2010 - 2011 | Engin Atsür

Galatasaray Café Crown'da bombalar patlamaya devam ediyor. Yaklaşık 3 yıldır gündemimizde, takibimizde olan Engin Atsür ile ilgili bir takım temaslar, gelişmeler yaşanıyor. Daha evel yaptığımız teklifi şartları nedeniyle kabul etmeyen Engin, şimdi Oktay Mahmuti referansı ve katkılarıyla gelmeye sıcak bakıyor. Görüşmeler devam ediyor, transfer edilmesi için bütün imkanlar seferber ediliyor. Transferin bu hafta sonuna kadar netlik kazanması bekleniliyor.

Engin geçtiğimiz yıl hatırlayacağınız gibi Beşiktaş Cola Turka forması giyiyordu. Başarılı oyun kurucu Engin istatistik hanesine oynadığı 27 maçta 30 dakika ortalamasının yanı sıra maç başına 13,15 sayı, 3 ribaund ve 4,4 asist yazdırmayı başardı. Başarılı oyun kurucu ilk maçta 15, ikinci maçta 25 sayı atarak takımımızla oynanılan mücadelelerde rakip takım adına etkili olmuştu. Ayrıca Eurocup'ta 5 maçta forma giyen Engin bu turnuvada da oynadığı maçlarda 26,6 dakika sahada kaldı ve 13.4 sayı, 2 ribaunt, 2.2 asist ortalaması ile boy gösterdi.
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ.

4 yorum:

  1. Bu transfer olursa eğer.Evren'in acısını unutmayı bırakın,yerine 1 üst modelini almış gibi oluruz.Engin Atsür çok iyi bir guard.Sayı potansiyelini çok geliştirdi.Ve bizim gibi yeni yapılanan takımlarda çok iş yapabilir.Ermal iyi transfer oldu.İnsallah bu da gerçek olur.Ve yıllardır sıkıntısını çektiğimiz yerli oyuncu rotasyonu biraz olsun düzelir.

    YanıtlaSil
  2. engini alısak süper olur. hadi yönetim kullan şu sponsor paralarını biraz.

    YanıtlaSil
  3. Kaan abi twitter de bisey twitt lemissiniz bugun gørdum :)

    burda da varmi diye baktim yok :p

    # Üstünel transferlerine bir yenisini daha ekliyor.. ??:)

    YanıtlaSil
  4. Fenerbahçe Ülker, BEKO Basketbol Ligi’nde Beşiktaş Cola Turka formasıyla başarılı bir sezonu geride bırakan milli guard Engin Atsür’ü renklerine bağladı. Sezon bitimiyle birlikte önce Medical Park Trabzon’un, ardından da Galatasaray Cafe Crown’ın kadrosuna katmak için yoğun çaba harcadığı 1.94 boyundaki ve 26 yaşındaki yıldız guardın, kısa bir süre önce Hırvat coach Neven Spahija ile anlaşan Fenerbahçe Ülker’in teklifine “Evet” dediği öğrenildi.

    RESMEN AÇIKLANACAK!
    Engin’in teklifi kabul etmesinde F.Bahçe Ülker’in hem Türkiye’de hem de Euroleague’de büyük hedeflerinin olmasının önemli rol oynadığı vurgulandı. Sarı-Lacivertli kulübün Engin’le yapılan anlaşmayı birkaç gün içinde resmen açıklayacağı ifade edildi. Bilindiği gibi Galatasaray Kulübü önceki gün Engin ile anlaşma sağlayamadıklarını resmi sitesinden duyurmuştu.

    MATT NIELSEN GELİYOR
    Bu arada, Power Electronics Valencia ile geçtiğimiz sezon Eurocup’ı kazanan Fenerbahçe Ülker’in yeni coachu Spahija’nın, eski takımından
    Avustralyalı power forvet Matt Nielsen’i de Sarı- Lacivertli kulübe getirmek için girişimde bulunduğu dile getirildi. 2.08 boyundaki ve 32 yaşındaki Nielsen, Valencia’nın Alba Berlin’i 67-44 yenerek Eurocup’ı kazandığı final maçının MVP’si seçilmişti.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0