Sezer Öztürk ve Ufuk Ceylan..



Herhalde sezon içersinde ilk verdiğimiz transfer haberiydi Sezer & Ufuk haberi..

Öncesinde hem Ufuk hemde Sezer ile anlaşmaya varmıştık fakat Manisaspor beklenmedik bir hareket yaparak oyuncuların fiyatlarını ikisininde 5milyon euro olarak belirledi. Tabii böyle bir ücret karşısında transferi iptal etmek zorunda kaldık.

En son geçen günlerde Ufuk ve Sezer yönetime rest çekip "Bırakın gidelim" demişlerdi. Ardından takımdan ayrılmak istedikleri gerekçesiyle iki oyuncuda kadro dışı kalmıştı süresiz olarak.. Ve Manisaspor'un sezon açılışı amacıyla yapacağı Bursaspor maçı içinde iki oyuncu kadroya alınmadı. Yani kısacası bu iki genç gemileri yakıp isyan edince iş artık sadece imzaya kaldı.

Oyuncular ya bu sene bonservisle yada seneye ücretsiz olarak gideceklerini söyleyince Manisaspor yönetimide alacağı 3,5 kuruşun hesabını yapmaya başladı ve transfer için haber gönderdiler.

Adnan Sezgin ve Murat Yalçındağ, Manisaspor yönetimi ile görüştükten sonra oyunculara imza attırmayı hedefliyor. Eğer Manisa yönetimi yine bir pislik yapmazda adam gibi bir fiyat söylerlerse iki oyuncuda yakın zamanda Aslan olucak.

5 yorum:

  1. inş ufuk ceylan olur bizi yabancı kaleci kontejanından kurtarır zaten ufuk gibi yerli kaleci nerde bulucaz bence kacırılmamalı hemen alınmalı bizimle beraber tecrubesde artar milli takıma cagrılır hırbo volkanı yedek bırakır belkide turgay şerenden sonra milli takımın kalesini koruyan galatasaraylı olur turgay şerenden sonrası yoktu galiba

    YanıtlaSil
  2. Mükemmel transfer olacak ikisi de. Ufuk sayesinde kalemiz Leo Franco'dan sonra güven verici olur hem de yabancı kontenjanı için kaleci kullanmayız. Sezer de mükemmel bir oyuncu. Zaten geçen sezon yılın oyuncusu seçilmesi de bunu gösteriyor.

    YanıtlaSil
  3. o kadar sabirsizlaniyorum ki sezer icin! ufuk aykut duzeyinde bi kaleci bence o olmasa da olur ama sezer orta sahada inanilmaz katki yapacaktir. tek dilegim manisanin pislik yapmayip oyuncularin isteklerini yerine getirmesi!

    YanıtlaSil
  4. Gelseler çok çok iyi olacak ortasahada altenatif artacak Sezerle hem gözümüz kapalı oynatabileceğimiz bir oyuncu çok kaliteli...

    YanıtlaSil
  5. Ya bnlar ne oldu abi,alinmcakmi, bekliyoz ama kac gun oldu haber isteriz yeni haber sezere

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0