Reklamsız Forma !!


Bu fotoğraflar Londra'dan çekilip bizlere ulaştı sevgili Galatasaray Formaları Blog ekibinden.. Burası resmi ADIDAS mağazası. Yani öyle korsan şeyler satan bir mağaza değil. Bildiğiniz resmi Adidas ürün store mağazasından çekilen bir fotoğraf.. Biraz dikkatli baktığınızda formalarda reklam olmadığını görüyorsunuz. Evet, yanlış görmüyorsunuz. Kollarda AVEA reklamı yok. Aldığımız bilgiye göre sırt tarafında Ülker reklamıda yok.

Bu tür formalar E-Bay gibi Avrupa'dan satış yapan sitelerde mevcut, tabii sadece o sitelerde değil Avrupa'daki herhangi bir Adidas ürün mağazasında bulunuyor yine aynı formalar.. Fiyat tarifesi biraz farklı fakat.. Londra'da Galatasaray forması diğer ülkenin takımları kategorisinde olduğundan 45 pound'dan satılıyor. Yani nerden baksanız 120 lira civarında bir rakamdan bahsediyoruz.


Büyük ihtimalle Almanya, Fransa, Hollanda, İsviçre, Belçika gibi bir çok yerde bu formalardan mevcut. Avrupa'nın bir çok ülkesinde Adidas mağazası gördüğümüzde bu formaları kovalamak gerekiyor işin kısacası.. Varsa tanıdığınız falan getirdin Avrupa'dan reklamsız formaları.. Merak etmeyin bu paralarda Galatasaray'a geliyor.. Ama E-Bay'dan almış olduklarınızın herhangi bir katkısı yok Galatasarayımıza..

Forma ilk görünüşte replika gibi görünüyor, böyle reklamsız falan.. Ama has ve has orjinal Galatasaray forması.. Umarız en kısa zamanda Türkiye'deki Adidas mağazalarında bu formalar yer alır.. 90 lira olmasa bile 120 lira olsa da yinede bu reklamsız forma alınır. Bizlerde şimdi yana yakıla Avrupa'dan buraya gelecek birilerini arıyoruz.. Malum reklamsız forma olunca konu, biraz uğraşmak gerekiyor..

Resimler ve bilgiler için teşekkürler Galatasaray Formaları Blog..

9 yorum:

  1. Bu arada Ocak ayları gibi indirime gidiyormuş oralarda formalar. Yani takip edip çok daha ucuza alabiliriz gibi de, işte birilerini bulmak lazım.

    YanıtlaSil
  2. Enteresan bir soru olacak gibi ama bu formalardan Kıbrıs Rum Kesimi'nde veya Yunanistan'da bulma ihtimalimiz var mı?

    YanıtlaSil
  3. Bence Türkiye hariç diğer her ülkede Adidas mağazalarında Reklamsızdır formalar.

    YanıtlaSil
  4. O zaman Yunanistan'dan getirtebiliriz formaları?

    İsteyenler varsa tabii :)

    YanıtlaSil
  5. Kazıkçı Türk Telekom reklamı duruyor yine de :)

    YanıtlaSil


  6. FORMALAR TÜRKİYE HARİÇ BÜTÜN ADIDAS STORE'LARDA REKLAMSIZ OLARAK SATILMAKTADIR.

    ÖNDE SADECE TURK TELEKOM LOGOSU BULUNUYOR.

    KOLLARDA AVEA, ARKADA ULKER REKLAMI BULUNMAMAKTA.

    KESİN VE NET BİLGİDİR.

    YanıtlaSil
  7. bilgiler için teşekkürler FCN...Yazınızda belirtmişsiniz ama ben yine de emin olmak için soruyorum=)Avrupa da ki Adidas mağazalarından alacağım Galatasaray forması kulubümüze katkı yapıyormu?Almanya dan alıcam çünkü=))...Teşekkürler

    YanıtlaSil
  8. yapıyor tabi. Kendi formasını üzerinde arması olan formasını satıyor Adidas Kulübün. Bunun için de belli bir miktar para veriyor kulübe. Yoksa o armayı koydurtamaz formaya. Güvenle Adidas mağazalarından alabilirsiniz. Kulübe parası ödeniyor bu formaların fiyatı üzerinden belli bir yüzde olarak.

    YanıtlaSil
  9. teşekkürler Selocan24...Almanya dan alıcam formalarımızı...sevgilerle

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0