Ara Transfer Dönemi / 2010

Ara transfer döneminin resmen başlamasına artık iki (2) gün kaldı ve Galatasaray'ımızda hareketli saatler başladı. Öncelikli olarak stoper ve forvet mevkisine takviyeler yapacak olan ekibimizde günden güne somut gelişmeler yaşanmaya başlıyor. 4 Ocak tarihinde başlayacak olan Antalya kampına transferlerin yetiştirilmesi bekleniliyor. Bizlerde ekibimiz olarak transferde takası, kiralanması ve satılması gündemde olan oyuncularımızla birlikte alınması muhtemel isimleride sizlerle paylaşıyoruz.

Alpaslan Erdem = Oyuncu takası olarak Gençlerbirliği'ne gönderildi. Karşılığında Orhan Şam'ın gelmesi bekleniyor..
Serkan Kurtuluş = Oyuncu takası olarak Gençlerbirliği ile görüşüyor. Serkan'a karşılık Ankara temsilcisinden Mustafa Pektemek'in gelmesi bekleniyor.
Aydın Yılmaz = Oyuncu takas veya kiralık olarak başka bir takıma gönderilecek. Kendisinin en büyük talibi ise İstanbul BŞB takımı olarak göze çarpıyor.
Shabani Nonda = Eğer iyi bir teklif gelirse Kongolu forvet satılacak. Oyuncu takasında kullanılması gündemde.

Orhan Şam = Alpaslan Erdem ile takas edilmesi gündemde.. Oyuncu ile görüşmeler sürüyor.
Mustafa Pektemek = Serkan Kurtuluş ile takası gündemde.. Oyuncu ile görüşmeler sürüyor.
Çağlar Birinci = Denizlispor ve oyuncu ile yapılan ilk görüşmeler olumlu.. Alpaslan'ın gönderilmesinin ardından Hakan Balta'ya alternatif olarak Çağlar ile anlaşabiliriz.
Sercan Yıldırım = Bursaspor'un kapısı tekrar çalındı ve görüşmelerin yakın zaman içersinde başlaması bekleniyor.
Ali Turan = Sezon sonu sözleşmesi sona eren oyuncu ve takımı ile görüşüldü. Oyuncu ile devre arasında ön protokol imzalanması tahmin ediliyor.
Hamit Altıntop = Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan oyuncuyla ilgileniyoruz. Menajerleri ile kısa bir süre sonra görüşme yapılacak.
Diego Godin = Oyuncunun sezon sonu sözleşmesi sona eriyor. Uruguaylı stoper ve kulübü ile görüşmelerin başlaması bekleniyor.
Khalid Boulahrouz = Hollandalı stoperin menajerleri ile görüşmeler başladı.
Pablo Velazquez = Paraguay'lı gelecek vaadeden genç oyuncunun başarılı grafiği dikkat çekmeye başlayınca menajerleri ile görüşmelerin başlaması bir kaç gün içersinde gerçekleşecek.
Dip not; Haldun Üstünel önümüzdeki günlerde Paris'e gidecek. Aldığımız bilgiler doğrultusunda Paris'te bir kaç menajer ve yönetici ile görüşecek.. Paris'ten bir transfer haberi alabiliriz ve bu isim genç bir forvet olabilir..

18 yorum:

  1. ya nasil yabanci bir forvet alacaz kontejyan!bence yerli santrafor alinsin ,yabanci bir stoper alinsin ,mustafanin yerine sercan a basalim parayi!orham sam fena olmaz!bence caglar i alsak iyi olur !

    YanıtlaSil
  2. Kontenjan mı canım kardeşim :)

    Gel sayalım bakalım kontenjanımızı;

    Leo Franco
    Tobias Linderoth
    Elano Blumer
    Harry Kewell
    Abdel Kader Keita
    Milan Baros
    Shabani Nonda

    Nonda'yı gönderirsen açılıyormu buradan bir boşluk.. Koy alacağın genç forveti buraya.. Üzerine takasta adı geçen Mustafa Pektemek'i kadroya dahil et. Stoper için zaten bir kişilik yerimiz var. Olmadı genç forveti aldın mı? Çok mu sıkıştı takım; Linderoth'u bildirmezsin devre arasından sonra TFF'ye. Beşiktaş'ın yaptığı gibi yaparsın Linderoth'un yerine bir yabancı oyuncu dahil edersin.
    ===

    Mustafa'nın yerine Sercan alınsın diye birşey yok Gençlerbirliği takımına para vermiyoruz; oyuncu takasından bahsediyoruz.

    Çağlar ise plasede, unutmuştum bak onu iyi hatırlattın sağolasın :)

    YanıtlaSil
  3. Vallah Sercan iyi gider bizim takima, hem genc hem yetenkli hemide en önemlisi benim icin kendisi gslidir, Mustafaya gelince vallah bir cok forumda adi geciyor fenerlisi bjklisi alayi bu cocugu istiyor dogruyu söylemek gerekirse ne var bu cocugda anlamis deyilim bana biraz yaser yildiz gibi bisey geliyor, defansa gelince daha öncede dedim khalid eyer hamburgdaki performansini yakalarsa bizim icin milli piyango gibi bisey olur, orhana gelince bence süper bir sag bek en önemlisi adam orta acmayi biliyor ayni zamanda stoper de oynuya bilmesi bizim icin büyük bir avantaj her takima bir tane ohran lazimdir gelse kesinlikle hayir demem, caglara gelince ben bu adami tanimam etmem bikere milli macda belcikaya karsi izledim ve ne yalan söyliyim begenmedim zaten ilk golu de onun yüzünden yemisdik eyer dogru hatirliyorsam tehlikeli bir noktata gereksiz yere faul yaptirdi ve ondan sonra sonck golu ati ama iyi sut ceker gerci bizdede hakan iyi sut cekiyor ama bugune allah sükür bir kere gördük zaten bikere ati oda yilin golu oldu:) Ali turana gelince bence gelse fena olmaz nekadar cok stoper olursa okadar iyi olur cünkü cok stoperimiz olursa gökhan vazla forma sansi bulamaz buda demek oluyor ki defans saglamdir:) zaten haldun üstünel sirf su gökhan transferi yüzünden kücük bir antipati olusturdu bende neyse bakalim görelim kim geliyor kim gelmiyor ayrica editör bizim kaptana teklif varmi liverpooldan ingiliz medyasi hergün haber yapiyor bu konu hakinda bir bilginiz varmi saygilar.

