Sonunda Bitti..

Ali Turan resmen Galatasaray'da..
Yeni transferimiz herhangi bir sorun çıkmazsa açıklanacaktır.
Bugün/yarın transferin resmiyet kazanması bekleniyor.

Unutmadan; bu saatten sonra sorun çıkartırlarsa Kayserispor yöneticileri hakkında futbolcuyu zorla alıkoyma ve köle ticareti yapmaktan ötürü dava açmamız gerekir! Sorun çıkar mı diye sorarsanız; bana göre çıkabilir. Çünkü pazarlık ettiğiniz kulüp Kayserispor.

43 yorum:

  1. Hayırlı ugurlu olsun umarım bu degisen kadro birbirine çabuk uyum gösterir..

    YanıtlaSil
  2. Hoşgeldin artık sorun çıkmaz bence :)
    Yaklaşık 15 dk önce kesinlik kazandı transfer çeyrek geçe

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı uğurlu olsun, darısı orta saha alternatiflerine..

    YanıtlaSil
  4. güzel oldu. saglam transfer. hayirli ugurlu olsun

    YanıtlaSil
  5. İnşallah bu transfer gerçekleşir. Sanırsam yönetim sezon sonunda Servet'i yüksek bir fiyata satmayı düşünüyor.

    YanıtlaSil
  6. Kıvırmadan imzaları atsak bari :)

    YanıtlaSil
  7. Yok anlamadığım kayseri yönetimi neden bu kadar uzattı bu işi... Hem futbolcuya hem bizim takımımıza zarar verdiğini düşünüyorum.Yani yle yada böyle ali turan bize gelecek...

    YanıtlaSil
  8. Ultraslan'ın Nonda için Denizlispor maçında bir jest yapması iyi olurdu.Sonuçta bugüne kadar bizim için çok hizmet etti.

    Adamlığıyla bile bir jesti hakediyor.Monaco'da fırtına gibiyken herkesin bildiği beğendiği bir adamdı.Hatta Drogba daha genç bir oyuncuyken Drogba için "Yeni Nonda" diyorlardı.

    Havaalınında marşlarla karşıladığımız gibi marşlarla uğurlamalıyız onları.Bizim için futbolcular birer eşya değil parçalıyı giyen kutsal varlıklardır da.

    Nonda'ya da Linderoth'a da gerekeni yaparız umarım.

    Şu an Drogba hala popülerken Nonda'nın yolu sakatlık yüzünden Florya'ya düştü.Avrupa'da Nonda'nın adı artık pek hatırlanmaya bilir ama öyle ya da böyle gol yükümüzü Baros kadar çekti.

    Onu krallar gibi uğurlamalıyız.Zaten son oynanan maçlarda tribünlerden yuhlanmıştı.Bu çok ayıp.Kewell'ı sevmek için bir başkasından nefret edemeyiz.Nonda'ya ayıp ettik.

    Havaalanında çiçekle uğurlanmayı veya en azından Denizlispor maçında tezahüratlarla anılmayı hakediyor.

    Artık futbolcularımız için vefamızı gösteren jestleri biraz olsun onlara göstermeliyiz.Bu Linderoth için de geçerli.

    Galatasaray her futbolcusuna maksimum tolerans gösteriyor sakatlandığında iyileşmesini gösteriyor.Biz bu uğurda ne Linderoth'dan ne de Uğur'dan vazgeçtik.Ama bu yetmez.Yollarımız ayrılırken de onları 'onalara yakışır' şekilde uğurlamalıyız.Sonuçta onlar da armamızın olduğu kutsal formayı giydiler.

    Umarım bunu Ultraslan'dan birileri de okuyordur.Ve harekete geçmek için hazırlanıyordur.

    YanıtlaSil
  9. Bitsin artık mümkünse..

    Şu an için 500 bin € gereksiz stoper mevkisi ve sene sonu sözleşmesi bittiği için maa bizin için yaptığı fedakarlık dolayısıyla almamız lazım..

    Tabi Kayseri döneklik yapmazsa çoğu zamn olduu gibi..

    YanıtlaSil
  10. merhaba FCN bi soru Mustafa PEKTEMEK gelecekmi acaba??
    Gelmesi süper olur Çünkü Mustafa Pektemek Gol demek gool demekk! :D:D bayılıyorum bu kafiyeye

    YanıtlaSil
  11. Nonda için gereken yapılacak merak etmeyin.

