39# Serdar Eylik

Galatasaray altyapısının Türk futboluna armağınıdır.

5 yorum:

  1. serdar yeni ardamiz olacak c.ronaldo tarzinda oynayan tek turk oyuncu !!

    100% eminimki barca,madrid,manu da rahat oynar 2 sene sonra yanliz daha vucut yapmali

    YanıtlaSil
  2. Bu başlığın açıklamasını da yapsan da insanları merakta bırakmasan... Şimdi mi geldi aklına sene başında kadroya alınmış çocuk, yoksa herhangi bir gelişme mi var. Yoksa böyle bir başlık bu zamanda çok saçma oluyor.

    YanıtlaSil
  3. hayko sapkın7 Kasım 2009 23:28

    aydın'ı da figo diye gazladık yıllarca...bırakın kendini yetiştirsin adam,ronaldo falan diyip beklenti büyütmemek lazım...

    sonra aydın efendi gibi 3 ayda 1 top oynasın diye ağzının içine bakarız

    YanıtlaSil
  4. @Ahmet

    Kusura bakma paşam, senden izin istemeden açtık başlığı özür dileriz!
    Şakamısınız arkadaşım? Oyuncunun sene başında A takıma çağrıldığını burada yazan biziz, gelip bize burada gider yapmanıza gerek yok.

    Serdar hakkında bir post açtık, ucunu açık bıraktık ve yorumlarınızı istercesine haber yaptık.. Serdar hakkında belki ilerleyen günlerde bir çalışmamız olacak.. Zamanında IŞIL ALBEN resmini koyduktan sonra altına sadece "Çok yakında.." yazdık. Sonucunda ne oldu; kaptan bir blog tarihinde ilk olarak yapılan CANLI RÖPORTAJA KONUK OLDU.

    Saçma olduğunu belirtmişsin ama kendine göre saçma, belki birilerine göre gayet anlamlı. Sen buna karar veremezsin.

    YanıtlaSil
  5. yahu bu saçma çok gereksiz ne gerek var açıklama yapın gibi yorumlar herbiden çok ilginç.Eğer biraz zekiysen ve blog'u takip ediyorsan arada birde olsa anlardın ne olduğunu.Yoruma açık bırakılmış veya yapılacak bir yeniliği haber vermek için insanları heycanlandırma adına açılmış bir başlık.Neyse..

    Serdar konusuna gelince inş. Arda kadar dirençli güçlü kuvvetli olur.Arda gibi kaptanımız olur 3 5 sene sonra.Kimseye benzemiyor oyun tarzında farklı bir çocuk.Bakalım ilerleyen dönemlerde neler göreceğiz umarım sonu Aydın gibi olmaz.Oynasın diye ağzının içine bakmayız...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0