Gurursuzun " Gururu "

"Galatasaraylı Hıncal Uluç olarak konuşuyorum. Galatasaray’ın 2000 yılında Kopenhag’ta ve Monaco’da UEFA Kupası ve Süper Kupayı kaldırdığı zaman duyduğum gururu, bu sene Rijkaard’ın imzasıyla duydum."

Evet yanlış okumadınız, bu sözleri sarfeden sayın Hıncal Uluç. Şimdi birçoğunuz yine eski günleri unutup bu adamı alkışlamaya kalkışır. Unutmayın ki kendisi kısa zaman önce Galatasaraylı olmaktan utanıyordu.

Her sene kendini övecek birşeyler buluyor sayın Uluç. Biz balık hafızalı okurlarda her seferinde kendisini yüceltiyor veya yerin dibine sokuyoruz. Artık hangi safda olduğumuzu belirtmemiz lazım taraftarlar olarak. Çünkü kendisi haber olmayı çok sever. Kendi reklamı için yapmayacağı hiç birşey yoktur.

3 yorum:

  1. Tüm yorumlarını tasvip etmesem de kendisi bu hakareti haketmiyor. Sivri dillidir, ayağı topa değmemiştir ama yeri geldiğinde Galatasaray'ı kimseye meze etmemiştir.

    Skibbe ve Bülent'in hocalığını bu camiada kabullenenler kendisinden daha kötü Galatasaraylıdır.

    Rijkard devrimi ile umarım tüm camia birleşir, Galatasaray'ın başarısız olması için lobi oluşturup dünya kulübünü lise kulübü sanan münafık Galatasaraylılar ise huzur evlerine ve cemiyetlerine kapanırlar.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Kendisi Galatasaray'ı en çok ve hatta gereksiz eleştiren biri olsa da, Galatasaray'ın haklarını çatır çatır savunabilen de bir insandır. Bazı eleştirilerinin dozu çok yüksek evet ama böyle bir yazıyı haketmiyor.
    Herkese Kolay Gelsin

    YanıtlaSil
  3. Yazida Hincal Uluca hakaret yok . Gercekler hakaret oluyorsa sizin yasama bakisinizla benimkisi ayri demektir.
    Laf agizdan bir kere cikar. Ya Galatasarayli oldugunuzdan utaniyosunuzdur ki zamaninda kendisi bunu salyalari akarak beyan etti, yada iyi yapilan islerde Galatasaraydan gurur duyuyosunuzdur.
    Tarafi, saf i belirlemek lazim.

    Saygilar

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0