    YanıtlaSil
  12. hurma son anda, 3-5 daha atın cebime demezse tamamdır yani :)
    neyse burada gördüm rahatladım. kadro zenginliği açısından çok önemliydi bence.

    YanıtlaSil
  13. Kesinmidir ? Resmi site söylesede rahatlasak :))

    Güntekin Onay twitterında yazmış. "Müjdeniz benden, Ali Turan GALATASARAY'da" diyerek..

    YanıtlaSil
  14. @Ferhat katılıyorum sana kesinlikle. Eğer sakatlanmasa Florya'nın üzerinden uçakla bile geçmezdi o kadar iyi bir oyuncuydu. Zaten takımımızın en skorer oyuncusuydu.
    İnşallah 30 cm lik Yürek güzel uğurlanır

    YanıtlaSil
  15. fcn transfer ve minumum herşeyden bi şekilde haberiniz oluyor camia içinde acaba nonda ne zamann ülkeyi terk edicek hangi uçakla yanni uçağım kalkış saati gibi bilgiler edinilirse eğer 2-3 kişide olsa uğurlamaya gidilebilir

    YanıtlaSil
  16. @Ferhat

    Nonda konusunda sana son derece hak veriyorum. Umarım bu konuda gereken yapılacaktır.

    Ayrıca Ali Turan transferi de kulüp açısından çok faydalı bir transfer olmuştur. Muhtemelen Servet'in yeri acaba şimdiden doldurulabilir mi hesapları yapılarak bu transfer konusunda hareket edilmiştir. Umarım kısa sürede faydasını görürüz.

    Son söz olarak bu transferin kolaylıkla* gerçekleşmesinde katkısı ve emeği bulunan tüm Kayserispor yöneticilerine teşekkürü borç biliriz!

    YanıtlaSil
  17. Hayırlı uğurlu olsun..

    YanıtlaSil
  18. Blogunuzu yaklaşık 2 haftadır takip ediyorum. Bu kısa sürede güvenimi kazandınız artık güvenilir bir haber kaynağım oldu(en azından Galatasaray için). Bu transferlerden sonra kafamda bir oyun planı canlandı. Naçizane sizlerle paylaşmak isterim.

    Baros
    G.D.Santos Keita

    Emre Çolak
    Elano Barış

    H.Balta Neill E.Güngör U.Uçar

    Leo Franco

    Yedek Kulübesi:Aykut(GK), Kewell, Ali Turan, Semih Kaya, Caner Erkin, Joao, M.Sarp
    +Ufuk Ceylan, Murat Akça, Serdar Eylik, Özgürcan Özcan(yanılmıyorsam kiralık gitmişti),(eğer gelirse)Mustafa Pektemek...

    Sene sonunda böylee bir kadro oluşturulabilir bence. Arda, M.Topal, Servet ve Sabri uygun ederlerle yurt dışına gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum. Böylelikle ham Galatasaray, hem giden oyuncularımız hem de Türk Milli takımı kazanır diye düşünüyorum. Bu 4 özel oyuncunun gönderilmesiyle elde edilen gelir ile de Hamit, Halil, Aurelio, Marquez vb. transferleri yapılabilir. Böylelikle yerleri de doldurulmuş olur diye düşünüyorum.

    Çok mu hayalperestim. :D

    YanıtlaSil
  19. Güntekin Onay adıyla twitter da yazılanlara inanmayan..

    Burda da ispatı..Banu Yelkovan tweetlemiş..

    ''Daha iyi kim bilebilir? :) RT @serraokumusonay: güntekin'in twitter'ı tamamen çakmadır. Kendisi sosyal paylasimdan bihaberdir. Dikkat ola!"

    YanıtlaSil
  20. Bugün Arda'nın doğum günüymüş :)

    Mutlu Yıllar Büyük Kaptan

    YanıtlaSil
  21. yarın ilk iş gsmobile geçmek olacak artık destek arttırılmalı.

