Başarılar Alpaslan Erdem..

Sezon başında gidecek, gelecek, kiralık gidecek derken devre arası transfer döneminde resmen gitti Alpaslan. Genç oyuncuya yeni takımında başarılar diliyoruz.. Alpaslan 2.5 yıllık sözleşmeye imza attı.. Bu arada Orhan Şam ve Mustafa Pektemek ile görüşüyoruz yerli transferde.. Bizler içinde tamamen süpriz oldu bu haber.. Bir başka ayrılık ise Serkan Kurtuluş'tan bekleniyor.. Bir nevi takas muhabbetleri dönüyor..

11 yorum:

  1. Bu transferden sonra Mustafa ismi ağırlık kazanabilir.

    YanıtlaSil
  2. bu transfer neyin karşılığında yapıldı bir açıklama yok mu???

    YanıtlaSil
  3. A2 oyuncusu olmuştu. Gitmesi 3 taraf için de iyi oldu. Serkan Kurtuluş yaşı sebebi ile kiralık gitse daha iyi olur diye düşünüyorum.

    Mustafa ve Orhan Şam transferleri çok iyi olur. Gençlerbirliğinden oyuncu almayalı uzun zaman oldu :)

    Bu arada Alpaslan için para aldık mı ?

    YanıtlaSil
  4. Fcn , Suan Gorustugumuz kişiler hakkında toptan bı yazı hazırlayıp herkesı bılgılendırsen

    YanıtlaSil
  5. Alpaslan için herhangi bir ücret alınmadı şimdilik, Serkan ile birlikte oyuncu takası gündemde..

    Mustafa ve Orhan kadromuza dahil edilmesi planlanan isimler..

    1 Ocak gibi herşey netliğe kavuşacaktır.

    YanıtlaSil
  6. evet toptan bir yazı hazırlansa güzel olurdu

    YanıtlaSil
  7. Orhan bildiğin kadarı ile Defansın göbeği ve sağ bekte oynayabiliyor. Tamam yaşı itirabi ile ileriye dönük bir transfer gibi bakabiliriz ancak Sabri ve Küçük Kaptan Uğur Uçar'dan fazlası var mı acaba, gelirse yine iyi bir yedek olmaktan başka ne faydası olabilir diye düşünüyorum.
    Mustafa Pektemek ise Sağ/Sol Açık ve Forvet mevkii'nde gayet iyi bir seçim olacaktır takımımız için, bunu destekliyorum.
    Ve Alpaslan'dan sonra Hakan Balta'nın yedeği kim olacak? Bu transferle bana öyle geliyor ki transfer edilecek Yabancı Defans Oyuncusunun Hem Göbek hemde Sol bekte oynayabiliyor olması gerekecektir. Ben Alpaslanın satılışından bunu anlıyorum, keşke kiralık verilseydi..

    YanıtlaSil
  8. @EDDIE

    Hakan Balta'nın birinci alternatifi olarak şu an Caner var. Kendisi Sabri gibi defansif yeteneklerini de geliştirebilirse tam Rijkaard'ın ssitemine uyan mükemmel bir full back olabilir. Onun da yedeği olarak ise Çağlar Birinci düşünülüyor. Alparslan gibi 3. yedek olarak gelebilir.

    YanıtlaSil
  9. Caner'i ben Sol Açık olarak düşündüğümden ( Trabzon performansı artık bunu göstermiştir ) Hakan'ın yedeği olarak oraya yazmadım..

    YanıtlaSil
  10. Caner bir sol açık değil, winger diye tabir ettiğimiz kanadı boylu boyunca kullanabilen biri. Bir oyuncunun ofansif özelliklerinin iyi olması defansif özelliklerinin iyi olamayacağı anlamına gelmez. Misal bakınız Patrick Evra'ya Sergio Ramos'a.

    Elbette defansif açıdan şu an için yetersiz Caner, ancak Sabri has bir sağ açıkken kendini nasıl geliştirip Türkiye'nin en iyi sağ beklerinden biri haline getirdiyse, yıllarca defansta da görev yapmış Caner'in de bunu yapabileceğine inanıyorum.

    Zaten kendisi de ilk 11de yer bulmak için bunu yapmak zorunda olduğunun farkında, o da eksta motivasyon olur.

    Sonuç olarak Caner Hakan Balta'nın şu an için özellikle defansif oynayan takımlara karşı iyi bir alternatifidir. Ve dediğim gibi kendini geliştirirse de Galatasaray'da yıllarca oynayabilecek bir potansiyelde olduğu gibi sisteme de ofansif bir sağ bek olarak mükemmel uyar.

    YanıtlaSil
  11. alpaslan cok saglamdi. bnce sol bek i baltadan kapardi. keske gitmeseydi. galatasaray icin buyuk kayip. neden kiralik gondermediler acaba cok merak ediyorum. gorursunuz genclerde nasil oynucak. butun gs lilar pisman olcak. bn bu haberi okudugumda aglicaktim.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0