Ali Turan Hakkında..

Öncelikle herkesten özür dileriz oldukça geç giriyoruz haberi bazı sorunlar nedeniyle bugün nette olamadık ekip olarak.. Ali Turan hakkında bilgi almaya çalıştık ve aldığımız bilgilerin yanı sıra gelen resmi açıklamayla birlikte Ali'nin gelmesinin artık bazı prosedürlere kaldığını görüyoruz. Kayserispor'un resmi sitesinden yaptığı açıklamada oyuncu Galatasaray'a gelmeyi istediğini belirtiyor ki zamanında bizde belirtmiştik bunu, yani bizim için yeni bir haber değil bu.. Fakat aldığımız bilgi doğrultusunda Ali'nin takımla kampa katılmasının beklendiği ve bir kaç gün içersinde sözleşme imzalanabileceği.. Oyuncuyu devre arasında bile transfer edebiliriz çünkü kendisi şu anda teklifimizi kabul etmiş durumda, top kısacası Kayserispor'da..

6 yorum:

  1. Iyi aksamlar Abiler! Anlayamadigim bir yer var yazida! Oda su: "Fakat aldığımız bilgi doğrultusunda Ali'nin takımla kampa katılmasının beklendiği ve bir kaç gün içersinde sözleşme imzalanabileceği.. "
    Bizim kampa katilip bizimle sözlesme imzalanabilecegi, yoksa Kayserinin kampina ve onlarla sözlesme imzalanabilecegi mi? Burada bana bir aciklik geitirseniz cok sevinirim!
    Ayrica 2010 yilinda da blogunuzu ayni dürüstlükle ve basariyla yürütmenizi diliyorum!
    Saygilar ve Sevgiler
    Muhammet (Almanya,Köln)

    YanıtlaSil
  2. @ Ali'nin bizim takımın kampına gelmesi bekleniyor. Kayseri takımı herhangi bir arıza çıkartmazsa Ali takıma katılacak.

    YanıtlaSil
  3. Tamam, bilgilendirme icin cok sagolun Abiler!

    YanıtlaSil
  4. yabancı stoper yine de alınacak değilmi?

    YanıtlaSil
  5. Yabancı, oyun okumasını ve kurmasını bilen bir stoper takviyesi yapılacak.

    Orhan Şam, Ali Turan ikilisininde kadroya katılması gündemde. Sağ bek ve stoper sıkıntısı çektiğimiz apaçık ortada..

    YanıtlaSil
  6. (adibelli diyor ki)
    Neoldu, varmi Aliden yeni bir haber ?

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0