Yerli Transfer..

Kayseri temsilcisine sezon sonu sözleşmesi biten Ali Turan için 500bin euro,
Ankara temsilcisine genç oyuncu Mustafa Pektemek için 750bin euro teklif ettik.
Ali Turan'ın gelmek istemesi, kadro dışı kalması ve Kayseri'de forma giymek istememesi bu trasferde elimizi güçlendirirken, genç oyuncunun gelmeye sıcak bakması ve Ankara temsilcisine 2 oyuncu göndermemizde bu transferi olacak gibi gösteriyor.

Transferin bir kaç gün içersinde olumlu veya olumsuz olarak sonlandırılması bekleniyor.

44 yorum:

  1. Ali Turan sezon sonunda da gelse olur ama Mustafa'nın alternatif olarak bulunması gerekiyor bu takımda,yabancı transferi de mucize olmazsa bitti herhalde,hiç olmazsa Mustafa alınmalı.
    Şampiyon şimdiden belli zaten.

    YanıtlaSil
  2. fcn bu adamlar yüzünden sizde yıprandınız :D 2 haftada bir vermek zorunda kalıyorsunuz aynı haberleri :) allah kolaylık versin.

    YanıtlaSil
  3. Valla Kenan sanırsın Barcelona'dan adam alıyoruz. Hoş ordan alsak bu kadar uzamazdı. 25 gündür aynı muhabbetler dönüyor.

    Sonlanacak ama az kaldı, çok az.

    YanıtlaSil
  4. vallahi ya. bu kayseri gibi bi takım yok. adamın sözleşme bitiyo ne dersek kabul etmek zorundalar aslında. çok anlamsız bi davranış ya.

    YanıtlaSil
  5. Bence 500.000 euro yine de çok. Ben olsam vermem Kayseri'ye o parayı, o derece tiksinti geldi. Mustafa için ise o para gayet makul. Ayrıyetten de sevinirim Mustafa transferi olursa. Sercan geyiğinden kurtulmuş oluruz böylece. Ben Galatasaray'a gelse kesinlikle gelişeceğine inanmıyorum Sercan'ın. Hiç öyle bir hali, arzusu yok. Verdiğimiz parayla kalırız. Onu da kime satıyorlarsa satsınlar bundan sonra.

    YanıtlaSil
  6. gökhan ünal daha erken gelseydi bir istanbul takımına belki daha iyi olurdu.
    mehmet topuz olayı zaten malum.
    şimdi de ali turan'ın hazırlık döneminden faydalanmasını engelleyip, bir ton sorun çıkarttılar. adamların tek amacı sorun çıkartmak mıdır nedir...
    ali turan ve mustafa ile 3 kulvarda çok rahat edecek bir kadroya ulaşırız. dilediği gibi evirir çevirir kullanır bu kadroyu rijkaard :)

    YanıtlaSil
  7. FCN konuyla ilgisi yok ama şu haberi gördüm gerçekten şok oldum..Eğer giderse fiyasko olur Dos Santos bizim için...
    http://www.sporx.com/futbol/dunyakupasi2010/182132/?takim=108

    YanıtlaSil
  8. FCN

    Dikkatimi çeken birşey oldu
    Dos Santos a 30 numaralı forma sorulduğunda 17 nin dolu olduğunu bu sebebten 30 u seçtiğini söyledi,

    Yalnız Galatasaray da 17 numara boşta

    Varmı bi öngörün ya da duyumun?

    YanıtlaSil
  9. ya o hurma ağacının işleri bunlar..ne tırtıklarsam kar mantalitesi işte...şimdi vermezsen sene sonu beleşe alırız nolacak..

    Semih şu şanssız sakatlık dönemini yaşamasaydı zaten ali turan'a felan gerek kalmayacaktı..antep'e kiralık gitmesi iyi oldu..seneye rijkaard'ın onu takıma yavaş yavaş monte edeceği kanaatindeyim..paf takımındayken juventus'un ciddi ciddi ilgilendiğini biliyoruz..

    hem hızlı , hem pozisyon bilgisine sahip hemde pas yeteneği yüksek bir stoper..Biraz fiziki olarak güçlenmesi gerekli..tek eksiği olarak sayabileceğimiz..

    YanıtlaSil
  10. aykut arti 500.000 mi? yoksa sadece para mi?

    YanıtlaSil
  11. Fcn başkan semih'i opsiyonlu vermişiz resmi, sitelerinde yazıyor bunun altında bişeyler var mı murat ceylan gibi?

