Saldır Galatasaray..


TURKCELL SÜPER LİG
2. Hafta

GALATASARAY

45' Harry Kewell (P)
59' ArdaTuran
67' Harry Kewell (P)
74' Burak (KK)

DENIZLISPOR

40' Angelov

Maçın gollerini izlemek için tıklayınız..

Maçın yorumu
Galatasaray ideal görüntüsünden uzak bir kadroyla sahaya çıkmasına ve 1-0 geriye düşmesine rağmen Denizlispor'u 4-1 gibi net bir skorla, özellikle de rahat bir futbolla mağlup etti.

Galatasarayımız maça kalede Leo Franco, savunmada Uğur - Emre Güngör - Emre Aşık - Volkan Yaman, orta sahada Barış Özbek - Mustafa Sarp - Arda Turan ve ileri uçta Keita - Baros - Kewell onbiriyle çıktı. Maçta topa genel olarak Galatasaray hakimdi ama 40. dakikada Denizlispor en net pozisyonunu yakaladı ve Angelov sağ kanattan Bangura'nın ortasını gole çevirdi. Ama Denizlispor'un üstünlüğü sadece 5 dakika sürdü ve 45. dakikada Caner topa kafa vurmak isterken eliyle temas etti ve penaltı vuruşunu Kewell gole çevirdi. Galatasaray daha sonrada rahat bir futbol ortaya koydu ve biri penaltı biri de rakibin kendi kalesine attığı gollerle maçı 4-1 kazanmasını bildi.

Bu karşılaşma sonrasında Galatasaray puanını 6'ya çıkarırken Denizlispor iki hafta sonunda henüz puanla tanışamadı. Ayrıca bu maç Galatasarayımız 20 Ağustos Perşembe günü oynayacağı
Tallin maçı için iyi moral oldu.

Bu konu tartışmaya açık ama Keita bize göre maçın adamıydı..

3 yorum:

  1. Valla bence de maçın yıldızı KADER KEITA =)

    YanıtlaSil
  2. kewell unutulmasın. 2 gol 1 asist.

    YanıtlaSil
  3. lalalalalalalaaaaaaaaaaaaa abdul kader keita!

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0