In Haldun We Trust*


ultrAslan.com / Kazım AVSEREN


Haldun Üstünel şov devam ediyor. Geçen sene başta Meira, Kewell, Baros gibi oyuncularla anlaşma sağlayan yöneticimiz bu sezonda Rijkaard, Keita ve Elano gibi isimlere imza attırdı.

Bu sezon için birşey diyemeyiz ama gelecek sezon kimleri göreceğiz merak konusu..

*Haldun sana güveniyoruz.

5 yorum:

  1. yabancı transferi kapandımı

    YanıtlaSil
  2. MTS;

    Hayır kapanmadı.

    YanıtlaSil
  3. Öncelikle çok iyi iş çıkaran FCN Blog'a tebriklerimi sunarım,"duyumculuk" kavramının alay konusu olduğu şu günlerde en azından benim güvenimi kazandı bu blog.

    Son isteğim ise tek yanıldığınız husus olan Neill hadisesindede haklı çıkmanız,yada o mevkiye başka bir oyuncu gelmesi.Duyduğuma göre Ufuk-Sezer ve genç bir forvet gündemdeymiş ve savunmaya takviye düşünülmüyormuş.Gökhan Zan'la işimiz zor gibi geliyor bana,siz ne diyorsunuz?

    YanıtlaSil
  4. Adsız 16:08;

    Öncelikle güzel düşünceleriniz adına teşekkür ederiz.

    Neill konusunda aslında yanılmak değilde oyuncunun kararsızlığı ve paragöz olması desek daha doğru olacaktır. Çünkü önce yıllık 2.5milyon euroyu kabul edip ardından yıllık 3.5milyon isterim diye bir talepte bulunmuş. Daha sonra yöneticilerimizden izin isteyip WestHam takımı ile pazarlığa oturmuş. Ordanda istediğini alamayıp tekrardan bizimle temasa geçmiş. Olay ne kadar karışık görüyorsunuz..

    Ufuk ve Sezer konusunda Manisaspor yönetimi çok ciddi paralar telafuz etmişler fakat Sezer konusunda yeniden bir teklifimiz var sanırım. Ufuk ve Sezer'de gelmek istiyorlar zaten. Şöyle bir durumda olabilir; Ufuk ve Sezer alınır, bir yıl Manisa'da kiralık oynarlar.

    Savunmaya şimdilik acil bir takviye gerekmiyor diye biliyorum. "Alınsa iyi olur ama aciliyeti yok" diye bir raporu var Frank Rijkaard'ın.. Eğer Nonda satılırsa -ki satılacak gibi görünüyor- yerine bir forvet alınacak. Hemde aciliyeti olarak bir transfer yapılacak. Genç bir golcü alınacak, gelecek vaadeden..

    YanıtlaSil
  5. www.inhaldunwetrust.com

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0