    YanıtlaSil
  22. @ sirinafl

    O 4 oyuncu gönderilse o paralarla Haldun Üstünel kimleri getirir buraya düşünemiyorum. Marquez, Aurelio, Altıntoplar falan hikaye kalır fazlasıyla :)

    @ Santiago

    Bu öz cevap moralimi düzeltti :)

    YanıtlaSil
  23. Ali Turan iyi bir oyuncu. Normal şartlarda takımımıza faydalı olur ancak Kayserispor'un tutumu durumu öyle bir hale getirdi ki; sanki Barcelona'dan Alves'i istiyormuşuz gibi oldu. Hem oyuncunun üzerinde bir baskı oluştu hem de Galatasaray taraftarının Ali Turan'dan beklentisi arttı. Umarım takımımıza faydalı olur. Eskiden beri Kayserispor sevdiğim bir takımdı - belki de renklerinden dolayı,bilmiyorum - ama bu iki üç yıldır resmen tiksindim.

    YanıtlaSil
  24. kaca anlastik acaba umarim bu hurma ve ekibine cok fazla para vermemis olalim

    YanıtlaSil
  25. Arkadaslar transfer periyodu yarin mi bitiyor ?

    YanıtlaSil
  26. @sirinafl

    "bence. Arda, M.Topal, Servet ve Sabri uygun ederlerle yurt dışına gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum. Böylelikle ham Galatasaray, hem giden oyuncularımız hem de Türk Milli takımı kazanır diye düşünüyorum. Bu 4 özel oyuncunun gönderilmesiyle elde edilen gelir ile de Hamit, Halil, Aurelio, Marquez vb. transferleri yapılabilir. Böylelikle yerleri de doldurulmuş olur diye düşünüyorum."

    Aurelio dediğin adam bitti, Marquez dediğin adam da bu seneden sonra Barcelona'da belki istenmeyen adam olacak! Biz takımı gençleştirelim derken bizim taraftar çıkıp bu camiaya kimleri layık görüyor! Marquez ara transfer döneminde bir tutkudu, istekti ama yaz döneminde şahsen takımda görmek istemem :) Dalga geçilen defansın önüne çek bakalım bir Yaya :) kendi Marquez'imizi kendimiz bile çıkarırız :)Gelse de, 2. Frank de Boer olarak elimizde kalır!

    Arda diyorsun da, sen Adnan Polat'ın konuşmasını dinlemedin sanırım . Bütün kupalara talibiz diyor, şimdi burdan yola çıkarak müsadenle şunu sorayım .. Bütün kupalara talip olan bir takım, kaptanını elden çıkarır mı ? Sen bugün Arda'yı 20'ye satarsın ama ayarında birini de(kendini kandırarak) en az 8-10 mio ödersin sonra da Elano gibi uyum sürecini beklersin ya da başına bir Lincoln daha musallat edersin!

    Ayrıca, Arda özel oyuncudur! Nasıl ki; Liverpool'da bir Gerrard, Roma'da Totti simgeleşmiş isimler ise ! ARDA TUTAN'da bu yoldadır! Emin ol .. Arda'yı şuan kötüleyenler; yarın takımlarında görse, katil dedikleri Emre B. gibi bağırlarına basar!

    Mehmet Topal konusunda hem fikirim, kısmen de olsa Servet'te de ancak iki gerçek GALATASARAY'lı Sabri ve Arda Kaptan'ın satılmasına karşıyım ..

    Hem bu Sabri ne yaptı da bu kadar istenmeyen oldu? Adam senelerdir ortaları kötü diye yerin dibine sokuldu ! Sonuç ? Sabri istenmeyen adam ! Takımda kimse Lincoln'e ses etmedi, taraftar elin karaktersizini bağrına basarken kendi öz evladı Sabri'yi i.tin g.tune soktu ! Besteler yapıldı ! Dalga geçildi ! Medya'da bir Gökhan Gönül şişirmesi alıp başını giderken kimse bu çocuğun hırsına,verimliliğine dikkat etmedi ! Sabri mi geç, kendi taraftarı takmıyor biz neden takalım konumuna geldiler ! "Ağzıyla kuş tutsa yaranamaz" derler ya ! O misal ..
    Hani hep deriz ya "Arma için oynayın" ! Lafta kalan bir söz, Lincoln !.. Arma için oynayana, ter akıtana besteler yaparız, dalga geçeriz !
    Hala daha Sabri'yi bu formaya layık göremedik ya pess :) Adam kewel'in tipinde olsa, karizma olsa var ya el üstünde tutulur ! Zenci olsa 2 katı maaş verilir !

