"Opsiyon" üzerine

Herkesin Jô ve Giovani dos Santos transferlerinden sonra sevinmek yerine içine bir şüphe düşürmeyi seçerek merak ettiği, sözleşmelerin "satın alma opsiyonu" içerip içermediğine dair bugün birinci ağızdan, yani Haldun Üstünel'den bir açıklama geldi. Giovani dos Santos ile birlikte İstanbul'a ayak basan yöneticimizin söyledikleri oldukça net:
''Oyuncuları kiralama yoluna gittik. Sezon sonunda takıma yapacakları katkıya göre hareket edeceğiz. Transfer ettiğimiz oyuncuların satın alma opsiyonları bizde olduğu için avantajlıyız''
Hoşgeldin Giovani dos Santos, Hoşgeldin Haldun Üstünel!
Artık "Bu yönetim işini biliyor, içimiz rahat olsun" demenin vakti değil midir?

25 yorum:

  1. Allah hic birini basimizdan eksik etmesin umarim yillar boyu bu yønetim kalir :)

    FCN Kafamda bir takinti kaldi :s Murat yalcindag Istanbuldami yoksa yurtdisindami?

    YanıtlaSil
  2. İstanbul'a geldi Jo'nun imza töreninde de vardı ama sonra gitmiştir belki...

    YanıtlaSil
  3. Roman Pavlu inşallah olur ya olmasada idare ederiz gerçi ama tek heyecanlandığım ve istediğim forvet, müthiş olur, yabancı sitelerde adı şuan Birmingham Galatasaray Zenit vs. anılıyor, kendisi ise bu ara transferde kesinlikle Tottenham'dan ayrılacağını açıkladı, Birmingham önde gibi.

    YanıtlaSil
  4. diğer transferler ne durumda acaba???? 1 yabancı 2 türk bekliyorum..

    YanıtlaSil
  5. nonda gittiyse muhakkak birisi gelecektir..

    YanıtlaSil
  6. Jo'nun da opsiyonunun olmasına sevindim. O adam kendini bulursa efsane olacaktır..

    YanıtlaSil
  7. Şimdi kesin olarak jo ve dos santosun resmi satın alma opsiyonu varmı?çünkü bir önceki yönetici jo için bon.bed. kon. anlaşmadık demişti?Varsa ne kadar bi fikriniz?

    YanıtlaSil
  8. Artık yeni bir yabancı transfer beklemek pek doğru olmayacaktır arkadaşlar, devre arasında bu kadar fazla sözleşme feshetmek astarın yüzünden pahalı gelmesine sebep olacak, takım kimyasını zedeleyecektir. Avrupa kaygımız varsa, Keita ve Gio gayet güzel "forvet" oynarlar, "santrfor"a gerek yok pek.

    YanıtlaSil
  9. @özhan
    Opsiyon dediğimiz illâ resmi bir prosedürde olması gereken bir şey değil, bir nevî kulüplerin birbirine güvence vermesiyle alakalı. Kesin bir bonservis miktarı belirtmesi de gerekmiyor, öncelik hakkı olsun yeter. Man.City ile ilişkilerimizin gayet iyi olduğunu biliyorsun, bu güvence en kral opsiyondan iyidir.

    YanıtlaSil
  10. @özhan

    Yazılanları birdaha oku. TV röportajıydı ve kendi dedi Haldun Üstünel.

    Bu arada bence Sercan, Pekdemek tekrar gündeme gelebilir forvet için. 3 yabancı hakkı forvet için uygun Türk forvet lazım

    YanıtlaSil
  11. opsiyon hakkinda bilgiyi FCN DAHA ØNce vermisti... 5.5 milyon euro dos santos icin jo icinde 8 milyon euro civariydi sanirsam ;)

    YanıtlaSil
  12. ara transfer döneminde öyle transferler yaptıkki hepimizin yüzünü güldürürken rakiplerimizi titreten cinsten.

    umarım bu kervana pavlu'da katılır. elimizdeki yerli kalecilerle yolumuza gayet rahat devam edebiliriz diye düşünüyorum:D. çünkü defans hattımız çok iyi ve hücüm hattımızda her zaman yediğimizden 1 fazlasını atacak kapasitede :D

    benim asıl belirtmek istediğim butransferlerin hepsinin kiralık olmasındaki avantaj. performansı iyi olmayanla yollar çok rahat ayrılır. performansı iyi olanlalada opsiyon durumlarıda işleme sokularak sözleşme imzalanır. neticede büyük ihtimalle seneye şampiyonlar liginde mücadele edeceğiz. bu durumdada orta sahaya takviye yapmamız gerekecek ve yine biileriyle yolları ayırmak gerekecekti. bunları bonservisiyle almış olsaydık yine fesh işlemleri için bir sürü masraf edecektik. ama kiralık olunca böyle bir sorunda kalmıyor. başta haldun abi olmak üzere yönetimimiz iyi bir transfer politikası örneği veriyor. biz istenmeyen ve gönderilmek istenen futbolcular yüzünden az para saçmadık artık yeter dediler sonunda. hepsine çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  13. bana jo hakkında bilgi verebilecek bir renkdaş var mı? En azından merak ettiğimiz direk sorayım. Jo milli takımda en son ne zaman oynadı? Bir daha ne zaman oynaması bekleniyor? Dünya kupasında oynama ihtimali var mı, son durum ne?

    sayın ace yeni transferlerin bir değerlendirmesini bekliyoruz senden.. :)

    YanıtlaSil
  14. Ara transferde bunları yaptık ama sezon sonunda daha iyi bir yabancı alacak olursak kim gidecek, hangisinden vazgeçilecek bunu düşündüm bugün.
    Hepsi çok iyi adamlar, en iyi Türkler de bizde gibi.
    Heyecanımız mı kalmayacak bakalım çok merak ediyorum sezon sonunda neler olacak kim gidecek kim kalacak.

