Feldkamp Olayı..


Karl Heinz Feldkamp'ın takımda altyapı sorumlusu olduğu söylenenler arasında girmeye başladı. Olayı kim nasıl çıkarttı bilmiyorum ama Karl Heinz Feldkamp "hiç bir şekilde Galatasaray'da artık görev almayacağını, sadece bir gönül bağı olduğunu ve Türkiye'de bir takımda herhangi bir görev dahi yapmayacağını" maç sonrası röportajında kendi ağzıyla söyledi.

Altyapıda ufak tefek değişiklikler olacak.. Fatih İbralı ve ekibinin yanısıra Hollanda'dan özel bir ekip gelicek bu iş ile Neeskens ilgileniyor. Hollanda'da bazı takımların altyapısından hocalar gelicek altyapıdaki ekibe.. Fatih Hocanın ekibiyle beraber çalışacaklar..

Ufak bir kan değişimi yani fakat Feldkamp altyapının başına geçmedi.

Buna en başta Rijkaard izin vermez, siz rahat olun.

Yok öyle birşey..

3 yorum:

  1. İbralı değil İbraDı

    YanıtlaSil
  2. Yahu şu adamdan bıkmadınız mı hala ??
    Yeter git emekliliğin tadını cıkar.
    Torunlarını sev.
    Dünya turuna cık.
    Ne bileyim.
    Kalan zamanını iyi geçir.
    Niye gelir kahır çekersin ki...
    Hem kendine... Hem bize...

    YanıtlaSil
  3. sawero:
    kalli ye laf eden afedersiniz ama benim gözümde futboldan anlamayan adamdır yaş itibari ile çalışmaması benim de tercihimdir ama, feldkamp'ın Galatasaray için neler yaptığı idrak edilemiyor ve beni çok üzüyor bu durum, hocaların hocası derwall in getirdiği bir futbol profesörüdür kalli, sinirlenip gitmiştir sayın adnan sezgin'e evet 28 hafta sırf yatmıştır takım, son 6 haftada şampiyon olmuştur zaten o 28 hafta sayılmaz hiç, mehmet topal'ı servet'i hakan balta'yı barış'ı serkan'ı piyangodan çıkarmış, 38 yaşındaki kral,shabani nonda ve ümit karan rotasyonlu bir forvetten 33 gollük verim almış, arda nın fizik kondisyonunu geliştirmiş iki yönlü oyun nasıl oynanır öğretmiş,transfer manyağı, daha metin oktay kimdir ne yapmıştır nasıl adamdır bilmeyen, Galatasaraylılık kavramını kavrayamamış, hızla fenerlileşen çakma Galatasaylıların Arda Turan'ın önüne koyduğu Lincoooln Lincoooln denen disiplinsiz herife daha 6.haftada cezasını vermiş senden benden iyi futbol bildiği su götürmez bir adamdır Kalli, Galatasaray'ı da bu transfer budalalarından daha çok sever, soruyorum sana ey Galatasaraylı sen 74 yaşına geldiğinde Galatasaray için ne yapıyor olacaksın? Uyan artık güzel takımımın güzel taraftarı, armana formana Metin Oktay ruhuna sahip çık!

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0