Güç, Otorite, Kararlılık !


Mitoloji dersi alanlar az çok bilirler mor renginin özelliklerini, anlamını ve ne ifade ettiğini.. Bu renk mitolojide güç sahibi olmanın, otorite sahibi olmanın ifadesini taşır. Mitolojide sembolize edilen güç tanrıları genelde bu renk ile sembolize edilir. Çünkü mor GÜÇ DEMEKTİR!

Mor forma resimlerden pek iyi durmuyor ama gidip yakından gördüğünüzde ve üzerinize geçirdiğinizde sizi büyüleyen bir şeyin olacağını farkedeceksiniz.

Mor; GÜÇ, OTORİTE ve HAKİMİYET demektir.
Güç, Otorite, Hakimiyet ise GALATASARAY demektir!

_________________

Mor forma için oyuncularımız ve idari ekibimiz neler demiş;

"Biz bu sene formaları seçerken, klasik parçalı, beyaz forma ihtiyacı her zaman var ve bir de aykırı forma yapmak istedik, mor renk formayı seçtik. Geçen sene turuncu yapmıştık. Gelecek sene de 5-6 renk tespit edip, bu forma rengini taraftarımızın seçimine sunacağız. Bu formaların Galatasaray taraftarı tarafından satın alınmasını ve çok başarılı olduğumuz şu dönemde de forma satışında da şampiyon olmak istiyoruz."
Adnan Polat

"Bu renk rakiplerimizin kafasını karıştıracaktır.. Bizde bunu avantaja dönüştürmeliyiz.."
Frank Rijkaard

"Sahada 11 kaleci gibi olacağız.. Tabi bu işin şaka yönü.. Geçen sezon bekleneni veremedik, bu sene daha iyi olacağız."
Milan Baros

"Evet son derece güzel bir forma olmuş. Ama bu formaları dışarıda giyeceğimizi düşünüyorum. Çünkü biz her zaman parçalı formadan yanayız. Tüm formalarımız çok güzel olmuş, önemli olan bu formalar ile maçları kazanmak."
Arda Turan

"Formalarımız çok güzel ama bana ve Gökhan Zan'a formalar dar geliyor. Biraz daha genişini yaparlarsa sevinirim. Önümüzdeki sezonla ilgili olarak ise şunları söyleyebilirim; Galatasaray'da oynuyorsanız her zaman hedefiniz şampiyonluktur."
Servet Çetin

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0