Don't Leave..

Don't leave..
Stay with us!

Yönetim kurulumuz tarafından Ocak ayında Harry Kewell ile görüşmeler yapılacaktır. Öngörüşmeler sırasında yönetimimizin Avustralyalı yıldız oyuncumuza 2+1 yıllık teklif ettiği ve Oz Büyücüsü'nün bu teklifi ailesi ile görüşmek için Ocak ayına kadar izin istediği belirtildi.
Oyuncumuzun eşi bildiğiniz gibi İngiltere'de bir dizide oynuyor ve çocuklarının eğitiminin İngiltere'de devam etmesini istiyor. Harry Kewell ile Frank Rijkaard'ın ilerleyen günlerde görüşme yapacağı bilgisinin yanı sıra Johan Neeskens'in geçtiğimiz günlerde Harry ile birebir görüşme yaparak takım için ne kadar önemli bir parça olduğunu ve takımdaki yabancıların yanısıra genç arkadaşlarına abilik yapacağını belirterek kendisinin yeni süreç içersindeki yapılanmada en az bir yıl daha Galatasaray'da olmasını görüşmüşler. Harry Kewell takımda kalmak istiyor, fakat ailesiyle görüşmesi gerekiyor. Harry başka bir ülkeye gitse bile (İngiltere hariç) ailesi yine İngiltere'de kalıcak. Harry'e talip olan takımlardan birisi Stoke, diğeri Sunderland. Fakat Harry bu takımlar düzeyinde değil, Avrupa'da mücadele eden takımlardan birisine gidebileceğini belirtiyor her seferinde ve çok ama çok büyük ihtimalle 2+1 yıllık sözleşme teklifini kabul edecek. Çünkü kendiside her yerde yaptığı röportajda veya açıklamalarında "En az 2 yıl daha futbol oynamak istiyorum" açıklamasını yapıyordu. Umarız Oz Büyücüsü teklifi bir an evel imzalar ve en azından iki yıl daha bu arma altında mücadele eder. Lütfen gitme Harry.. Bizimle kal ve attığın her golden sonra çalalım Daddy Cool'u..

14 yorum:

  1. N´olursun Harry, kal bizde! Bu gelismelerin yüzündenmi dün Serdar Eylik "haberini" yazdiniz?

    YanıtlaSil
  2. nolur kal, sen farklısın kewell

    YanıtlaSil
  3. Serdar Eylik haberinin Oz Büyücüsü ile herhangi bir alakası yoktur.

    Harry ile ilgili başka gelişmeler var.

    YanıtlaSil
  4. Kewell'ın kalmaya sıcak baktığını ancak yönetimle arasında sözleşmenin süresi konusunda bir pürüz olduğunu duydum. Doğrular mısınız bunu?

    Kim 1 senelik kim 2 senelik istiyor bilmiyorum.

    YanıtlaSil
  5. yeni søzlesmedir umaaariiiim:) valla simdi girmeden ønce bunu dusunmustum hatta soracaktim bøyle bir girisim olcakmi diye artik aksami bekleyecegiz :)) Harry bizi seviyor bizde Harry'i ondan kalacaktir diye dusunuyrm :)

    YanıtlaSil
  6. eminim isterse yönetim orayada bir keita bulur! Keitadan önce Remy, Mbokani, Dembia gibi gelecegin yildizlarini istemisti... Ama Harry Kewelin takima, taraftara, armaya verdigi katkiyi hic bir yildizin kolay kolay verebilecegini inanmiyorum! O topu ayagina aldigi zaman sol kanatdan her an tehlike yaratabilecek bir stile sahib. Her golden sonra o gülen yüzüyle david beckhamden daha karizmatik tavirlariyla her bir türk futbol severin kalbinde yer bulmus bir insan. Inanin disardaki maclarad bile her golden sonra ah keske simdi parcasi gelsede bende almanyada bilgisayarim önünde DADDY COOL parcasini söyleyebilsem diye inanin dua etmeye basladim :) bu vesile ile diyorumki HARRY BIZI BIRAKMA :)

    YanıtlaSil
  7. Konuyla çok ilgisi olmasada, altyapıdaki Hollanda'lı yapılanması ne durumda bilginiz varmı? Birkaç isim dahi geçmişti, vaz mı geçildi acaba?

    YanıtlaSil
  8. 5 Sene imza atsa keske adam gibi adam son damlasina kadar mücadele eden nadir oyuncularmizdan biri

    YanıtlaSil
  9. Hagi'den sonra sevebildiğim hatta hayranı olduğum tek yabancımız. Ben böyle bir oyuncu görmedim göremem dünyaya gelmez. Hagi içinde diyorduk bunları ama Harold bunları sadece tekniğiyle değil asil duruşuyla kazandı. Sen yıllar boyu Leeds te ve Liverpool'da başarıdan başarıya koş ve doy sonra gel GS'de vitrinine 1 madalya daha koymak için A takıma yeni yükselmiş kendini göstermek isteyen bir yeni yetme gibi çalış,didin. Ailenden de km'lerce uzakta olmana rağmen. Şimdi bu adama hayran olma da kime ol. Giderse ağlarım.Nokta

    YanıtlaSil
  10. buralardan gitme harry,buralar gitsin,sen gitme...

    YanıtlaSil
  11. Biz gidelim sen kal.

    YanıtlaSil
  12. FCNciler bi sorum olacakti belki burasi yeri degil ama baska bi haberde daha alakasiz olurdu... Transfer konusunda yeni birsey varmi? yani transfer hastasi oldugumdan degil ama simdi Nonda icin son sezon, Baros bu sakatliktan sonra ancak marta döner, Ayhan Emre Asik'ta son sezonlarini oynuyorlar bence bu formda, Servet Topal Ardada sanki gidebilir gibi görünüyor. Elano insallah ayak uydurur bize ve linderothun durumuda beli degil. Tabi asil soru surda, bir bilgi geldimi alt yapidan alinma ihtimali varmi serdar, emre, murat semih gibi oyuncularin ana kadroya girmesi icin? Yoksa daha cok transfermi yapilacak dersiniz???

    YanıtlaSil
  13. @ S19

    Bu konuyla ilgili yakında bir yazımız olacak.
    Fakat bildiğimiz bir durum varki; Baros Ocak ayında sahalarda olacak. Bu ayın sonunda ayağında bulunan alçı çıkıyor, 1-2 haftalık güç ve kondüsyon antremanın ardından liglere ara verilecek. O arada Baros hazır olacaktır.

    YanıtlaSil
  14. Benim de Hagi birinci, Kewell ikinci kişidir saygı duyduğum ve büyük bir sevgi beslediğim.Umarım kendisi Gs de kalır :)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0