A2 Ligi | İnleyen Nağmeleerr..


A2 Ligi, Marmara Grubu'nda bugün ilk maçımızı Beşiktaş deplasmanında oynadık. 2-0 geriye düşmemize rağmen maçı 2-3 kazanmasını bildik.

Galatasarayımızda Emre Çolak rakibiyle girdiği tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrasında kırmızı kart ile oyundan atıldı.

Galatasarayımız ilk 20 dakikada yediği iki golle maçta 2-0 geriye düşmesine rağmen 28' Emre, 43' Uğur ve 50' Murat'ın attığı goller ile maçı 2-3 kazandı. Böylece A2 takımımız Marmara Grubu'nda oynadığı ilk maçını kazanmış oldu. Galatasarayımız gelecek hafta kendi evinde Bursaspor ile karşılaşacak. Bursaspor mücadelesi 2 Eylül Çarşamba günü büyük bir olasılıkla Ali Sami Yen'de oynanıcak.

Maçın 50.dakikasında takım kaptanı Murat Akça'nın attığı muhteşem golüde sizlere FCN Blog farkıyla sunuyoruz.



Murat Akça'nın yaklaşık 55-60 metreden Beşiktaş ağlarına gönderdiği o muhteşem gol..

3 yorum:

  1. kaleci maç içinde öyle bi özgüven eksikliği imajı yaratmış ki kendisinde, murat 60 metreden şut çekmeyi denemiş ve başarılı olmuş. ilginç hakkaten.

    YanıtlaSil
  2. inönü stadının sahası 105 metre uzunluğunda ve murat, rakip yarı alanın 1 metre içerisinden çekiyor şutu. yani 51 metre civarı. 60 çok olmuş.

    YanıtlaSil
  3. maçı canlı takip eden birileri varsa bilgi versin. bütün maçlar yayınlanacak mı canlı olarak bi kanaldan.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0