iki yönlü bi adam lazım forvete yerli biri sercan veya m.pektemek yeterli olur ama orta saha mutlak lazım oda olursa lig avrupa tutabilene aşk olsun

    YanıtlaSil
  27. Haberler kotu maalesef. Tam Neill transferine sevinirken Baros'un 6 hafta (2 ay diyelim biz ona) daha oynayamayacak olmasi haberi cok ama cok kotu oldu. Birakin Avrupa'yi, lig'de ilk ikiye girmemiz bile riske girer bir sekilde yerini dolduramazsak Baros'un. Bursa'yla onca pazarlik zaten olumlu sonuclanamadi Baros'un haberini aldiktan sonra simdi hic oturulmaz adamlarla masaya. Hayirlisi olsun diyelim ama son bir kac senedir sakatliklardan cektiklerimiz artik urkutmeye basladi beni! Evet maalesef yabanci bir santrafor sart artik ama yoneticilerin de isi hic kolay degil zira hic bir planlari yurumuyor bu akil almaz talihsizliklerden.
    ps: Yeri gelmisken, Baros'u sakatlayan malum oyuncuyu da insan anmadan edemiyor!

    YanıtlaSil
  28. son vuruş becerisi yeter.

    YanıtlaSil
  29. @Hakan

    Madem attığımızı, bu bizi ziyaret eden kitleyi sadece kafadan haber sıkarak elde ettiğimizi düşünüyorsunuz, o zaman siz de açın, dilediğiniz gibi atın.

    Hatta bizim yapmadığımızı yapın, reklam da alın, çok güzel para da kazanırsınız. Gelişmelerden muhakkak haber edin beni, heyecanla bekliyorum.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0