Vira Bismillah !


TURKCELL Süper Lig
1.Hafta


Gaziantepspor - Galatasaray

Antep, Kamil Ocak Stadı
9 Ağu 2009 Pazar, 19:30



Genelde balıkçılar kullanır bu terimi: Vira Bismillah!

Anlamıda açılan balık sezonunun daha bereketli, daha kazançlı ve daha bol olması için söylenen bir denizci terimiymiş aslında. Bizde sezonu Antep deplasmanında açıyoruz Pazar günü malumunuz. Yer Antep, sıcaklık yaklaşık 40, 45 derece ve maçın saati 19:30.

Evet evet, yanlış okumadınız 19:30. Hani daha güneş yeni batarken, tam akşam sıcağında, nemle birlikte sıcağın insanı çarptığı, bunalttığı dönemler. Akşam üzeri yani bildiğiniz.

Neden böyle bir saçmalık var diye soruncada özürleri kabahatlerinden büyük. Yayıncı kuruluş böyle istiyormuş, öbür türlü maçları yayınlayamıyormuş. E arkadaşım sen değilmisin ligin son haftasında 5 maçı aynı anda farklı farklı kanallarda yayınlayan? Ne farkı var şimdi bunun? 2 maçı aynı anda farklı kanallarda yayınlamak çok mu zor?

Neyse daha fazla uzatmanın anlamı yok, öyle yada böyle oynayacağız Pazar günü Antep'te 45 derecede ligin ilk maçını.. Bizde FCN Blog Ekibi olarak "VİRA BİSMİLLAH GALATASARAY" diyoruz. Açılan sezonun bereketli, bol gollü ve bol kazançlı geçmesi dileğiyle..

Fotoğraf mı.. O nostalji, birde altında mesaj yatıyor..

7 yorum:

  1. Şansal Büyüka kendilerinin böyle bir talebi olmadığını. Hatta kendilerine reklam kuşağı açısından zararı olduğunu söyledi. Başka kulüplerin bu iş için baskı yaptığını da programında anlattı.

    YanıtlaSil
  2. azize 3 yıllık şampiyonluk sözü verdi kolay deil,inceden başladı işlemeye...

    YanıtlaSil
  3. Arkadasım ben G.Antepte oturuyorum hiçte öyle sıcaklık yok.Nerden çıktı bu 45 derece? Bide aksam saatleri sıcaklığın arttıgı vakitler demişşsin bizler burada üşüyoruz o saatte ;) Nem ise Gaziantepe hiç uğramaz..Burası Adana veya Mersin değilki oturdugunuz yerde terleyin veya yemek için açtıgınız bisküvi 5 dakikada nemlenipkendi kendine parçalansın...
    Cimbomumada başarılar biletimide aldım o gün orda olacagım..

    YanıtlaSil
  4. @ Groza ateş, bunaltı dram ! teşekkürler!!

    oh yaaa, sonunda başka biri de bunu onayladı. antep hiç o kadar bunaltıcı sıcak olmuyor gerçekten, bence denizli hissedilen anlamda daha da sıcak olacaktır.diğer kuşlar gibi her alınan kararı komplo teorisi haline getirmeyelim.

    YanıtlaSil
  5. arkadaşlar tamam 19.30 maç için erken ama o kadar abartılacak bir sıcaklık yok antepte.siz ilk maçın diyarbakırda olmadığına dua edin.nem ise arkadaşın dediği gibi yaz yağmuru olmazsa uğramaz antepe.

    YanıtlaSil
  6. Arkadaşlar bu arada Yıldıray Beşiktaş'ta, yarın Türkiye'ye getireceklermiş..

    YanıtlaSil
  7. Altında yatan mesaj o karedeki Antepli savunma oyuncusu mu acaba,transfer falan??

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0