Bir Daha Beklemeyiz..


Avea'nın şu sıralar çok popüler ve gündemde bir sloganı var.. "OH BE! " diye.. Hakikattende bu haberi okuduktan ve duyduktan sonra insan " OH BE !! " diyor..


Bütün Galatasaraylı basketbolseverlerin gözü aydın.. Marshall Strickland artık Casa Ted'de forma giyecek.. Sezon sonuna kadar kiralandı, imzayı attı.. Kurtulduk kısacası.. Sonunda oldu ve Marshall takımdan ayrıldı. Galatasarayımızın sezon öncesi yaptığı muhteşem yararlı (!) transferimiz Marshall Strickland, sonunda kendisine bir takım buldu ve Casa Ted Kolejlilere imzayı attı.

Bir guard ancak bu kadar yetersiz olurdu belkide.. Geçen sene küme düşen Alpella'dan adam almak ne kadar doğru bilinmez ama Marshall'ı göndermek çok doğru bir karardı. Formayı giydiği için teşekkür ediyor ve hayatı boyunca giyeceği en büyük forma olduğunuda belirtmek istiyorum.

Normalde evinize gelen insanlara " Güle güle, bir daha bekleriz, bunu saymadık " dersiniz nezaketende olsa.. Ama ben demiyorum Marshall'a.. Casa TED'de başarılar..
Yolun açık olsun..

Güle güle Marshall..
Bir daha beklemiyoruz..
Bunu saydık !

[Şimdi gelir bize 30 sayı atar ilk maçta..]

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0