    YanıtlaSil
  15. Ben acikcasi butun bu kiralik/opsiyon tartismalarinda cok daha onemli bir seye daha cok seviniyorum: tutarli bir 4-3-3 saldiri sablonu denemeleri. Arda ya da Kewell gidecek olsa bile onumuzdeki sene icin bu sablonun ozellikle saldiri yonunde gayet gucluyuz. Ileri uclu gol atabilmeli, cevik ve taktiksel zekasi olmali, ve bunlar Caner, Keita, Dos Santos ve Jo'da var. Elano sisteme muthis uyabilecek bir oyuncu, orta uclude. Eger fiziksel olarak da saglam bir defansif partner ile eslesirse. Bu oyuncunun pas yuzdesi yuksek ve pas vizyonu genis olmali ayni zamanda. Yavas yavas "uzay futbolu" olarak adlandirdiklari seye dogru yuruyoruz. Yeter ki sahsi cikar savaslari darbe vurmasin.

    YanıtlaSil
  16. fcn az önce biryerde sok sok fatih tekke gs ile anasdi yaziyo dogrumu

    YanıtlaSil
  17. Konu disi ama kusura bakmayin..

    Ntv Spor'un sayfasinda videolarin oldugu bölümdeyim.
    Ridvan'in iki tane videosu var, eskisinden haberim vardi. Yenisini de izleyince yazayim dedim.
    Basliklari:
    "Jo ve Neill büyük hedefler icin yeterli degil" ve
    "Galatasaray Rijkaard'a ragmen kazandi"

    O tarafsizlik maskesi altinda ne oldugunu, icini biliyoruz, "müthis teknik direktör" "dahi" Ridvan'in. Ama yavas yavas sikmaya basladi gizlemeye ugrastigi düsmanligi. Ses cikarmak lazim artik..

    YanıtlaSil
  18. http://www.birlikport.net/galatasaray/9165.html?task=view

    Link bu .Fcn gerçekten anlaşıldı mı Tekke ile...

    YanıtlaSil
  19. Brul zaten ona inanan GSlilara üzülüyorum. Sayin Melih Sabanoglu herzaman bas bas bagirdi bu herif gizli bir sekilde bize laf atiyor diye ama cogu gsli hep yok cnm adam tarafsiz, en begendigim yorumcu, yok en iyi fener yorumcusu, tarafsiz tek adam, fenerli ama cok severim gibi cümleleri cok duyduk. Onun yaninda Erman Toroglu bizim icin bali kaymak. Adam hep dobra dobra konusuyordu birtek Azizden korkuyordu (yada Sansal firenliyordu bilemicem) ama bu Ridvanin Ligtvye gelecegini düsünürsek cok kötü seyler olacak.

    YanıtlaSil
  20. transfer bitti mi?
    yerli transfere yönelmişiz diyorlar?

    YanıtlaSil
  21. FCN,
    Dos Santos basın toplantısında, 17 numara istedim ama müsait değildi dedi. tekrar girip kontrol ettim. 17 numara kimsede değil? bundan bir anlam aramalı mıyız yoksa biz mi paranoyaklaştık :)

    YanıtlaSil
  22. @ Mekin

    Fatih Tekke gündemimizde bile değil.
    Daha evel aynı haber başka bir Trabzon yerel sitesinde "YAZIN" çıkmıştı.
    Metin bile tamamen aynı.

    Lütfen bu tür yazılanlara itibar göstermeyin.

    YanıtlaSil
  23. bu arada ben kendime cevap vereyim; yaser 17 numarayı giydiği için o forma müsait değilmiş galiba. :)
    mustafa pektemek ve ali turan'la ilgili bazı haberler çıkmaya başladı sağda solda bu arada.

    YanıtlaSil
  24. @Özgür Kızılaslan
    Yaser bonservisiyle beraber gitti..Bi karışıklık olmuştur...

    YanıtlaSil
  25. ''Haldun Üstünel GSTV'de

    Galatasaray Başkan Yardımcısı ve Futbol Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, Galatasaray Televizyonu'na yeni transferler ve Avustralyalı yıldız oyuncumuz Harry Kewel'la ilgili özel açıklamalar yaptı.

    Haldun Üstünel'in açıklamaları saat 17.00'de başlayacak GSTV haber bülteninde ekranlara gelecek. ''

    Haldun Üstünelin ne açıklama yaptığı şuan belli mi yoksa 17.00 den sonra mı açıklanacak?(şu opsiyon konusunda net bir açıklama yapılsa da konu tam olarak netleşşse çok sevineceğim.)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0