    Emre Çolak diyorsun ya neye dayanarak ? Denizli Belediye maçından yola çıkarak bu oyuncuya "oldu" demek ne kadar doğru ? Bu takımda kimler "oldu gibi gözüktü de olamadı" ! En canlı örnek hala takımızda Aydın Yılmaz ..

    YanıtlaSil
  27. @emre

    Ben bu 4 "özel" oyuncunun kötü olduğu için gönderilmesini istemedim ama medyamız malum Kaptanımızı ne kadar yıprattı. Açıkçası ben kendilerini yurt dışında çok daha fazla geliştirebileceklerini düşünüyorum. Bence Arda Turan Galatasaraydaki görevini layıkıyla yerine getirmiştir. Şimdi gidip Dünya markası olmasının zamanıdır.

    Verdiğim transferler sadece örnekti. Onların alınmasını istediğim için söylemedim ama o isimler geçiyordu ben de kaynağı bu şekilde yaratabiliriz diye yorumda bulundum. Orada istediğim tek transfer Hamit. O da oluşturduğum ilk 18in zayıf halkasının(sağ taraf) her yerinde layıkıyla görev yapabileceği için.

    -----------Baros----------
    --G.D.Santos------Keita--

    -------Emre Çolak--------
    --Elano-----------Barış--

    H.Balta Neill E.Güngör U.Uçar

    --------Leo Franco--------

    Yedek Kulübesi:Aykut(GK), Kewell, Ali Turan, Semih Kaya, Caner Erkin, Joao, M.Sarp

    YanıtlaSil
  28. Ali turan Galatasarayda ama pürüz çıkabilir nasıl oluyor bu iş? o zaman galatasarayda değil

    YanıtlaSil
  29. @ Perez

    Karşı tarafın adı Kayserispor olunca, imza töreninde bile pürüz çıkar.

    YanıtlaSil
  30. Bu adamlara 1 kuruş dahi vermemeliydik bence. Sezon sonunda almalıydık. Ama olmuşsa olmuuş artık. Hayırlı olsun...

    YanıtlaSil
  31. friendfeed'de ki "resmen" yazısını da kaldırmışsınız, bir aksilik mi var ?

    YanıtlaSil
  32. Allah Allaahh derim ben bu işe takıma bak takımımı kendimden kıskandım hehe..Nazar değmesin :)

    YanıtlaSil
  33. @ sirinafl

    Cok hassas bir konu bu aslinda. Evet hepimiz gunlerdir cok heyecanli ve hatta coskuluyuz yapilan transferlerden dolayi ama unutmamaliyizki bu saydiginiz dort ismin de son sampiyonluktaki payi diger herkesten cok daha fazladir hatta bu adamlar (E Gungor'u de unutmadan) bizi iki yil once sampiyon yaptilar demek daha dogru olur kisaca.

    Arda bugun yada yarin ayrilacak takimdan bu cok acik. Cocuk Turkiye'yi coktan asti hatta artik Liverpool bloglarinda bizim gibi taraftarlari Arda'nin ismini cok sik telaffuz etmeye basladilar. Liverpool veya baskasi ama ne yazikki bu olacak bir gun. Sabri icin ayni kesinlikte konusamiyoruz elbette ama umarim gerceklesmez ve bizimle kalir bir on yil daha.
    M Topal ve Servet ise farkli kesinlikle. Neticede Servet giderse A turan oynar (her ne kadar o capta oyuncu oldugundan suphelerim olsa da), M Topal ayrilirsa M Sarp veya bir baska yerli/yabanci oyuncu yerini doldurur fakat yabanci sinirlamasi diye bir sey var ve iyikide var! Milli takimi dusunuyorsak ki bu cok guzel bir sey, bu oyuncularin ulkelerinde, en azindan bir 2 sene daha, kalmalarinin ve yalnizca sahada olmak anlaminda degil, performans devamliligi konusunda da "yildiz" oyuncu seviyesine yukselmeleri gerekirki bana gore Arda daha henuz o seviyede degil ve bu sene sonunda gitmek gibi bir israrda bulunursa bundan en cok menejeri karli cikacak onun disinda hem en basta bizler onu cok ariyacaz, hem kendisi buyuk sikintilar cekecek, hem de gittigi kulup bahsettigim mental olgunluga ulasamamasinin sonucu yedek kulubesine hapsedecek bu genc yastaki oyuncuyu. Yinede kendisi bilir elbette ama yurt disinda calismak hic de gorundugu kadar kolay degil ve umarim Arda menejerinin (ki tamamen komisyonuyla ilgili bir konu) sevgilisinin, esinin dostunun bilincsiz gazlariyla hareket etmeyecek kadar akilli bir bireydir.

