Kamuoyuna Duyuru


Sonunda bitti. Çok hareketli geçen, görüşmelerin günler boyu sürdüğü 3 ay sonunda bitti. Peki bu üç ay içersinde neler oldu? Neler olmadı ki.. Görüşmeler, yurt dışı seyahatlari, transferler, teklifler, ön protokoller, anlaşmalar, sözleşmeler.. Ama sonunda bitti, çok şükür bitti!

Galatasaray'ımız yaz döneminde Leo Franco, Ufuk Ceylan, Caner Erkin, Mustafa Sarp, Gökhan Zan, Elano Blumer, Kader Keita'yı renklerine bağladı aynı zamanda Yaser Yıldız, Mehmet Güven, Orkun Usak, Volkan Yaman, Hasan Şaş, Ümit Karan, Ferdi Elmas, Necati Ateş, Marcelo Carrusca gibi isimlerle yollarını ayırdı.

Son olarak herkesin beklediği oyuncuyu bekledik bizlerde.. Açıklanmayan her geçen dakika, her geçen saat bizlerde gerildik, sizleride gerdik. Yapılan her görüşmeyi sizlere aktarmaya çalıştık, ama oldu, ama olmadı. Fakat bizlerin amacı daima sizleri doğru bir biçimde bilgilendirmekti. Her gün en az iki kere bilgi alıyorduk, bu transfer hakkında..

Transfer borsası oldukça değişkendi. Bizleri haksız çıkartan, sizlerin gözü önünde zor duruma düşüren durumlarda hep bu değişkenlikten meydana geldi. "Anlaşıldı, kesin geliyor" dediğimiz oyuncular bir, iki gün içersinde kararlarını değiştirdiler.

Yazdığımız haberlerin olumlu/olumsuz sonuçlanmasından bizler sorumlu tutuldu. Her zaman söyledik, bundan sonra söylemeye devam edeceğiz. Bizler sadece görüşmeleri ve bize gelen duyumları, bilgileri sizlere söylüyoruz. Bir nevi aslında elçiyiz.. Sizlere bilgi ulaştırmaya çalışan elçi görevindeyiz bütün ekip olarak..

Bazı haberler tıkandı, bazıları olmadı. Bazen sormaya çekindik, utandık. Neden olmadı diyemiyorsunuz sonuçta karşınızdaki koskoca yönetici veya sizlerden yaşça, mevkiice büyük insanlar. Sercan transferi neden olmadı bizlerde bilmiyoruz. Fakat gerek Adnan Polat, gerek Haldun Üstünel'in açıklamaları sonrasında ön protokol imzalanan bu transferin gerçekleşme ihtimalinin çok yüksek olduğunu fakat sonradan birşeylerin ters gidipte gerçekleşmediğini anlıyoruz.

6 Haziran, 2 Eylül tarihleri arasında bizleri takip eden, haber almaya çalışan ve bizlere destek olan herkese teşekkürü borç biliriz.
Gerçekleşmeyen transferlerden ötürü özür dileriz. Özellikle Sercan konusunda bütün FCN Blog okuyucuları başta olmak üzere bizlerden bilgi alan bütün Galatasaray camiasından özür dileriz. Bizlere küfürler edenlerden, hakaret edenlerden, dalga geçenlerden, teşekkür edenlerden, tebrik edenlerden, destek olanlardan.. Herkes ama herkesten özür dileriz.

Şu transfer dönemi bizlere gösterdi ki; bazı insanlar sizlerinde insan olduğunu ve sosyal bir hayatınız olduğunu unutuyor. Herhangi bir maddi kazanç gözetmeksizin, herhangi bir karşılık beklemeksizin ve hiç bir geliri olmadığı halde burada sizlere gece, gündüz demeden bilgiler aktarmaya çalıştık. Sosyal hayatımızı ikinci plana atarak burada sizlere bilgilendirme mesajları attık. Hemen hemen her yoruma tek tek cevap verdik. Atılan her maile geri döndük, dönmeye çalıştık.

