Yelena Leuchanka, Galatasaray'da..

FIBA Eurocup şampiyonu Galatasaray bayan basketbol takımımıza Belarus'lu ve aynı zamanda WNBA'de Atlanta Dream takımının center oyuncusu Yelena Leuchanka ile anlaşmış bulunmaktayız.

Galatasaray bayan basketbol genel menajeri Müge Erdem'den aldığımız bilgiye göre oyuncu ile daha kontrat imzalanmamış fakat Avrupa Şampiyonası sonrası oyuncunun İstanbul'a gelip imza atması bekleniyor.

Bu arada daha öncede yazdığımız gibi Zafer Kalaycıoğlu takımın başına getirilirken, Nilay Yiğit ile de anlaşmaya varıldı.

Zafer Kalaycıoğlu'nun 30 Haziran'da Fenerbahçe ile sözleşmesi bittiği için kendisi 1 Temmuz'dan itibaren Galatasarayımız ile sözleşme imzalayacaktır.

Nilay Yiğit ile daha kontrat imzalanmadı fakat çok büyük oranda anlaşıldı.

2 yorum:

  1. İnş hayırlı olur

    Futboldanda içve dış transferde haberler bekliyoruz kardes varsa.bu bilgi kirliliğinden kurtulalım

    YanıtlaSil
  2. Fransa - Belarus maçında alıcı gözüyle baktım, iyi oyuncu gerçekten, pota altında hem mücadeleci, hem ribaund üstünlüğü var hemde kıvrak. İçeride üstünlük kuramazsa dışarı çıktıp yüksek posttanda sayı bulabiliyor.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0