Hedef: Üstünel


Yalan dolan medyasının yeni hedefi belli oldu; Haldun Üstünel!

Baktılar Arda'ya ne yaparlarsa yapsınlar olmayacak, sıra geldi başarılı yöneticimiz Üstünel'e.. Transferlerde hepsine kapak takan, suyun öte tarafını çatlatan ve herkesin kıskandığı isim olan Üstünel üzerinden karalama kampanyalarına başlandı. Denizlispor maçı sonrası esprili bir yorumu "Haldun Üstünel'i bitirmek" gibi algılayan ve onun üzerinden haber yapan medyaya Haldun Üstünel'i yem etmeyiz!

Arda'ya zamanında Fenerbahçe forması giydiren, Aziz Yıldırım ile telefon görüşmesi yaptıran, Emre abisine yalvarttıran yalan medyası şimdide Üstünel'in sabrının taştığını, yöneticilere gider yaptığını falan yazmış. Üstünel yine transfer peşinde herkes rahat olsun, hatta ve hatta kendisininde yaptığı açıklamadaki gibi bizde anlamış değiliz.. Yaptığı açıklamasında "tamamen destek amaçlı sözlerini bu şekilde yorumlama yolunu seçenleri anlayabilmiş değilim." diyen Üstünel'e sonuna kadar hak veriyor ve Büyük Galatasaray Taraftarı olarak arkasında olduğumuzu tekrar tekrar belirtiyoruz.

"Korkunun ecele faydası yok"
diye boşuna söylememiş Atalarımız. Herkes rahat olsun, Galatasaray'da kıskançlık, çekememezlilik ve yıldırma politikası olmaz. Burası Galatasaray.. Diğerleri gibi bir şirket değil, aile..

"Sahipsiz sanmasın kimse, biz buralARDAyız." diyerek finali yapalım..
Anlayana tabii..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0