Yolun Açık Olsun Volkan..


Gideceği zaten çok önceden belliydi.. Geldiği ilk günden beri takıma girmek için çalıştı, ama oda birşeylerin farkındaydı. Önünde Hakan Balta gibi bir isim vardı ve formayı ondan almak çok zordu. Belki yetenekleri kısıtlıydı veya bazı şeyleri eksikti. Belki yapamıyordu, belkide gücü yetmiyordu. Ama sahaya her çıktığında Aslanlar gibi mücadele ediyor, sonuna kadar savaşıyordu. Geldiği ilk gün Florya'da imza töreninde heyecandan eli titriyor, ne kağıda imza atabiliyor; nede formasını tutabiliyordu.

Antalyaspor'dan Galatasaray'a geldiğinde kendisi için bir rüya başlamıştı. Ve bu rüya sadece 2 sezon boyunca sürdü. Antremanları izlemiş birisi olarak söylüyorum ki; Volkan hep çalıştı, çabaladı. Birşeyler yapabilmek için, bu formaya layık olmak için sonuna kadar savaştı. Ama olmadı.. Gücü, yetenekleri, şansı yetmedi..

Sarı-Kırmızı kutsal forma için terini akıtmaktan çekinmedi. Sempatik tavırları, sıcakkanlı oluşu ve samimi hareketleri ile bir anda taraftarında beğenisini topladı.

Galatasaray'dan ayrılan bir diğer isim şimdi Volkan Yaman.
Büyük ihtimalle gelecek sene Eskişehirspor'da forma giyecek..
Ve bizde şimdiden sempatik oyuncumuza başarılar diliyoruz..

Yolun açık olsun Volkan Yaman..
Şansın bol, Allah yar ve yardımcın olsun..

8 yorum:

  1. kesin mi acaba? eğer öyleyse alparslan söylentileri tamamen yalan??

    YanıtlaSil
  2. Hatırlarsanız aynı dönemde Ali Bilgin'de fb'ye transfer olmustu. İkisinin imza törenleri esnasındaki fotograflarını karşılaştırmıştık hep.Volkanın mutluluktan gözleri ışıl ışıl parlıyordu imza töreninde .Galatasaray taraftarı seni hep o fotograftaki gibi hatırlayacak. Yolun açık olsun...

    YanıtlaSil
  3. GS oynicak kapasitesi yok gitmesine sevindim

    Fossa senin forvet olayin ne oldu hallen tik yok?
    Transfermarkta sezer ve ufuk GS kadrosundaydi fakat geri cikartildi

    Turkspor GS Newecastle anlasti Colocciniyi ikna etmeye calisiyor yaziyor senin bunlardan haberin var Mi?

    YanıtlaSil
  4. "Geldiği ilk günden beri takıma girmek için çalıştı, ama oda birşeylerin farkındaydı. Önünde Hakan Balta gibi bir isim vardı ve formayı ondan almak çok zordu."

    Böyle birşey olması imkansız çünkü Volkan geldiğinde Hakan B. alınmamıştı daha ve ligin ilk 2-3 maçında ilk 11 oynamıştı.

    YanıtlaSil
  5. takasta falan kullanmayı düşünmediler mi acaba bizimkiler?

    YanıtlaSil
  6. Adsız 23:59

    Daha kesin bir durum söz konusu değil. Büyük ihtimalle diyede belirttik zaten en altta.

    Maxi_Rocker

    Alpaslan söylentilerinin durumunu bilmiyorum fakat eğer herhangi bir sorun çıkarmış olsa Rijkaard gözünün yaşına bakmaz kadro dışı bırakır.

    Ergin

    Volkan geldiğinde heyecandan ne imza atabiliyordu, nede formasını tutabiliyordu :)
    Hatta GALATASARAY şalını açmak için titreyen elleriyle epey uğraşmıştı :)

    Adsız 01:03

    Diğer sitedeki haberleri ilgili kişilere sorarsanız sizlere daha doğru bilgi verirler. Sonuçta haberi giren biz değiliz :)

    Adsız 02:32

    Hakan ligin 2 veya 3.haftası Galatasaray'a transfer oldu. Zaten transfer olduktan sonra Volkan sadece Hakan cezalı veya sakatken forma giyebildi.

    Adsız 03:04

    Düşünmemişler demekkili..

    YanıtlaSil
  7. SEVGİLİ FCN, BU KEZ GERÇEKTEN TEBRİKLER; kısa bir süre önce yaptığım ancak yayımlamadığınız yorumumda sizi sert bir şekilde eleştirmiştim. İçeriğine şu anda değinmenin gereği yok. Belki bu yorumu da yayımlamayacaksınız. Ancak, bu haberiniz daha doğrusu görüşünüz/yorumunuz asalet kokuyor. Hayata pozitif ve nazik bir pencereden bakma adına sıkı adımlar attığınızı görmek mutluluk verici. Aynen devam.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0