Maç Kartı..

Efes Pilsen daha önce eşi benzeri görülmemiş bir projeyi hayata geçirdi. Kuşkusuz taraflı, tarafsız herkesin sempati duyduğu, Türk basketbolunun en büyük takımlarından birisi olan Efes Pilsen gelecek sezon Türkiye'de daha önce görülmemiş bir uygulamaya imza atıyor.

Gelecek sezon Samsung Efes Pilsen Maç Kartı adı altında bir kart sunacaklar. Abdi İpekçi veya Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda bulunan görevlilerden ücretsiz olarak temin edilecek bu kartta 5 farklı boşluk bulunuyor.

Gittiğiniz maçlarda yine aynı görevlilere bu bölümleri imzalattıyorsunuz, daha doğrusu onaylattırıyorsunuz. Ve toplamda 5 maça gidenler Samsung'tan hediye paketi kazanıyor.

Ücretsiz temin ettiğiniz kart kısacası size 5 maç karşılığında Samsung ürünleri kazandırıyor. Hediyelerinizide yine salonda bulunan görevlilerden alabiliyorsunuz. Yani anında teslim :-)
Yeni kartınızıda herhangi bir ücret ödemeden alabiliyorsunuz. İkinci kez gittiğiniz 5 maçta doldurup bu sefer yine başka bir hediye paketi alıyorsunuz.

Basketbol sezonu içersinde en çok kart doldurupta getirenler ise sezon sonunda yapılacak kura ile hem Samsung'tan hemde Efes Pilsen'den özel ödül kazanıyor.

İşte zihniyet, işte yönetim diye buna denir..
Pazarlama stratejisi ancak bu kadar güzel ve ilgi çekici olabilirdi..
Taraftarı tribüne nasıl çekeceklerini gayet iyi biliyorlar..

Elalemin böyle uygulamalar yaptığını görüpte, bizim yetkili insanların bizlere hakaret ettiğini hatırlayınca..
Neyse..

Bravo Efes Pilsen yönetimi..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0