    YanıtlaSil
  12. @ Kenan ve Erdem Karakuş

    Galatasaray olarak Ali Turan'a başkanımız söz verdi. Seni kesinlikle devre arasında takıma katmaya çalışacağız, hatta takıma katacağız dediği konuşuluyor.
    Ali'de bizim sözümüze güvenerek, inanarak takımına rest çekti ve "Bırakın gideyim, gerekirse 2.devre oynamam; sezon sonu giderim!" diyerek tavrını ortaya koydu. Bu tavrından ötürü Kayserispor oyuncuyu süresiz kadro dışı bıraktı, Antalya kampına almadı ve A2 takımına yolladı.

    Bizim Ali için ısrarımız bu yüzden, yoksa başka birşey değil. Ortada Ali Turan'a verilmiş bir söz var. Sözümüzü yememek için uğraşıyoruz, fakat Kayseri takımı 4 aylık sözleşmesi kalan oyuncuları için dünyaları istiyor adeta. Bu durumda transferi zora sokuyor. Ali Turan için 1 milyon euro verecek değiliz. Eğer orta yol bulunursa Ali imzayı atar, bulunamazsa 1 Temmuz'da resmen Galatasaray'da.

    YanıtlaSil
  13. haldun üstünel imza töreninde yoktu acaba birşeyler mi war =))

    YanıtlaSil
  14. @
    furrAp

    komedi o olay..topçunun fikstürüne göre düzenleme yapılır..her maça gidecek diye bir şey yok zaten..fenerbahçe yalakası medya hemen başlamış kötülemeye..bugün yarın meksika'daki kız arkadaşı ile fotolarıda çıkar , fazla sürmez..hergün bi skandal haberine hazır olun dos santos bitsin jo'dan saldıracaklar ezikler..

    YanıtlaSil
  15. @ Sakuragi

    Süleyman Hurma gibileri olduğu sürece Türk futbolu bir adım ileri gitmez.

    Semih için ise kesinlikle katılıyorum. Yaşanan bazı sakatlıklar onu çok ciddi etkiledi. Şu anda Beşiktaş forması giyen hayvanın teki kasıtlı bir biçimde çocuğun kafasına tekme attı ve değil futbol hayatını, kişisel yaşantısını bitiyordu. Beyin kanaması geçirmişti genç oyuncu, sonrasında darbeye bağlı bağları koptu. O sakatlık sonrasında ise yavaş yavaş toparladı kendisini Semih. Türk futbolunun ilerleyen yıllarda en büyük yıldız adaylarından birisi olacaktır.
    Antep'e satış opsiyonu ile verildi 500.000 Euro fiyatla birlikte fakat Semih'in orada kalmak gibi bir derdi yok. Bizimde Semih'i oralara vermek gibi bir derdimiz yok. Antep değil o parayı 10 katını bile verse, Semih geri dönmek isterse geri döner. Ayrıca Semih'in yetiştirme bedeli 600 bin euro civarında zaten. Yeni Antep sezon sonu almaya kalkarsa 500bin euro bonservis + 600bin euro yetiştirme bedeli vererek 1.1 milyon euro civarında bir bedel ödemek zorunda.

    Paf takımda Murat ile takımın gözdesi oldular. Yavaş yavaş herkese sıra geliyor. Önce Sabri, sonra Arda, sonra Uğur, şimdi Serdar, Berkin ve Emre. Gelecek yıllarda sıra Semih ve Murat'a; Cem'e gelecektir.

    YanıtlaSil
  16. @ furrAp

    Giovani'nin durumu gayet belliydi. Bu konuda elbet düşünülen veya planlanan belli başlı durumlar vardır. Yoğun dönemlerdeki hazırlık maçlarından ötürü Milli Takım'dan affını isteyebilir. Bir çok oyuncu bu durumu birebir yapıyor zaten.

    @ MRTLTN

    17 numara olayını bilmiyorum açıkcası, birşey demem doğru olmaz bu konuda.
    Tahminim Yaser ile alakası olabilir, resmi olarak 17 numarayı giydi çünkü, fakat artık bizde değil. Başka bir durumu vardır muhakkak.

    @ Melih Carter

    Doğrudan 500bin euro diye biliyoruz. Eğer paketin içinde Aykut'ta varsa o para biraz daha düşer.

    @ MT

    Evet, Antep'e opsiyonlu verdik fakat az evelde anlattığım gibi Semih'i sezon sonu kadrolarına katmak isterlerse yaklaşık 1.1 milyon euro ödemek zorundalar.

    YanıtlaSil
  17. Biz şu sıralar bunları burada yazarken Giovani gitmeyeceğini açıkladı.

    YanıtlaSil
  18. Bence artık yerli transferi halledip artık kimi alacaksak sezonu kapatmak gerekiyor. Takımın birbirne ısınması lazım. uyum sorununun aşılması için. umarım en kısa sürede hallolur.