    Alinmayin ama Kewell'e gosterilen hassasiyeti (ben de cok begeniyorum adami yanlis anlamayin sakin) yerli oyuncularimiza gostermemekle cok buyuk ayip ve stratejik yanlis yapiyoruz. Jo da Dos Santos da kendilerini kanitlayip en kisa zamanda ayrilmanin yollarini arayacaklar takimdan bu gercegi sindirsek cok iyi olur.

    YanıtlaSil
  34. Resmen galatasarayda ise neden bir sorun olsun?
    Bu biraz gazate manşetlerine benzemiş.

    YanıtlaSil
  35. Açıklanmadı yahu hala kesin bi haltlar çevirdi yine kayserispor yönetimi..

    YanıtlaSil
  36. Dogrudan takima giremeyecek, ustelik de 4 ay sonra bedavaya imza attirilabilecek bir stoper icin, "ben G.Saray'la dalga gecmistim" deme terbiyesizligini gosterebilen adamciklarin yonetici oldugu bir kulube degil yarim milyon euro tek bir kurusun bile kazandirilmasi fikrini icime sindiremiyorum. Evet soz verilmistir evet futbolcu magdur olacaktir ama herseyden daha onemli olmasi gereken, 'G.saray Turkiye'dir' gerceginin boylesi ucuz insanlarin tavirlariyla inanilirligini yitirme tehlikesidir. Futbolcunun magduriyeti cesitli sekillerde (kulubune verilecek paranin bir kismi kendisine aktarilir mesela) giderilebiir ustelik kendisi de nereden nereye geldiginin bilincini hic kaybetmemecesine kazanir.
    Umarim bu transfer su asamada gerceklesmez.

    YanıtlaSil
  37. @ Tufan

    Anlatamıyorum galiba derdimi. Bu transfer bu dönemde toplam 3 kere kesinlşti, yapılan görüşmeler sonrasında. Fakat her kesinleşen görüşme sonrasında karşı taraf inanılmaz şeyler yaptı.

    Bakınız;
    1)500bin dolarda anlaşıldı, sonrasında 750bin euro demiştik dendi.

    2)Aykut=Ali takası için anlaşıldı, sonrasında "Kaleciye ihtiyaç yok" denerek anlaşma bozuldu.

    3)300bin euro+A2'den bir yıl kiralık karşılığında anlaşıldı, sonrasında yine vazgeçildi.

    YanıtlaSil
  38. Bu arada Güntekin Onay'ın twitter hesabından bahsedilmiş.

    Hesap tamamen gerçektir. Zaman zaman Banu Yelkovan ve Ersin Düzen ile paslaşırken, zaman zaman birbirine takılırlar.

    Daha evel yaşanan bir sahte hesap olayı vardı, fakat şu anki hesabı (http://twitter.com/guntekinonay) gerçektir.

    YanıtlaSil
  39. Sezon sonu alırız olmazsa yapacak bişey yok..

    Şu an için yeterli stoper war ama Ali Turan a jest olsun diye almak istiyoruz bence..Ama Olmazsa olmaz bir olay yok..

    Bu arada Abdürrahim Albayrak kesin bir transfer olucak bu gece ya da yarın dedi..Bir şey bilmiyorsa konuşmaz o adam..

    YanıtlaSil
  40. Ismail Albayrak birsey bilmeden cok konustu :) Severimde onun transfer dedikodulari cogu zaman pof cikti. Inanmayin hic kimseye inanmayin. GS.orgda yazmadikca transfere oldu gözüyle bakmicaksin :D Ali olayina gelince olursa bile artik Uefaya bildirebilirmiyiz bilmiyorum yarin 4-5e kadar galiba zamanimiz var ama emin degilim. Olmasada olur galiba Emre Güngör yine tamamen sakatliktan kurtulmus durumda. Antalya macinda görebiliriz kendisini. Forvet konusuda tamamen keitaya bakiyor galiba. hayirlisi iyi geceler

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0