Blogun herhangi bir yerinde tek bir pixel bile reklam yokken "Amaçları para kazanmak" denildi.. Herhangi bir yere bile banner vermezken "Amaçları reklam yapmak" denildi. Tek bir kuruş bile kazancımızın olmadığı bilindiği halde sırf bizleri karalamak amacıyla diğer forumlarda, diğer portallarda adımız kötülendi. Amacınız hit kazanmak denildi. Hit kazansak bile tek bir lira çıkarımız olmadığını bildikleri halde sadece karalama ve kötüleme amacıyla bir çok saldırıya maruz kaldık. Bizim için hit hiç önemli değil diye defalarca belirttik. İster on kişi olsun, ister onbin kişi olsun farketmez dedik. Sizlere doğru haberler veremedikten sonra onbin kişi olmanın kime ne faydası var? On kişi olsak bile doğru haber vereceğimizi söyledik..

Bizlere küfür edenleri görmezden geldik, edilen hakaretleri olmamış gibi saydık.. Fakat bazen öyle küfürler, öyle hakaretler edildi ki; okurken "Acaba bilgi vermeye çalışarak yanlış mı yapıyoruz?" diye düşündük. Herkese teşekkür edip blogu kapatmayı bile düşünmedik dersek yalan söylemiş oluruz.

Bizler sizlere verdiğimiz her haberin arkasındayız dedik. Gerçekleşir, gerçekleşmez orasına birşey diyemeyiz sonuçta insan evladı.. Ne zaman ne yapacağını kestiremezsiniz.. Hatalarımız oldu evet, kabul ediyoruz. Doğrularımız oldu veya olmadı bunu sizin takdirinize bırakıyoruz.

Ve burada bizler birşeyi daha öğrendik..
Transferlerin, armadan daha değerli olduğunu..
Halbu ki çoğu kişi unutmuş ki; arma için transferlerin olduğunu..
Değil Sercan, Messi bile gelse umrumuzda olmaz, arma olmadıktan sonra..

Tekrardan gerçekleşmeyen haberler için siz değerli okuyucularımızdan özür dileriz..
Bildiklerimiz için övünmek yerine, bilemediklerimizden ötürü pişmanlığımızı belirtmek isteriz.
Bilmenizi isteriz ki; Galatasaray armasının olduğu heryerde bizler onurlu mücadelemize devam edeceğiz!

Bizleri aylar boyu takip eden, takdir eden, her zaman destek mesajları gönderen bütün okuyucularımıza teşekkürü borç biliriz. Hakkınız asla ödenmez, biliyoruz.

Saygılar ve sevgiler.
Esen kalın.
FCN BLOG EKİBİ

37 yorum:

  1. beyler verdiginiz haberlerden dolayi sizi hep detekledim tesekkuru borc bilirim sizlere.saolun varolun. Dogukan

    YanıtlaSil
  2. her seyden oturu tesekkurler
    bu arada bizi bi hayli meraklandiran son gundeki bomba isim kimdi acaba soylerseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  3. ya amaaaan olsun be... transferden önemli seyler var bende cok isterdim sercanin gelmesine ama söyle söyleyim ic yüzünü bilmeyin daha iyi :) heralde size kadar bile gelmedi daha bilemicem ama Sercana 3mio arti 3 oyuncu sonra 4 arti nonda teklif edildi bu kabul buldu ama ne yaziki ödeme plani 4 seneye yayilmisti fakat begenmediler sonucta borc bataginda bursa hemen fix para lazim... feneri soktular isin icine onlarin 5mio arti oyuncu teklifine 7 istediler fenerde 6da diretince bu iste yatti... dogal seyler bunlar ocakta 6milyonu veren sercani kapar demedi demeyin biz olmuyacagimiza göre fener olur bjk olur yada disardan bir takim olur ama sercan bize gelmez bu saatden sonra... Bu Bilgileri veren kisi sizin kaynaginizdan saglam :) baros kewell leo mustafa elano caner gibi isimleri gercekten ilk olarak verdi ama özelden ;) neyse olsun varsin siz isinize bakin asil isiniz GSi bu Ülkede bitirmek isteyen Fener Medyasi...

