Herşey Güzel Olacak..


TURKCELL Süper Lig
1.HAFTA

Gaziantepspor

Julio Sezar '37
Tabata '88 (P)

GALATASARAY

Arda Turan '8
Mustafa Sarp '24
Shabani Nonda '86

Maçın gollerini izlemek için tıklayınız..

Maçın Yorumu

Hazırlık kampında gayet iyi bir performans gösteren ve form grafiği çizen Aslanlarımız haftaiçi oynadığı Netanya maçı ilede moralleri tavan yapmış bir şekilde bir kaç eksikle beraber Antep karşısında 3 puana 3 golle uzandı.
Sıcaklık, nem, havalar, oyuncular, maç saati, eksiklikler falan derken mücadele başladı. Maçın saatini tartışaduralım ama Antep'te hava beklediğimizden daha iyiydi.

Kalede Leo Franco, savunmada Sabri-Gökhan-Servet-Hakan, ortasahada Ayhan-Mustafa-Arda ve ileride Aydın-Baros-Keita ilk 11'i ile sahaya çıktı Galatasarayımız. Maça hızlı başladık ve Arda'nın sekizinci dakikada bulduğu gol ile skor avantajını elimize geçirdik. Baros çizgiye inip içeri pasını çıkarttı, Arda bomboş bir pozisyonda çok düzgün bir vuruşla skoru 1-0'a taşıdı. Bu dakikadan sonra Antep takımının sert oyununa rağmen iyi mücadele ettik. Antep takımının mantığı maç boyunca tekme at, rakibi bezdir olarak görünüyordu. Keita'yı tekme manyağı yapmakla kalmayıp Arda ve Aydın'ada zaman zaman sert müdahaler ile oyunu soğutmayı başardılar. Bir duran top organizasyonunda Arda ortaladı ve Mustafa Sarp düzgün bir vuruşla farkı 2'ye çıkarttı. İlk yarı böyle biter derken Julio Sezar muhteşem bir vuruşla farkı bire indirdi ve aynı zamanda ilk yarının sonucunu belirledi.

İkinci yarıda Antep takımı yine sertliğe devam etti ve hakem Bünyamin Gezer'de bunlara zaman zaman müsade ederek ortamın yavaş yavaş gerilmesine neden oldu. Antep takımının oyuncuları tekme atmak yerine top oynamayı düşünseydi bugün gerçekten çok güzel bir maç izleyebilirdik. Atılan her tekme oyuncularımızı yıldırmaya başladı. Çünkü gerçekten hiç öyle göz yumulacak türden tekme atmıyor tam tersi oyuncuyu düşürüne kadar sayısı belirsiz tekmeler ile oyunu soğutmaya çalışıyorlardı. Maçın sonlarına doğru gecenin yıldızı Arda'nın arapasına Nonda'nın şık ve düzgün vuruşunun getirdiği gol ile maç bitti derken, çok tartışılacak bir karar ile Bünyamin Gezer beyaz noktayı gösterdi. 88'de Tabata, topun başına geldi, gerildi ve sol köşeye çok sert vurdu ve top ağlara gitti fakat Bünyamin Gezer golü iptal etti. Tabata daha vurmadan evel 2 oyuncu ceza sahasına girmişti ve ihlal gerekçesiyle penaltı tekrar edildi. Tabata yine aynı köşeye çok sert vurdu, Leo Franco uzanmasına rağmen topu çıkartamadı. Son 5 dakika biraz heyecan içinde geçsede Galatasarayımız ligin ilk maçında Antep deplasmanında 3 puanı iyi oyun ve 3 gol ile cebine koydu.

İlk yarıda Keita dribling halindeyken Antep takımından iki oyuncunun insanlık dışı müdahalesi ile yerde kaldı. Bir süre yerde kalan oyuncunun dili solunum yollarını kapatarak bir anda solunum sıkıntısı yaşamasına sebep oldu. Koşan bir oyuncuya arkadan gelip karın boşluğuna dirsek atmak ve karşıdan gelerek boğazına doğru omuz atmak ne demektir? İnsanlık ayıbıdır bu sadece. Kazanma arzusu, futbolun içinde var, kural ihlali falan demesin kimse. Doğrudan İNSANLIK AYIBI ! Koşan bir oyuncuya dirsek atılmaz. Tekmeleri falan anlarım, birebir mücadelede omuz omuza olursun omuz atarsın anlarım. Fakat koşarken rakibinin boğazına veya karın boşluğuna vurmayı hiç bir türlü anlamam, anlayamam!

Sonuç itibariyle ilk haftadan üç puanı çıkartmış bulunuyoruz.
Kaldı 33..

Maçın Yıldızı
Elbette gecenin yıldızı 2 asist, 1 gol ile geceye damgasını vuran kaptanımız Arda Turan.

9 yorum:

  1. İnanın hakem hakkında yorum yapmaktan hiç hoşlanmam ama sertliğe müsade etmek ayrı göz göre göre takımı yıldırtmak ayrı..Her maç böle olacaksa işimiz çok zor..

    YanıtlaSil
  2. penaltı için tartışmalı bir karar demek ayıp olur,sabri efendinin yarattığı,hiç yoktan bir olaydır...uğur uçar'ın sabri'yi kesmesi gerektiğini ortaya açık biçimde koymuştur...

    YanıtlaSil
  3. bu takıma bir orta saha (aurelio)
    birde hem sağ bek hem stoper oynayan bir oyuncu( coloccini)


    lazım...çok açık ve net...

    dün gökhan gelen her topa bam güm vurdu başka bişey yapmadı..
    aynı zmaanda ayhan bizim hızımızı çok aşırı derecede düşürüyor... mustafada bu orta saha 3 lüsünden biri olmaz rotasyon oyuncusu olarak görüyorum ben onu... ki zaten dünki bayram tutumlu açıklamalarında sunu anladım dava bitti andan bizim oyucumzdur aurleio geriye işte bir coloccni kalıyor oda bu hafta belli olur...

    YanıtlaSil
  4. Penaltının tartışılacak bir tarafı yok yüzde yüz penaltı. Pozisyonun içinde gereksiz Sabri varsa zaten tartışmanın anlmıda yok.

    YanıtlaSil
  5. FCN sizin gerçekleşti dediğiniz forvet transferi yalan oldu sanırım..

    YanıtlaSil
  6. sitede bi sorunmu var nod 32 den uyarı alıp duruyorum

    YanıtlaSil
  7. ben hala ugur un neden oynamadigini cooook merak ediyorum, netanya karsisinda defansta hem hatasiz oynadi, hem de hucuma katilip ortalarindan yapti

    YanıtlaSil
  8. Adsız 14:28

    Gerçekleştiği haberi gelen forvet transferinde gereken açıklamamızı yaparak sizlerden özür dilemiştik.

    Adsız 16:13

    Blogumuzda herhangi bir virüs veya trojan bulunmamaktadır.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0