05 Eylül İddaa Yorum ve Analizleri


05 Eylül İddaa Yorum ve Analizleri



------
158-Boluspor-Kocaelispor-16:00

İki sezondur süper ligin kapısından dönen ev sahibi ekip bu sene işini şansa bırakmak istemiyor ve ipleri sıkı tutuyor.Konuk ekip ise borçlarından dolayı baya bir sıkıntılı günler yaşıyor.En son antreman sahalarının elektrikleri borç yüzünden kesildi.Lisans sorunları da henüz çözülmüş değil ve Boluspor karşısına genç oyuncularla çıkacaklar.Ev sahibi ekip kaliteli kadrosu ve taraftarının desteği ile maçı rahat kazanıcaktır.

Tahmin: 1/1.75


--------
243-İspanya-Belçika-23:00

İspanya topladığı 18 puanla grupta lider durumda buluyor ve mağlubiyet almadan yoluna devam ediyor.Belçika ise aldığı 7 puanla gruptan çıkmak için çabalıyor.İspanya etkili hücum oyuncularıyla maça hakim olacaktır.3 gol ve üzeri olacağını düşünüyorum

Tahmin: Üst/1.45


-----------
245-Kolombiya-Ekvador-23:30


Güney amerika grubunda bulunan iki takımlardan ev sahibi ekip 17 puanla 7. sırada konuk ekip ise 20 puanla 5. sırada.Kolombiya son maçında grubun sonuncusu Peru'yu 1-0 ile geçti.Ekvador ise büyük bir sürprize imza atarak Maradona'nın ekibi Arjantini 2-0 yenerek herkesi şaşırtmıştı.Bu maçın da çok çetin geçeceğini düşünüyorum.Ekvador 1 gol bulursa gerisi gelir düşüncesindeyim.

Tahmin : Üst/1.90


--------------
256-New England R.-Kansas City W.-02:30

Geçtiğimiz hafta San Jose E'quakes karşısında 2-1 kazanan New England bu hafta ligde kötü gidişata dur diyemiyen Kansas City'i ağırlıyor.Konuk ekip ev sahibi karşısında fazla bir varlık gösteremez New England rahat kazanır.

Tahmin : 1/1.50


Yorum ve Analiz; Ali Can Duman


165 – Milton Keynes & Huddersfield – 17:00

Milton Keynes geçen senelere nazaran bu sezon İngiltere 1. ligine iyi bir giriş yapamadı.Huddersfield ise tam tersi olarak farklı,rahat ve bol gollü maçlar çıkartıyor.Yeni sporlarıyla kaliteli transferler yaptılar ve karşılığını alıyorlar.Her iki takımında gol ve goller atmasını bekliyorum.Huddersfield’in bu seneki 1 maçı hariç tüm maçları üst tamamlanmış ve bu istatisği bozmayacaklarını düşünüyorum

Tahmin : Üst – 1.65


192 – İskoçya & Makedonya – 17:00

İskoçya ve Makedonya Hollanda’nın arkasından gruptan çıkmak için büyük bir çaba gösteriyorlar.Makedonya averaj farkıyla rakibinin bir üst sırasında.Teknik direktör değişimi takıma yaradı.Kazanan takım büyük bir avantaj elde edecek ve bu maçı da doğal olarak kontrollü oynayacaklardır.İlk yarı iki ekipte rakibinin hatalarından ve kontra ataklardan gol arayacaktır.Ben ilk yarıda gol sesinin çıkmayacağını düşünüyorum.

Tahmin : İY-0 – 2.20


199 – Azerbaycan – Finlandiya – 18:00

Azerbaycan’ın grupta iddiası kalmamasına karşın Finlandiya hala Rusya’nın puan kaybı yaşamasını beklemekte.Azerbaycan ve bu tip takımlar kendi evlerinde maçın başından sonuna kadar kapanan,kontra ataklarla gol arayan takımlar Türkiye’yle olan hazırlık maçında da açıkça gördük.Ancak grupta Liechtenstein’in bile gol atmasına karşın gol atmış değiller.Almanya biraz zorlanarak kazandı Azerbaycan maçını tek kale oynasa bile.Finlandiya ise genellikle kontrollü oynayan bir ekip ve gol yemeleri,gol atmalarından daha düşük ihtimal.Tahminim Alt.

Tahmin : Alt – 1.45


260 – Arjantin & Brezilya – 03:30


Bu haftanın en dikkat çekici maçlarından biri hatta en dikkat çekici olanı diyebiliriz.Brezilya’nın gruptan çıkamama korkusu yok ancak Arjantin biraz bu sıkıntıyı çekiyor.Maradona’nın gelmesi Arjantin için bence çok iyi olmadı.Arjantin için her şey Messi ve Aguero’nun performansına bakıyor çoğu zaman.İlk maç çok kontrollü oynanmış ve hücum hattı çok zengin olan iki takım 0-0 berabere kalmıştı.Arjantin mutlak galibiyet alarak rahatlamak,Brezilya ise liderliği korumak istiyor.İlk maçtaki gibi ilk 45dakika berabere biter.Ama ikinci 45 dakika da bol gol izleyebiliriz.

Tahmin : İY-0 – 1.90


Alt-Üst



Sistem



İdeal


Yorum ,Tahmin ve Kuponlar ; Uğur Ovacıklı


Bol Kazançlı Birgün Dileriz...

FCN Blog İddaa Ekibi

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0