FCN TV Çok Yakında !!



FCN BLOG olarak yeniliklere devam ediyoruz. Daha önceden açıkladığımız gerek görsel, gerek multimedyasal yeniliklerimize bir yenisi daha ekliyoruz ve FCN TV'yi açıyoruz. Daha önce Twitter, Facebook, Yahoo gibi sosyal paylaşım ve bütün dünyanın gözdesi olan sitelerde kendi resmi sayfalarını oluşturan FCN Blog ekibi olarak şimdi bir başka yeniliğin peşindeyiz!

Bir blog olarak kendi kanalımızı kurmuş bulunmaktayız ve bu kanalımız yakın zaman içersinde sizlere hizmet edecektir. Ayrıca yine kendi kanalımızda zaman zaman maçlarımızdan görüntüleri, oyuncularımızla yapılan röportajları, unutulmaz maçları, efsane oyuncularımızın videolarını, oyuncularımız adına hazırlanan özel klipleri ve en önemlisi bizim yapacağımız özel röportajlarımızı izleyebileceksiniz.

FCN TV olarak kurduğumuz kanalımız şimdilik test aşamasında olduğundan pek izlenilebilir bir durum söz konusu değil, fakat en kısa süre içersinde hem blogtan, hemde kanalımızın kendi sitesinden izleyebileceksiniz. 
Şimdilik link eklemeyelim, ilerleyen günlerde aktif olarak yayın hayatına geçtikten sonra linki ekleriz buradan.. İsterseniz link üzerinden, dilerseniz blogumuzdan ve kanalımızın kendi adresinden kanalımızı izleyebilirsiniz.

Saygılarımızla,
FCN Blog YK

12 yorum:

  1. vay be helal olsun gerçketen güzel çalışıyorsunuz ekip olarak.Sizi ayakta alkışlıyorum

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı olsun, en kısa sürede izlemek istiyoruz kanalımızı

    YanıtlaSil
  3. Size transfer blogu diyenler utansınlar bence. Transferden sonra yazmayacağınızı düşünüyordum açıkcası kendi adıma özür dilerim sizlerden. Transferlerden sonra yine aynı çizginizi korumaya devam etmişsiniz, daha yaptığınız yenilikler ile daha ileri gitmişsiniz.

    Elinize, emeğinize sağlık.
    Başarılar dilerim FCN BLOG ekibinin bütün üyelerine. FCN TV, FCN Twitter, FCN Facebook, FCN Yahoo gibi dünyaya açılma girişimleri çok hoş olmuş :)

    Hele hele TV olayı bambaşka. Kalitenize yakışan işler yapmaya devam ediyorsunuz. Tebrikler.

    YanıtlaSil
  4. Sizleri Keita transferi ile farkettim daha doğrusu tanıdım. İlk başta herkes gibi reklam peşinde olduğunuzu düşündüm. Fakat blogun sağına soluna baktığınız zaman gerçekten bir tek bile reklam yok. Bu konuda sizleri tebrik ediyorum herşeyden evel.

    Çalışmalarınıza bakılınca gerçekten herhangi bir tiraj veya kazanç olmadığını görüyorsunuz. Röportajlar, fotoğraflar, videolar, çalışmalar, haberler, özel haberler, diğer sayfalarınız.

    Gerçekten sizleri kutlamak gerekir.
    Bütün ekibi canı gönülden kutluyorum.

    YanıtlaSil
  5. Işıl röportajının bu kanal ile bir alakası varmı acaba?

    YanıtlaSil
  6. Blog Barcelona gibi. Reklamsız, yenilikçi ve sistematik çalışan. Aynı zamanda kaliteli ve iyi işler yapan.

    Bütün ekibi tebrik eder ve kutlarım.

    Okan

    YanıtlaSil
  7. Işıl röportajını FCN TV'den izleyebilirsiniz. Röportaj için yer ve zaman görüşmeleri devam ediyor. Genel Menajerimiz Mihriban Hanım bu konuda bizlere yardımcı oluyor.

    YanıtlaSil
  8. yayını livestream üzerinden yapıyorsanız yardımcı olabilirim livestreamdan iyi anlarım

    YanıtlaSil
  9. Justin üzerinden yayın yapılıcak Sertaç bey..

    İletişim için fcnblog@yahoo.com.tr adresine mail atarsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  10. maalesef justinden anlamıyorum ama size livestreamı tavsiye ederim justinden daha kaliteli ve kullanışlı

    YanıtlaSil
  11. Gerekli incelemeler sonrasında altyapı çalışmalarının şekli şemali belli olacaktır :)

    YanıtlaSil
  12. ok eğer liveestream üzerinden yayın yapmaya karar verirseniz yardımcı olmak isterim

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0