    YanıtlaSil
  19. Dos Santos 17 numara uygun değildi dedi ama kadroda 17 numarayı taşıyan bir oyuncu yok. Acaba yeni bir transfer mi var ?
    Umarım Mustafa'yı kadromuza katarız potansiyelli bir oyuncu ve bu kadar yabancının yanında artık bir Türk ileri uç oyuncusu gerekiyor.
    Teşekkürler FCN bilgi için :)

    YanıtlaSil
  20. Sevgili FCN (bu sefer doğru yazdım:),

    Pektemek'i hiç izlemedim. Özelliklerini bir kaç cümleyle sıralar mısın (tabii izlediysen) ?

    Mesela son dönem ön plana çıkan Türk forvetleriyle kıyaslayacak olursak; Mehmet Yıldız gibi fiziği ile mi oynuyor yoksa Sercan gibi fuleli mi vs vs ?

    Bir de, son vuruşları nasıl ?

    YanıtlaSil
  21. @ FCN

    Pavlyuchenko ya da yabancı santrfor girişimlerinden vaz mı geçildi yoksa her an herşey olabilir modunda kalalım mı :) ?

    YanıtlaSil
  22. sevgili FCN...
    Biraz önce okudum..Kayseri A.Turan'ı vermeye razı olmuş..Tek bir şartla; 'sizde bize L.FRanco'yu verin' demişler..Ne kadar gerçeği yansıtıyor bilmiyorum ama böyle bir haber var..Ayrıca Trabzonspor'a yakın bir site Fatih Tekke'nin Galatasaray'la kesin olarak anlaştığını hatta Haldun Üstünel'in ağzından yani 1'nci ağızdan doğrulayarak bir haber yayımladı malumunuz..bu konu ciddi midir,yoksa öncekiler gibi asparegas mı ?? bilgilendirirseniz sevinirim....

    YanıtlaSil
  23. vallaha bu kayserıye dyecek bısey bulamıyorum kendı kaptanlarına yaptıklarına bak bu kadar olur yazıklar olsun bu anadolu kuluplerındekı baskanlar ve yonetıcıler sadece para kazanmak ıcın burdalar yazıklar olsun ne dıyım hersene o kadfar para donuyo yerı geldımı ekonomısıı en ıyı kluplerden bırı olduklarını soluyolar bıtane para verıp adam aldıklarını gormedım o kadart para nereye gıdıo acaba benım cebıme gıtmedıgı kesın ne dıyım yazıklar olsun bu yenı ıhaleden sonra futbolumuzun ıcıne daha cok pıslık gırıcek ben ona uzuluyorum alı turanda enınde sonunda bızde olucak saygılar.....

    YanıtlaSil
  24. Gökhan Öztürk'ü de Antep'e kaptırmıştık oda çok yetenekliydi. İnşallah Semih gitmez..
    Teşekkürler bilgilendirme için FCN

    YanıtlaSil
  25. furrAp
    Gio açıkladı o maçlara gitmeyecekmiş..

    YanıtlaSil
  26. Murat bey umarım dediğiniz doğrudur Leo Franco gider ve kontenjan açılırsa çok güzel olur, çünkü Ufuk zaten 2 maç daha oynasa hazır olacak gibi.

    YanıtlaSil
  27. @ Arena Futbol

    Gökhan'ın durumu çok çok farklı. Blogumuzda aratırsan bulabilirsin, o durum ile Semih'in durumu arasında dağlar kadar fark var.

    @ Murat

    Tekke Florya'nın önünden bile geçemez. Trabzonmedyasi.com adındaki site yazın haber yaptı; bu sıralarda başka bir site aynı haberi alıp kopyaladı. Yazıları karşılaştırın isterseniz.

    @ Ege

    Aynen o modda kalabilirsiniz, her an herşey olabilir. Haldun Üstünel yine görünmüyor ortalıkta :)

    YanıtlaSil
  28. @ E

    Pektemek için blogumuzun editörlerinden Ace güzel bir analiz yayınlayacaktır elbette, sizleri bilgilendirme amaçlı. Daha evel konuşuldu; burada kısadan bahsedeyim.

    Baros'un biraz tecrübesiz versiyonu. Ceza sahası içinde hava topu kaçırmayan, bileklerine hakim, süratli, çizgiye inen ve top kontrolü olan bir oyuncu.

    Hatta biraz daha ileriye gideyim;

    Pektemek > Sercan.

    YanıtlaSil
  29. Ben de küçük bir bilgi vereyim 1-2 sene sonra Pektemek >>>>>> Sercan olacaktır, hızlı, sağlam, hırslı. :)

    YanıtlaSil
  30. Bence Sercan şımardı. Mustafa daha iyi olacaktır hem beklentilerde az olur.