    elanoya yapilan fouler, emrenin yaptigi cirkefligi simdi manisalilara yikmak istemeleri sonra Alexin cilgin bogalar gibi rakibi sakatlamaya calismasi, medyanin gsi icten yipratmak istemesi, her hafta en az bir SOK yasanmasi gsda :D, say say bitmez siz artik bunlara bakin ve bize külüp icinden bilgiler verin ben bu siteyi bu yüzden takip ederim ve severdim verdigi verecegi transferlerden degil... caniniz sagolsun küfür edenlerinden 12-18 yasinda olan bebekler oldugunu unutmayin akli basinda insanlar böyle seyi yapmayacagi icin sizinde bunlari kaale aldiginizda onlari insandan sayacaginiz icin diyorumki takmayin salayin gitsin!

    YanıtlaSil
  4. Bomba isim Luca Tony'ydi.

    YanıtlaSil
  5. Transferin olmama nedenini bilmediğinizi söylemişsiniz ama öğrenince açıklayacak mısınız? Başkanımizın açıklamalarından anladığım kadarıyla çok uğraşılmasına rağmen olmamış. Bursaspor'un bahsedilen borcu nedeniyle ara transferde olma ihtimali nedir? Ayrıca Alparslan'ın son durumu nedir? Kayseri cephesi anlaştık dedi ama resmi sire kadroda gösteriyor.

    YanıtlaSil
  6. Bazı karaktersiz küfür eden insanlardan özür dilenmesini doğru bulmuyorum.
    Küfür edildiği için mi özür dilediniz onların galatasaraylı olmayı haketmediğini düşünüyorum sizlerede bu transfer sezonunda yaptıklarınız için teşekkür ediyorum...

    YanıtlaSil
  7. bizde hersey içintesekkr ederz haberlinizi bekliorz her zaman...

    YanıtlaSil
  8. Her şey için teşekkürler FCN :)

    YanıtlaSil
  9. yav söyledı ya okumadınmı luca toni dedi...
    sercan olayıyl ılgılı bı acıklamanız hala gelmedi...

    YanıtlaSil
  10. acikcasi blogunuzdan nukleer bomba haberi ile haberdar oldum ve blogun gecmisini bilmedigim icin ve beklenen 2 transfer gerceklesmesigi icin ne bicim adam bunlar dedim ama hakaret etme geregi duymadim. Sonucta yalan haber uzerinden para kazanmak gibi bir durum yok dedginiz gibi reklam yok hani televizyon programi olsa sohret olmaya calsiyorlar diyecek bir durum da yok. Bu nedenle kizdim ama suclama geregi duymadim. Zaten sizin yazdiginiz yorumlari okuyunca bilerek yalan soyleme durumu olmadigini yapilan yorumlarin gayet akli basinda ve guzel bur uslupla yapildigini gordum.

