Gelecek Sene; Abdi İpekçi'deyiz !

Daha evel erkek takımın gelecek sezon maçlarını Abdi İpekçi Arena'da oynayacağını belirtmiştik. Bayan takımımızın ise daha salon konusu kesinlik kazanmamıştı fakat artık kesinlik kazandı ve gerekli prosedürler, imzalar hazırlanmaya başlandı.

Geçen sezon antreman yapma sıkıntısı çektiğimiz ve bir takım sorunlar yaşadığımız Ayhan Şahenk'ten ayrılarak kendimize yeni bir salon aramaya başladık. Ahmet Cömert gerek Avrupa maçlarının yetersizliği gerek bazı eksiklikleri yüzünden bir adım geride kaldı. Geriye sadece Abdi İpekçi kaldı fakat bunuda oyuncularımız pek istemiyordu. Fakat gerek oyuncuların, gerek bizim istememize rağmen elimizde sadece bu salon kalmış olduğundan Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gelecek sezon hem lig, hem Avrupa maçlarımızı oynayacağız.

Umarız bu sezon İpekçi'de dolu tribünler görmek nasip olur.. Yakınlık, uzaklık sorunuda ortadan kalktığına göre, metrobüs/metro/vapur/minibüs/otobüs/tramvay gibi bütün ulaşım araçlarının gelebildiği bir mekanda olduğuna göre bu salon bu yıl boş kalmaması gerekiyor.. Hadi tamam her maç full olsun demiyoruz eyvallah ama her maç 100 kişide olmasın..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0