    YanıtlaSil
  4. Sitenizi takip eden birisi olarak şu başlığa bakınca ekstra yeni birşey okumadım

    Bahsettiğiniz şeyler her gün gazetelerin sayfasını süsleyen şeyler

    Sizi diğer haber gruplarından ayıran özelliğiniz kimsenin duymadığı şeyleri önceden söylemek değil miydi?

    Neden bunu göremiyoruz.
    İlgili haberde bahsi geçen her başlık gazetelerde zaten var.
    Sizi ayıran haberleri görmek temennisiyle
    Burak

    YanıtlaSil
  5. @Burak

    Yahu kafadan sallayacak halleri yok adamların. Demek ki gerçekten bu isimler geçiyor kulüpte ve gazeteler bu sefer yakalamış. Sadece duyulmamış haber olsun diye isim mi sallasalarmış? Demek ki Haldun Üstünel pek saklamadı bu sefer.

    YanıtlaSil
  6. Ceyhun Coşkun31 Aralık 2009 00:02

    devre arasımı tam bilmiyorum ama sezon sonu bi KKallström hamlesi olur diyolar.

    YanıtlaSil
  7. Transfer dönemi 4 Ocak - 1 Şubat arası yani 2 gün yok başlamasına.

    YanıtlaSil
  8. cımbomuma gonul vermiş gardaşlarr..gelın yamacıma..haldun abı fransaya gıttı sabah..demedı demeyın boumsong ıcın ara donemde...ve kım kallstrom ıcın de sezon sonunda el sıkısacak..zaten transfermarkt.de de verıldı..baska dusuncesı olan varsa belırttsın..sercan konusunda da ıbrahım yazıcı 8-9 mılyon avrolardan bahsedıo..yahu koskoca kader keıta 7 bucuga gelmıs..bız bı sumuklu sercan ıcın bursaya 10 mılyon avro mu verelım yapmayın Allah askına...

    YanıtlaSil
  9. Mustafa için para vermiyoruz demişsin fcn de bizde toplasan 2 maça çıkmamış alpaslan ve serkan kurtuluş'a karşılık mustafa pektemek'i verir mi sence Cavcav mantıklı konuşalım biraz...

    YanıtlaSil
  10. Mustafa Pektemek çok iyi geleceği olan genç bir oyuncu.Transfer edilirse çok iyi bir oyuncu transfer etmiş oluruz.Ben onu Sakaryaspordan beri izliyorum.Ama Orhan Şam ı ben beğenmiyorum.Gurbetçilerimizi bir alabilsek mesela Hamit Nuri takıma inanılmaz faydaları olur mükemmel bir transfer olurlardı.Bakalım yönetim nasıl yapacak.Defansa gelen oyuncu gündemdeki oyunculardan olmayacaktır.Boulahrouz çok kötü bir transfer olur bize Meira yı bile aratır.

    YanıtlaSil
  11. varan 1 ali turan

    YanıtlaSil
  12. abi ali yi aldikmi ,kayseri resmi sitesine bir bak kamp a goturmuyolar cunku oyuncumuz gs ye gitmek istiyormus vs.... bu is oldumu puruzle var mi halaaa!

    YanıtlaSil
  13. Az önce webaslan'da Ali TURAN GALATASARAY'da haberi çıktı, tam FCN nasıl atlar bu haberi yaa dedim ki bi baktım haber şaibeliymiş :) bu sefer ALi TURAN'da KAOS'a döndü haber :) bi bilgi verin be FCN

    YanıtlaSil
  14. Kayserispor resmi sitesinden duyurdu.Ali Turan büyük ihtimal Galatasaray'da

    YanıtlaSil
  15. 1.Ali Turan

    2.Sercan Yildirim

    3.Andre Morits

    Türkiyede alinabilecek tek oyuncular

    YanıtlaSil
  16. sercan ısı ne oldu bılen var mı yaa halıl gelecek dıolarr bılenınz var mı??

    YanıtlaSil
  17. bu karisik donemde ali turan trasnferinden bahsediyom,daha cok bilgi verseydin cok iyi olurdu ne oldu anlamiyoruz ,sen hic takilmiyorsun bu sira ama simdi sen demessen biz karmasik duydular icindeyiz ,bir anlat ne ne olacak gelecekmi ,vs... onceden hizir gibi ydin yetisyordun ama ,bu ilk haber de yanimizda yoksun ,biz maraton a falan girmek hosumuza gitmiyor dicem ama ilk onlar vermisti gs da diye haberi !alooooooooooo abicim lutfen bir haber yap su ali icin vay be ne ouncuymus a ayrica hurmaya koy koy koyyyyyyy!

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0