2010 - 2011 | Serdar Özkan

Beşiktaş ile bu sezon sözleşmesi sona eren ve yenilemeyen genç oyuncu gelecek sezondan itibaren resmen Galatasaray'da.. Serdar hakkında yazılar, detaylar daha sonra..

PS: Teknik heyet tarafından onaylanan transfer olduğunu hatırlatmakta fayda var.

23 yorum:

  1. Adam kalmamıştı başka. Sorunlu oyuncumuz yoktu başka. Galatasaray ruhu taşıyan, formanın hakkını vererek oynayan adam arıyorduk, bu mu yani.

    Serdar Özkan bu takıma hiç yakışmayacak bir adam.

    YanıtlaSil
  2. Tam Jo'nun alemlerine katilacak adam. Ama Jo gidiyor ne yazik ki..

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Taktiğimize beğenmediğimiz Aydın daha uygundur ama potansiyel olarak gerçekten yüksek bir oyuncu Serdar...

    Denemekte fayda var diyorum... Umarım garanti para değildir... Bu sene yerli yedek konusunda çok sıkıntı çektiğimiz ortada... Kendi yaş grubunda bu mevkide alabileceğimiz Özer'i kaçırdığımız için Volkan'ın yanına yaklaşamayacağımız için İbrahim Akın'dan sonra en akıllıca tercih kendisi... Tutarsa ne ala, tutmazsa alıcısı her türlü çıkar Serdar'ın bence bir sıkıntı yok transferinde...

    YanıtlaSil
  5. Galatasaray son iki yildir yaptigi cogu transferle oyle buyuk hayal kirikliklari yasatti ki, artik Lionel Messi geldi deseler supheyle bakarim. Serdar Ozkan da yani normal sartlarda kanatlar icin iyi bir alternatif olabilir, ama ne yapar eder o da hayal kirikligi olur. Tabi takimin transferde onceligi ortasaha ve sol beke vermesi lazim. Sonra da kaleci ve bir tane yerli forvet.

    YanıtlaSil
  6. Guti ve S Ozkan'i da alirsa Galatasaray yaziklar olsun, herseye mustahakiz biz deyip onumuzdeki kongrede hazrlanmaya baslarim bir basima!:)

    YanıtlaSil
  7. Bence Aydından daha verimli olacağını düşünüyorum. Başarılı olacağını umuyorum. Umarım yanıltmaz bizi.

    YanıtlaSil
  8. Maç başına para alsın da akıllansın. Adam gibi oynasın. Aydın'ın ne günahı vardı diyorum kendi kendime, ya da bu adamı alan yönetimin Giovani Dos Santos gibi bir futbolcuyu göndermeyi düşündüğüne inanamıyorum. Onun yerine mi almışlar Serdar'ı ?

    YanıtlaSil
  9. fcn senden bomba haberler bekliyorum. Kallström ve Marquez için ne diyorsun ? Guti de geliyorsa eğer bu 3 lü büyük şov olur. Var mı herhangi bilgi ??

    YanıtlaSil
  10. Selocan,

    Sana denk geldi kusura bakma ozel bir nedeni yok arkadasim ama Kallstrom-Marquez-Guti super 3'lu olur diyoruz ya, Elano-Keita-Baros-Neil-Leo Franco 5'lisinin sozlesmesi devam ediyor ve bu takimin Servet'in de gidecegini hesap edersek bir stoper daha almasi gerekiyor, uzerine Arda ve Kewell da ayrilirsa ki oyle gorunuyor bir hucum oyuncusu daha alinmasi gerekecek, E Jo zaten gitti ve Baros alternatifsiz oldugu icin bir de santrafor gerekiyor haliyle, cok oldu sol-bek konusuna hic girmeyecektim ama zaten Denizli'nin firtina sol-bek'i imzalamak uzereymis, peki kimleri gidecek kimlere kalacak ve gidecekler ne sartlarda gonderilecekler ve en onemlisi bunun kulube maliyeti ne olacak hic bir fikrimiz var mi??

    YanıtlaSil
  11. Selocan hala akıllanmadınız mı Allah aşkına geçen senede transfer yaptığımızla kaldık. Adam gibi transfer yapalım. Varsın şov olmasın !
    Fenerbahçelileşti bizim taraftar. Parayı huzura tercih ediyor ve takım oyunundan uzak olan futbolcuları sırf formasını almak için istiyor

    YanıtlaSil
  12. Aslinda burda Norvec'te Strømsgodset de oynayan Markus Pedersen diye bir forvet var daha 19 yasinda fizi oldukca iyi bitirici vuruslarida cok guzel takimininda ekonomik drumu pekte iyi degil iyi bir teklif gelse satacaklar buyuk ihtimalle.. bugunde u21 milli takimina cagrildi.. benim gørusum en gec bir kac seneye EPL ye gider tahminim...zaten burdan bir cok oyuncu'da Ingiltere premier lig'e gitmisti daha ønce.. bizim icin iyi bir alternatif olurdu Baros tipinde bir golcu... Sercan gibi birine dunyalari verecegini 1-2 milyon euro ya bu oyuncu Gs'ye gelir ama gøren yok burdaki oyunculari gørenler EPL deki takimlar...

    YanıtlaSil
  13. Bu işe en çok beşiktaşlılar sevinecek....

    YanıtlaSil
  14. hani hala detayları vermediniz ? Bekliyoruz FCN. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  15. kim sözleşme imzaladı 3 yıllık haberin olsun selocan

    YanıtlaSil
  16. Ümit Milli maçlarda müthiş oynuyordu.Özgüveni gelirse çok yetenekli bir oyuncu.Zaten kendisini ispalamaya da ihtiyaç duyacaktır.
    Yönetim yönünden bence alınabilecek bir risk.

    YanıtlaSil
  17. E tabi o da önemli konu. Zaten bu 3'lü gelirse, Kewell ve Jo gitse dahi 8 yabancımız oluyor kulüpte. Bunların hiçbiri de yedek kalacak adamlar değil. Biz adamları seçiyoruz, beğeniyoruz falan da işin arka tarafı zor tabi.

    YanıtlaSil
  18. Guti yalan oldu.
    www.galatasaray.org

    YanıtlaSil
  19. Önce Gökhan Zan şimdi de Serdar Özkan..Sade'nin dediği gibi Bjk'liler çok sevinmiştir :/

    YanıtlaSil
  20. Mustafa Pektemek transferinde de gelişmeler oluğu söyleniyor..

    War mı size gelen bir duyum ?

    YanıtlaSil
  21. Serdar Eylik vardı sezon başı ne oldu ona ? Bence o daha iyi bir alternatif

    YanıtlaSil
  22. @ Advanced Playmaker

    Serdar Eylik ligin ikinci yarısından itibaren Orduspor'a kiralanmıştı. Kendisi iyi bir performans sergiliyormuş Ordu'daki taraftarlarımızdan aldığımız bilgilere göre..

    @ İsmail

    Mustafa Pektemek hakkında bir yazı dizimiz vardı, fakat tekrardan yazmayı düşünüyoruz. Tabii biz yazana kadar transfer bitmezse :)

    YanıtlaSil
  23. @ Advanced Playmaker

    Şovu ben isim anlamında söylemedim. Bu oyuncuların her biri kendi mevkisinde büyük başarı göstermiş futbolcular. Galatasaray'a gelince nasıl oynarlar bilmiyorum ama Serdar Özkan'dan daha tekili olacakları kesin.

    Sadece isim isteseydim Querasmayı alalım derdim.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.