Kaka Vedalaştı..


Kaka artık Manchester City yolcusu diyebiliriz. Görüşmeler başladı ve dün akşam oynanan maçta Kaka hem takımına, hem taraftarlarına, hemde San Siro'ya veda etti. Hafta içinde antremanda birden ağlamaya başlayan Brezilyalı yıldız, dün akşam oynanan Fiorentina maçında maç sonrası tribünleri tek tek selamlayıp, takım arkadaşlarına sarılması, herkesin ağlaması, Kaka'nında veda etmesi sonuç itibariyle Kaka artık City'de diyebiliriz.

Aslında Kaka her ne kadar haftaiçinde " Milan'da yaşlanmak istiyorum, kaptan olmak istiyorum. " diye bir demeç versede Galliani, Bordeaux'ta harikalar yaratan Gourcuff'u farketmiş ve sanırım bu parayıda red etmenin manyaklık olduğunu anlayınca teklifi kabul etmiş. Ama orada ufak bir detayı kaçırmışlar.. Bordeaux'a kiralarken satın alma opsiyonu verdiler ve şaka gibi bir değer biçtiler: 15milyon euro.. Kim bilirdi ki Gourcuff'un böylesine müthiş işler yapacağını..

Galliani yerine Moggi olsaydı bu para Milan'a müthiş şeyler kazandırırdı takım gençleşirdi. Ama Galliani bir süpriz yapmazsa bu parayla alacakları oyuncular genelde + 30 olur. Bakalım Milan bu parayla neler yapacak..

Böyle bir teklif red edilirmiydi? HAYIR..
Bu Araplar manyak mı? EVET..
Kriz bunları vurmuş mu? HAYIR..

Milan'a 120, Kaka'ya 15, Babasına 12 milyon euro veriyorlar. Kaka günlük 71.428 Euro kazanıcak Manchester City'de..
Hayırlı olsun artık ne diyelim..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0