Gökhan Öztürk, Gaziantepspor'da..

Merakla beklenen hatta bizleri en çok düşündüren bir olay sonunda kapandı. Ama ne tatlı kapandı nede tatsız kapandı.

Galatasaray'ımızın ve Genç Milli takımımızın takım kaptanı Gökhan Öztürk artık Gaziantepspor formasını terletecek.

Bu arada "Fenerbahçe'ye gitmiş yazıklar olsun, Allah belasını versin, Fener'e gidiyor çocuğu korumayın, Fenerde artık, Fenerliler ile 2 ay evel anlaşmış para için satıyor bizi, Fener'e imza attı 2 ay evel, Fener bizden daha fazla para verdi ondan Fenere gitti ..çocuğu" gibi yorumlar yazanlarada selamlar olsun.

Gökhan'ın ağzından iki kere yazdık buraya "FENERE GİTMİYOR" diye. Ama ısrarla Fenerbahçe ile anlaştı, Fener'e imza attı diyip çocuğa demedikleri kalmamıştı.

2+1 yıllık bir sözleşmesi var Gökhan'ın..
Umarım gerektiği şansı bulur ve 3 yıl sonra tekrardan bu formayı giyer.

Yolun ve bahtın açık olsun Gökhan..

3 yorum:

  1. Neden satıyoruz gençleri? Ben mi yanlış anlıyorum? bonservisini veriyoruz bu adamın. çok büyük bir sıkıntısı olması lazım bizim ve genç milli takım kaptanının satılması için.

    YanıtlaSil
  2. mischa;

    Gökhan'ın sözleşmesi 1 Haziran günü sona erdi.

    Bu yüzden oyuncu serbest kaldı, yönetim sözleşme imzalamadı.

    Gökhan'ında, yönetiminde yaptığı yanlışlar sonucunda gerçekten çok yetenekli ve gelecek vaadeden bir oyuncuyu kaybetmiş görünüyoruz.

    Ama ben inanıyorum ki; Gökhan 2-3 yıl sonra kendisini kanıtlamış, ispatlamış bir şekilde gelecektir tekrardan bu formayı giyecektir.

    Bu arada unutmadan bir başka genç yetenek İrfan Başaran'ında sözleşmesi fesh edildi. Neden böyle birşey yapıldı herhangi bir bilgim yok.

    YanıtlaSil
  3. döner diyoruz yani öyle umuyoruz ama Ferhat olayında olduğu gibi, bu gençlerin de başka takımlara gidişini izleyebiliriz. özellikle de herhangi birisi çok parlarsa o zaman görürüm ben insanların vah tuh etmesini. şuan kimsenin umrunda değil bunlar.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0