Kamuoyuna Duyuru


Bugün bir blogta gezerken birden blogun yöneticilerinin bizim yaptığımız bütün haberleri, görüşmeleri ve duyumları kendi haberleriymiş gibi yayınladıklarını ve birden haberlere sahiplendiklerini görmüş bulunmaktayız.

Bizim emek verdiğimiz, doğru birşeyler duyabilmek için uğraştığımız ve sizleri bilgilendirmek için tabir-i caizse kendimizi yırttığımız şu dönemlerde başkalarının bizim emeğimizin üstüne çökmesi tahmin edeceğiniz gibi kabul edilir birşey olmamakla birlikte, bizim yaptığımız görüşmeleride kendi görüşmeleri gibi anlatmaları ve okuyucularına aktarmasının yanı sıra ekibimiz yapmış olduğu görüşmelerin altına kendi imzalarını atmaları bizleri çileden çıkartmıştır.

Bir emeğin üzerine konmak veya o emeği sahiplenmek bu kadar kolay iken, emek sahiplerine teşekkür etmek veya kaynak olarak göstermek emek hırsızlarına pek zor gelmiş olsa gerek. Sadece bir değil yaklaşık 40 (kırk) haberi kendi haberi gibi yayınlayan, özel haberleri kendi özel bilgileri gibi yayınlayan, yaptığımız görüşmeleri ve röportajları kendi görüşmeleri ve röportajları gibi aktaran bu blogu şiddetle kınıyoruz.

Bu gibi durumlarda bundan sonra yapılan emek hırsızlıklarını İstanbul 1.Sulh Ceza Mahkemesi ve Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na bildireceğimizi, emek hırsızlığı yapanları veya izinsiz haberleri yayınlayanların ceza alması için elimizden geleni yapacağımızı ve yaptığımız haberleri izinsiz bir şekilde yayınlayanlarında hakkında adli işlem başlatacağımızı kamuoyuna bildiririz.

Saygılarımızla
FCN Blog Yönetimi

6 yorum:

  1. @ Ahmet

    Söyleyipte rant kazandırmak pek gerekmez ama GSTVNET yazarsan Blog ara kısmına görürsün :-)

    YanıtlaSil
  2. http://gstvnet.blogspot.com/2009/06/flas-flas-flas-ryan-babel-galatasarayda.html#comments

    Burda yazan yorumda vardı kaynak konusunda açıklamaları ama izin alıp almadığını bilemem ben o siyeteye de bakıyorum ama sizin bilgiler daha aktif ve güncelleniyor ve tabi açıklamalar da ilk defa sizde oluyor...tekrar teşekkürler ...iyi çalışmalar ...bizi habersiz bırakmayın :)

    YanıtlaSil
  3. @ Ali

    Kendileri bugüne kadar kullandıkları hiç bir haber için bizden ne izin aldılar nede bir başka birşey sordular.

    Bizler haberin paylaşılmasını elbette isteriz fakat bize sorulmadan bizim haberimiz kullanılırsa veya biz kaynak gösterilmeden bizim haberimizi yayınlarlarsa yada son olarak bizim özel haberlerimize kendi imzalarını atarlarsa işte o zaman sesimizi çıkartırız.

    Emek sarfediyoruz ve birileri bu emeği çalıyor.

    Ben teşekkür ederim asıl blogu takip ettiğiniz için..
    Zaten bizim girdiğimiz tarih ile saatlere bakarsanız bahsi geçen blog bizden bir kaç saat sonra aynı haberi bizim haberimizi yayınlıyor hemde kendi imzalarıyla..

    FCN BLOG'un başka bir blogu yoktur, forumu yoktur.
    Bahsi geçen linkte 2 blogunda aynı kişilere ait olunduğu yada aynı blog olunduğu söylenmiş fakat böyle bir şey gerçek dışıdır.

    YanıtlaSil
  4. Yuh be baktım üstteki resim bile aynı. Sayfa düzeni. Hersey aynı. Tek yumurta ikizi gibi...

    YanıtlaSil
  5. Bahsi gecen Blog kaldirmis haberleri.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0