Galatasaray HALKTIR, HALKINDIR !!



Taraftar: Hocam otur sen, yorulma..
Sebahattin Kart: S..ktirin gidin lan burdan (görevlilere döner) atın şunları salondan..
Koray Mincinozlu: Senden mi öğrenicem koçluğu lan.. Sen mi öğreteceksin ulan bana Galatasaraylılığı..
Taraftar: Siz kim oluyorsunuzda bizi salondan kovuyorsunuz.
Koray Mincinozlu: Gelsene ulan aşağıya..
---
Bu konuşmalar sıradan bir takımda veya amatör kümede oynayan bir takımda gerçekleşmiyor. Takımın sahibi gibi davranan ve kendisini birşey sanan liseli basketbol takımın abisi taraftarı salondan kovuyor, gelmeyin salona diyor, küfür ediyor, hakaret ediyor. Üstüne birde yetmiyor takımın antrenörü kendisine tepki gelince dönüyor arkasına ve başlıyor mahalle karıları gibi ağız dalaşına girmeye..

Hatta hızını alamayıp aşağıya kavga etmeye çağırıyor resmen..
Bu bölgesel ligte olmuyor, Beko Basketbol Ligi'nde oluyor. Hatta bu salondan kovma olayları falan Türkiye'nin en köklü çınarında Galatasarayımızda oluyor.

Sizlere sadece ama sadece tek bir pankartı hatırlatmak istiyorum, çünkü burası Galatasaray. Kimsenin değil, sizinde değil. Sadece Galatasaray taraftarınındır burası.. Ne liseli abilerin, ne antrenörün nede oyuncuların. Sadece herşeyinden fedakarlık yaparak o salona gelen taraftarındır. Yarın öbür gün gideceksiniz hepiniz. Başka takımlarda çalışacaksınız, veya evinizde oturup torunlarınıza masal anlatacaksınız. Ama bizler, yani hani o salondan kovduğunuz taraftarlar yine orada olacağız. Armanın peşinde, Galatasaray için heryerde..

Unutmayın ki;

GALATASARAY HALKTIR, HALKINDIR !

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0