2010 - 2011 | D. Gülşah Gümüşay

Galatasaray Medical Park gelecek sezonun yatırımlarını yapmaya ve bu anlamda yerli rotasyonda transfere devam ediyor. Milli takımlar baş antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu'nu takımın başına geçiren kadın basketbol takımımızda şimdi ki hedef Botaş altyapısında yetişen ve son 3 yıldır A takım forması giyen 1989 doğumlu forvet oyuncusu Gülşah Gümüşay.

Ceyhun Yıldızoğlu'nun uzun süre görev yaptığı Botaş'tan da tanıdığı ve gelecek vaadeden genç bir oyuncu olan Gülşah geçtiğimiz sezon Botaşspor forması altında 26 maça çıktı ve ortalama 25 dakika forma giydi. 7,46 sayı ortalamasıyla oynayan genç oyuncu aynı zamanda istatistik olarak yıl sonunda hanesine 2,9 ribaunt ve 1,4 asist yazdırmayı başardı. Genç oyuncu geçtiğimiz sezon Botaşspor forması altında en çok sayıyı (18) Tarsus karşısında buldu. Panküp ve Samsun maçlarında ise sayı kaydedemedi. Galatasaray'a karşı iki maçta da forma giyen genç forvet iki maçta da temsilcimize 3 sayı atabildi.

Transfer henüz tam olarak kesinleşmedi fakat ilerleyen günlerde herhangi bir aksilik çıkmadığı takdirde netleşmesi ve kesinleşmesi bekleniliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0