Alpaslan Yolcu..


Galatasarayımızın geçen sezon kadrosuna kattığı genç yetenek Alpaslan Erdem bu sene kiralık olarak Gaziantepspor forması giyecek.

Genç oyuncuya bir sene geçireceği yeni takımında başarılar diliyoruz.

Sol bek/kanat eksiği olan Antep'te rahatça forma giyecektir Alpaslan..
Gelecek sezon daha iyi bir Alpaslan görmek dileğiyle..

Bu arada hemen diğer bilgileri verelim; Volkan Yaman daha önce söylediğimiz gibi Eskişehirspor takımı ile anlaştı. Bugün veya yarın transferin resmileşmesi bekleniyor. Caner bu transferlerin ardından açıklanacaktır.

Sercan Yıldırım transferinde Bursaspor ekibi Nonda ve manejeri ile görüşüyor. İbrahim Yazıcı, Ertuğrul Sağlam, Mesut Mestan yıldız oyuncuyu ikna etmek için İstanbul'dalar..

5 yorum:

  1. Bu bölümde daha çok dikkat çeker diye tekrar gönderiyorum:

    Galatasaray'a gönül vermiş değerli arkadaşlarım, verdiğiniz haberler doğru veya yanlış çıkabilir. Sonuçta bu işler bir uzunca bir süreçte gerçekleşiyor. Resmi imzalar atılana kadar süreç tamamlanmış sayılamayacağından bu vadede son anda bile çıkabilecek bir aksilik sizi zor durumda bırakıyor. Sonuçlar ne olursa olsun amatörce gösterdiğiniz bu çabaları takdirle takip ediyoruz.


    Benim burada gündeme getirmek istediğim konu çok farklı. Birincisi şu aralar klübümüzle ilişiği kesilmiş eski oyuncuların bizi sürekli vefasızlıkla suçladığı bir dönemde oynadığı dönemden beri hem oyunuyla hem üslubuyla bir "ekol" olmuş Suat Kaya'yı sizlere tekrar hatırlatmak istedim.


    İkincisi belki ben burada yazarsam bu konuyla ilgili de camiamızda bir gündem oluşabilir diye düşündüğüm bir konu var. Hiç bir şekilde klübümüzün vefasızlık yaptığını düşünmesem de 1999-2000 sezonunun eski kadrosunu toparlayarak Ali Sami Yen'e veda maçında başında Fatih Terim'le beraber şimdiki kadromuza karşı bir jübile maçı tertip edilemez mi? O kadrodan bir-iki oyuncu hariç hepsinin futbolu bıraktığını düşünürsek bundan daha güzel barışçıl bir iade-i itibar olamaz diye düşünüyorum. Biz o kadar büyük bir camiayız ki isterse varsın Emre Belözoğlu bile oynasın bu maçta.Zaten onun da futbol hayatı bizim gözümüzde çoktan bitti.Çünkü biz hiç kimse değiliz;hiç kimseye benzemeyiz; Galatasaray'ız.

    YanıtlaSil
  2. volkandan tamamiyle kurtulmak ve alparslanıda antep gibi iyi pişebileceği ve gereçekten sol kanat eksiği olan bir takıma kiralık vermek, birde üstüne caneri vermek önümüzdeki 10 sene sol kanat sorunu çekmememizi sağlar ve umarım duyumlarınız doğru çıkar bu yönde...

    YanıtlaSil
  3. umarım herkes için hayırlısı olur. bu arada caner ve sercan transfrelerini büyük bir sabırla bekliyoruz. umarım en kısa zamanda gerçekleşir. İyi çalışmalar FCN.

    YanıtlaSil
  4. Bunların eski başkanlarından olan Sazak mıdır Kazak mıdır ne haltsa biri var.. Eski faşistlerden biri inanmayanlar araştırsın .. 80 lerde bir çok insanın ölüm fermanını vermiştir .. Ayrıca Atatürk'ten bahseden bu kansızların büyük çoğunluğu Fetoş'dan icazet alır .. İnanmayanlar araştırsın baksın .. Özellikle kahvekeş olan bu insanlar sanattan ve edebiyattan anlamaz .. Bildikleri şey aşırı milliyetçiliktir .. Ama milliyetçilik dedikleri molla milliyetçiliktir .. Atamızdan eser yoktur ..

    İnsanları kandırmasınlar GALATASARAY'ın sarı-kırmızı renklerıne yeşil rengi ekleyerek Paçavra bayrağı olan kansızların bayrağına benzetmeye kimsenin hakkı yoktur ..

    Fenerbahçe'nin Fetoş Gülen ve cemaatleri ilen bağlantıyı araştırın .. Bu eziklerin eski başkanı Sazak'ın kim olduğunu 80 lerde hangi partiye hizmet ettiğini ve bu partinin 12 eylülde nasıl bir rol üstlendiğine bakın !!

    EZELI VE EDEDI RAKIP DIYORUZ EYVALLAH AMA BU SINIRLARI TAŞIRIR.. SILAH SATIŞINDAN ELDE ETTIGI GELIRLERI FENERBAHCE UZERINDEN HAKLAYAN ALI SEN DEĞIL MI ? HER DEFASINDA "GALATASARAY NERDEN PARA BULUYOR" DIYE BAŞLAYAN FENERLILER KONUŞMALARINI "HARAM OLSUN" "HARAM YIYORLAR" "YETIM HAKKI" GIBI KELIMLERLE DAHA DA ÇIRKEFLEŞTIRIYOR !

    1905 DEN BU YANA 104 SENE GEÇMİŞ BIRAKIN TURKIYE SINIRLARINI DUNYADA YAŞ ITIBARI ILE SAYILI KULUPLERDEN BIRIYIZ ! BU EZIKLERIN USTADI SAYILIRIZ ! 1907 DE KURULDULAR ! VE IDDAA EDIYORUM BIR TARIH ARAŞTIRMACI ÇIKSIN BU FENER NASIL KURULDU ARAŞTIRSIN ! GALATASARAY'DAN KOVULANLARIN KURDUĞU ÇİRKEF CAMIAA ..

    SON OLARAK HER FIRSATTA DILE GETIRDIKLERI BIR MEVZU VAR ..

    NEYMIŞ EFENDIM GALATASARAY 10 SENE ONCE UEFAYI ALMIŞ ..

    ULAN ŞEREF YOKSUNLARI HALSIYETSIZLER SIZ KURULDUGUNUZDAN BU YANA UEFA ALDINIZ MI ? TURKIYE LIGINDE GALATASARAY'I YENMEK SIZIN ICIN SANKI CL YADA UEFA ..

    GALATASARAY AYARINDA OLMADIĞINIZIN KANITIDIR ..

    DIPNOT : BIR KUPA DAHA ALIRSAK ORTALIKTA DOLANMAYIN !

    YanıtlaSil
  5. Alparslan-Volkan-Caner tamam bunlar normal fakat, Sercan için Nonda? hatta Nonda + para? bana pek inanılacak birşey gibi gelmiyor, yazık olur.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0