Değirmenin Suyu.. Pardon Transferin..

Bu sene bir çok transfer yapıldı ve herkesin ağzında ortak bir soru var. Bu değirmenin suyu nereden geliyor diye..

Adnan Polat'ın açıklamasına göre sadece sponsorlardan gelen para 110 milyon euro.
Ayrıca Aslantepe'de satılan localardan gelen para yaklaşık 45 milyon euro.

Ayrıca transferler genelde vadeli bir şekilde yapılıyor ve genelde para 3 yıl içersinde tamamen ödeniyor. Ayrıca yıldız oyuncular için genelde takımlarına belli bir maç sayısı veya performanstan sonrada ekstradan 500bin euro performans bedeli ödeniyor.

Galatasaray'a fakir diyenler, parası yok diyenler bazı şeyleri biraz daha iyi düşünse iyi ederler.

1 yorum:

  1. bu rakamlara bakılırsa "aslanımızın" borcu yok yada basında sıkça dillendirilen 150-200 milyon $ lar önemsiz .. Bir çok F7 li transferi nasıl yaptığımızı soruyor .. 105 yaşında bir camiaya "açlar - parasızlar - dilenciler" gibi yakıştırmalar yapan bu cahillerin unuttukları bir şey var .. Aslında bir değil birden fazla unuttuğu konu var .. Kuruluş yılı baz alındığında onlarla aramızda 2 senelik fark var .. BJK yi jimlastik kulubu dersek "futbol" olarak en eskisi biziz .. Tarihte bir çok şeyi bizden gördüler .. UEFA'yı da :) Bu takıma aç diyen F7 taraftarı Başbakan "Şükrü Saraçoğlu" zamanından sonra bürokrasinin nasıl F7 tarafında işlediğini araştırsın .. Araştırsın da bilip bilmeden konuşmasın !! Onlarda ki bürokrasi desteği DEVLET desteği bizde olsaydı şimdi 2. stadımız biterdi .. Anladan dinlemeden en önemlisi araştırmadan BAZI KUŞ BEYINLILER çıkıp "Bizim vergilerimizle stadı yapıyorlar" diyecek kadar cahilleşebiliyor .. "Hakkımızı helal etmiyoruz" diye forumlarında ahkam kesen bu zavallılara ASIL BIZ HAKKIMIZI HELAL ETMIYORUZ .. Eski defterleri açtırmasınlar, ELANOMUZU izlesinler ..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0