    YanıtlaSil
  31. merhabalar bi yerde adnan sezgin ile yapilan roportajda

    "bu donem transferi bitirdik, pektemek ve tekke ile ilgilenmiyoruz, sadece ali turan ile birseyler olabilir"

    seklinde bi aciklama yapmis, pektemek gelse hos olurdu ama olmicak galiba, neyse hayirlisi, aslinda 2 adam verdik genclerbirligine, hicbir kaynakta da ne kadar paraya sattigimiz yazmiyodu, insan ister istemez iki oyuncumuzu takasin bir parcasi olarak yolladigimizi ve hala para uzerinde tartisildigini dusunuyor! umarim subata kadar boyle olur

    YanıtlaSil
  32. 17 numara neden werilmedi yeni transfer falan mı diyor herkes ama Yaser giydi sene başında Tobol maçınad 17 numarayı..

    Sezon içinde aynı numarayı sadece 1 (bir) futbolcu giyebilir..

    YanıtlaSil
  33. @ismail

    teşekkürler gayet açıklayıcı olmuş..

    @fcn

    bu kadar bilgi veriyyorsun karşılık beklemeden.. çok çok teşekkürler..

    YanıtlaSil
  34. Bu arada yazmayı unuttum adnan polat kewell 4-6 hafta yok dedi.. yani söylenenlerden daha az çıktı ayrılığı.. bu çok sevindirici!!!! :)

    YanıtlaSil
  35. yine birsey yazmayı unuttum heyecandan aceleden :)

    @sayın FCN BLOG
    Resmi siteden Leo Franco ile olan Bonus reklamları kaldırılmış.. Acaba ?!?! yazmışsınız twitter da :) var mı bi duyum yoksa tahmin mi :)

    Alakasız olacak ama söyleyeceğim unutuyorum ne zamandır, Adnan Polat ın ameliyattan sonra sesi eskisinden çok daha güzel olmuş..

    YanıtlaSil
  36. Yanlız Meksika'nın maçı var bir gün sonra bizim Uefa maçımız var nasıl olacak bilmiyorum Gio gitmesse bir tarafta bizler bir tarafta ülkesi umarım Gio'yu amazlar kadroya...

    YanıtlaSil
  37. @ Rütbeni Bileceksin!

    Giovani kendisi açıkladı bu maçlara gitmeyeceğini, takımla birlikte kalacağını.

    Bu arada daha evel belirtmiştik blogumuzda ameliyat oldu ve 6-7 haftalık süreç sonrasında aramıza katılacak Kewell diye. Şuanda kendisi Avustralya'da.

    YanıtlaSil
  38. @
    yavuz_mehmet

    keşke gönderilse ama onunda şöyle bir riski olur kişisel kanaatimce..zamanında de santchis'in yerine aykut'u koyduk bükreş maçını hatırlıyoruz..Kaleci'de tecrübe çok önemli faktör..ufuk hayatında 60.000 seyirci önünde avrupa kupası maçına çıkmamış kaleci..orda yapacağı ufak bir heycan bile bize pahalıya patlayabilir..aykut'a zaten hangi akla hizmet kale teslim edilir o ayrı bir mevzu'da :)

    yani burda teknik kadro o riski alırsa belki gönderip yerine bir yabancı santrafor..veya mustafa gelirse orta sahaya bir takviye mesela vincent kompany ilaç etkisi yapar :)

    tabi bunlar hep varsayım :)

    YanıtlaSil
  39. pektemek sercan karşılaştırmalarında sakin olmak lazım.. gerçekçi olmak gerekir, pektemek için söylenenleri bilmek gerekir, hani şımarıklık deniyor ya evet pektemek epey büyüktür bu hususta sercan dan.. yada pektemek sercandan 2 yaş büyüktür demek isteniyor ise başka tabi!!

    YanıtlaSil
  40. Mustafa Pektemek'i izleme şansı buldum 2-3 kere gerçekten çok yetenekli bir futbolcu yerinde bir transfer olur.Ali Turan'ın sezon sonu sözleşmesi bitiyor bu kadar transferin içersinde ne gerek var bu adama okadar para vermeye oynasın kayseride sezon sonu gelir bize.Transferi alternatif bir forvetle kapatırsak şahane olur.

    YanıtlaSil
  41. iyi geceler
    blogunuzu sürekli takip edenlerdenim. ilk defa yazıyorum.güntekin onay twitter da 6dk önce "hadi müjdeniz benden! Ali Turan Galatasaray'da" şeklinde yazmış ilgilenirseniz en kısa zamanda burada cevabını bekliyorum. bunu bilgi olarak yazdım isterseniz yayınlamayabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  42. Ali'nin durumunu yaklaşık 1 aydır anlatıyoruzda sağolsun Kayseri gibi :)

    Bitti zaten o transfer bizim için.

    YanıtlaSil
  43. FCN doğrulayacaktır Ali Turan Galatasarayımızda :)

    YanıtlaSil
  44. pektemek i antalya da izleme fırsatı buldum gecen yılın ikinci yarısında.. çok hırslı istekli ve fuleli bir oyuncu!! faydası olur muhakkak!

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0