Aslantepe'nin açılış maçı Ajax ile..

Galatasaray'ın geleceğinin mimarı ve başarılarına tanıklık edecek olan mabed Ali Sami Yen Spor Kompleksi, Türk Telekom Arena'nın açılış maçında konuk edeceğimiz takım belli oldu. Ocak ayından itibaren takımımızın maçlarını yapacağı yeni stadımızda açılış maçında Hollanda futbolunun ekol takımlarından ve altyapı denildiğinde Avrupa'da akla gelen ilk ekip olan Ajax Amsterdam ile karşılaşıyoruz. Tribündergi tarafından duyurulan bilginin resmiyeti önümüzdeki günlerde kulübümüz tarafından elbet yapılacaktır.

Bu arada kombinelerde 15 Aralık'tan itibaren sahiplerine dağıtılmaya başlanacak.

6 yorum:

  1. acilis macimiz siradan bi takima karsi olacak. yazik oldu ama yapacak bisey yok. barcelona ve real gibi takimlarin galatasaraya karsi oynamak istememleri normal tabi. sonucta galatasaray türkiye liginin 10. sirasinda siradan bi takim. yönetimin degismedigi sürecede bu böyle devam eder. en büyük dilegim galatasarayin yeni sezona yeni bi yönetim ile baslamai.. takim, teknik heyet ve futbolcular ayni kalsin fark etmez yeterki yönetim degissin. saygilar...

    YanıtlaSil
  2. hem Rijkard'ı kov hemde sürekli yüzümüze Hollanda'yı vur,olmuyor yönetim.

    YanıtlaSil
  3. ne hayaller kurmuştuk halbuki :((

    YanıtlaSil
  4. Frank Rijkaard şu anda takımın başında olsaydı eğer Barcelona rakibimiz olurdu (Nasıl olsa THY sponsorları bir türk takımına hayır diyemezler) o zamanda açılış maçımız bir çok ülkede yayınlanmasa bile en az 150 ülkede haber olur ve özet görüntüleri yayınlanırdı şimdi ise kimsenin umrunda olmadığı sıradan bi maça dönüştü. Bu kulüp hiç bu kadar sahipsiz olmamıştı. Mali ve İdari yönden bilemem ama sportif açıdan inanılmaz kötü bir yönetim. Futbolla ilgilenenlerin kesinlikle profosyönelleşmesi gerekli. Oyuncu izleme komitesi kurulmalı, Dış ilişkiler sorumlusu olmalı (İngilizce bilmeli :)) Avrupadaki genç türk yeteneler önce altyapımıza oradanda A takıma katılmalı.A takıma az ama nokta transfer yapılmalı (Defansa 1 Orta Sahaya 2 ve 1 Santrafor) Transfer edilecek oyuncuda bonservis bedeli ödenmeyecek olması öncelik olmamalı (Serdar Özkan, Gökhan Zan, Ali Turan, Mehmet Batdal, Mustafa Sarp, Barış Özbek vs..) Bu oyuncular sanki bedava oynuyorlarmış gibi bir intiba var ama aldıkları bedelleri alt alta koyarsanız yazık verilen paralara. Karşılığında alınan hizmet yok çünkü. En önemlisi özellikle yabancı sporcuların ve teknilk direktörlerin kulüple ilişikleri sona erdirilirken Galatasarayımıza yakışır şekilde davranılmalı. Unutulmamalıki o oyuncular başka sporcularada referans olabilirler (Bu sadece futbol için geçerli değil)
    En önemli görevde biz taraftarın. Bizler markamıza sahip çıkmalıyız. Kaçımızda GSBonus var yada hattımız GSMobile Aldığımız ürün GStore'dan Biz bunlarla büyürüz

    YanıtlaSil
  5. arkadaşlar ocakta acaba hangi üst düzey avrupa klübü hazırlık maçı yapmak için türkiyeye gelir.

    YanıtlaSil
  6. kim ne derse desin,ajax siradan bir takim, acilis sadece real madrid ile yapilmaliydi,bu durum utanc verici, ama bu beceriksiz ve rezil yönetim neyi dogru yaptiki bu isi dogru yapsin?
    yaziklar olsun, Allah kahretsin!

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.