Fazla Söze Gerek Yok..


Bir rivayettir..

"Gün gelicek at kuyruklu, uzun saçlı bir kabile reisi çıkacak. Etrafında mor giyen bir topluluk, insanlar olucak.. Bu kabile kısa süre içersinde bütün evrenin hakimi olacak.. "

Teşekkürler Haldun Üstünel..
Yöneticiliği, transfer komite başkanlığını herkese öğrettiğin için..

13 yorum:

  1. periyodik bir teşekkür mü yoksa patlayacak bombanın teşekkürü mü FCN cevap bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. geliyo bi bomba galiba

    YanıtlaSil
  3. yanlış bilmiyorsam bu bombanın 9 dakika içinde gelmesi lazım :)

    YanıtlaSil
  4. birrivayete görede hiroşima ve nagazaki den sonra en büyük toplu katliama ( kuş ölümleri) neden olan uzun saçlı reis, insan hakları mahkemesi tarafından ömür boyu kuş eti yememe cezasına çarptırılır.:)))

    YanıtlaSil
  5. transfer sezonu yarın 17.00 de bitiyor.

    YanıtlaSil
  6. yanlış biliyorsun nicolatesla 17:00 a kadar zaman var.

    YanıtlaSil
  7. Asıl bomba Haldun Üstünel'dir. Onun sayesinde yıllardır takımımızda göremesiğimiz yıldız futbolcuları görmeye başladık. Özhan Canaydın'dan sonra Adnan Polat ve yönetimi ilaç gibi geldi. Bu ilaçın en büyük payınada başkan ve Üstünel sahiptir.

    Serkan

    YanıtlaSil
  8. Heralde siz de emin değilsiniz Sercan tepkilerinden sonra buraya sürprzin ismini yazmamanız ondandır.Bari, eğer olursa bomba bi transfer olur diyebilirmniyiz yani yabancı transfer ?

    YanıtlaSil
  9. bende ızdıraplar çektim canaydın yönetiminde ama şunu da kabul etmek lazım adamın uyguladığı mali disiplin bugünleri hazırladı bu arada ufuk ceylanı almışız galiba

    YanıtlaSil
  10. arkadaslar transferlerde isim verılmıyor bılıyorsunuz kı hele bu yabancıysa hıc ısım verılmıyor.gazetelerde bır yabancı gelebılır yazıyor ancak hıcbısey bılmedıklerı asıkar.sabretın fcn ye guvenıyoruz.bekleyelım.ınsallah sercanla beraber bu yabancı on lıberomuzda gelır ve yuzyılın takımını olusturmus oluruz.

    YanıtlaSil
  11. Özhan Canaydın hangi mali disiplini sağlamış da böyle bahsediyorsun. Özhan Canaydın döneminin ilk yılında getirdiği Fatih Terim'le beraber harcadığı para en az 60 milyon eurodur. Karşılığında da hiç bir başarı yoktur. Sadece o sene gereksiz futbolculara ödediği bonservis paralarını göz önüne alırsak bu yönetimin ne kadar değerli olduğunu görürüz. Bratu'ya verilen bonservis ile Elano geldi neredeyse.

    Özhan Canaydın kadar bu camiaya zarar vermiş başka bir başkan var mıdır? Gittiği gün bizim için bayram rakipler için hüsran oldu. Özhan Canaydın otursun oturduğu yerde allah uzun ömürlerde versin ama bu camiaya daha karışmasın. Uyguladığı mali disiplin filan hepsi hikaye. Özhan Canaydın Galatasaray'ın marka değerini düşürmüş bir başkan olarak tarihte yerini aldı. Mali disiplin gösterisi altında yaptığı saçma transferle borçu katlayarak arttırdı. O yüzden Adnan Polat ve bu yönetimin değerini sonuna kadar anlamalıyız. Allah'a bizi Özhan Canaydın gibi bir başkandan kurtardığı için şükretmeliyiz.

    Serkan

    YanıtlaSil
  12. ha gayret az kaldı :D 4 saat kaldı..

    YanıtlaSil
  13. dün Haldun üstünel kendi söyledi, Ocak ayında yabancı forvet şeklinde, bugün birşey beklemeyin

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0