Kupada Rakip Antalya..

Ziraat Bankası Türkiye Kupası'nda çeyrek finalde mücadele edeceğimiz takım belli oldu. Galatasarayımız ile yarı final bileti için mücadele edecek takım Antalyaspor oldu. Temsilcimiz turu geçtiği takdirde İstanbul BŞB - Trabzonspor eşleşmesinin galibi ile oynayacak. Kupada ilk maçı deplasmanda, ikinci maçı evimizde oynayacağız. Kupadaki bir diğer dörtlü eşleşme ise Bursaspor-Fenerbahçe ve Denizlispor-Manisaspor oldu. Bu eşleşmelerin galipleri final için birbirleri ile mücadele edecekler.

3 yorum:

  1. görünen o ki, bir sürpriz çıkmazsa final, galatasaray ve bursa-fener maçı galibi arasında olur. tabii ki futbolda her zaman sürprizler olur :)

    YanıtlaSil
  2. @ace

    senin icin o kadar çok konu var ki.. hangisi için ne yazsan.. :) hangisine yetişebileceksin?

    Bayadır göremiyoruz seni..

    YanıtlaSil
  3. Yok yahu, şurada sadece 3 gün oldu son yazımı yazalı :)

    http://fossacimbom.blogspot.com/2010/01/birileri-cift-yonlu-oyuncu-mu-demisti.html

    Bir kaç güne oyuncu analizlerini tek tek girmeye başlayacağım. Hafta sonundaki maçta son bir kez izlemek faydalı olabilir.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0