2010 - 2011 | Ceyda Kozluca

Galatasaray Medical Park gelecek sezonun kadrosunu kurmaya hazırlanıyor ve transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Galatasaray kadın basketbol takımının yeni transfer hedefi: Ceyda Kozluca. Transfer çalışmalarının bir kaç gün içersinde sonuçlanması teknik heyetten aldığımız bilgi sonrasında, kesinleşmesi bekleniliyor.

Ceyda geçtiğimiz sezon Kocaeli BSB takımında forma giydi ve oynadığı karşılaşmalarda kısıtlı rotasyon nedeniyle 34 dakika ortalama ile sahada kaldı. Bu süre zarfında genç oyuncu 15.5 sayı ortalamasının yanı sıra istatistik olarak 4.7 ribaund, 2.7 asist verilerinide hanesine yazdırmayı başardı. Ceyda geçtiğimiz sezon oynadığımız karşılaşmalarda ilk maçta 36 dakika sahada kaldı ve 9 sayı attı. İkinci karşılaşmada ise genç oyuncu maçın tamamında forma giydi ve 21 sayı ile maçı tamamladı. Genç oyuncu 2 numara pozisyonunda oynayabiliyor.
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ.

# Şimdi bu haberi de çaldı dersiniz, bekleriz. ;-)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0