    Cok kisa bir kac tavsiye verecegim isterseniz dikkate alirsiniz. Internette karsinizdaki insanin ne oldugunu goremediginiz icin saniyorsnuzun ki o da sizin ayarinizda bir insan ona gore davraniyorsunuz ama belki de hayatinizin 2 dakikasini bile ayirmayacaginiz 2 kelime etmeye tenezzul etmeyeceginiz bir adama cevap vermeye ugrasmissiniz caninizi sikmissiniz. Gecen yil turkiyeye dondugumde bir 11 yasindaki yegenimin bilgisayarindan okudugu sayfaya baktim ve yazinin altindaki yorumlardan birine bicim yorum dedim hatta yegenime de suna bak diyerek gosterdim. Yegenim dedi ki onu ben yazdim bir taraftan da siritiyordu. Belki de o yaziyi oraya koyanlar benim 11 yasindaki yaramaz yegenimi dikkate alip cevap yazacaklardi belki de canlari sikilacakti halbu ki benim yegenin umrumda degil belki acip bakmayacak bile sayfayi. Inanin internette yapilan 100 yorum varsa kafa yorup hakikaten bilgi almak amacli girilen yorum sayisi 3 5 i gecmez tabi kim yazdi goremedigimiz icin de canimiz sikilir.
    Gazetelerde hergun yalan haber gorebilirsiniz hele ki transfer doneminde hatta sirf takiminiz aleyhine kotu niyetli yazilar da vardir. Sirf yonetime yaranmak icin mac sonu hakemlere saydirmayi gorev bilen rakip takima huzursuzluk vermek icin yazanlar da vardir. Ama ayni insanlar bu gazetelere her gun para verir sesini cikarmaz. Sizin blogunuz 10 uzerinden 9 luk bir blog olsun 3 ay bu kalitede yazin , baska bir gazete de 10 uzerinden 5 lik bir blog olsun ve 3 ay bu kalitede yazsin sonra sadece 1 ayligina kalitenizi 8 ue dusurun diger gazete de kalitesini 6 ya cikarsin insanlar sizi yerin dibine sokar diger gazetenin istikrarindan bahseder sizin blogunuz artik iyice bozuldu diyerek anilirken diger gazete kalitesini arttirdi diye ovulur.
    Yillardir internette okurlugum yazarligim vardir ve bunu degistirecek bir sey goremedim. Sizin emek sarfettiginiz sosyal hayatinizdan teviz verdiginiz kimsenin umurumda degil adam gelir "bu blog cok kotu yalancisiniz" yazar ceker gider emeginiz umurunda degil piyasada kaliteli blog sitesi kalmamasi da umurunda degil zaten bu adamla ayni ortamda olsaniz 2 dakikaniz beraber gecmez belki de. Insanlar ortaya emek koymadiklari icin cok kolay da harciyorlar. Sen istersen bu blogu 1 yilda bir yere getir adam ortaya bir emek koymadigi icin agzina geleni sayar gider.

    Bu tip seyleri sallamayin diyecem ama sallanmayacak gibi olmuyor bazen. Belki bunu onceden zaten dusundunuz ama siteye her onune gelenin yorum yapmasina izin vermeyin. yorum yapmak isteyen biraz emek harcar bir google hesabi acar yorumunu yapar o kadarini da yapsinlar. Kufur edecek amaci dalga gecmek olan insanlar en fazla 1 2 hesap acar sonra da bikar emin olun buna.
    Son olarak umarim kaliteyi devam ettirirsiniz ve insanlarin caninizi sikmasina izin vermezsiniz.

    YanıtlaSil
  11. bir kaç gündür ara ara baktım sitenize yaşım 38 ... 38 yıldır renklerine aşık olduğum bir sevdanın peşinde koşuyorum.. Hiç bir sarı kırmızı renkliye yalan söylüyorsunuz demeyi kendime yediremedim. Yada uzaktan aşık atmayı.. Dün gece saat 3 e kadar sık sık buraya girdim.. Dedim yeni bir haber varmı diye birileri atıp tutmuş sizlerde cevap yazmak için çaba sarf etmiştiniz. Ne için bir düşünün siz bir bilgi alacaksınız ve renkdaşlarınıza bunu sunacaksınız diye.. Bunun karşılığı yada bir bedelimi varki sorumlu olacaksınız. Sizin sadece sorumluluğunuz sarı kırmızı renklere karşı.. Ona aşağılamayın karalamayın yalan dolan yazmayın uydurmayın. olmayanı olmuş gibi göstermeyin yeter. şuana kadar bunu görmedim. Olur bende duyduğum isimler oldu yazayım mı dedim sizden bir farkım var ben gazeteciyim anında bir çoğuna ulaşırken bilginin.Bir kere yazdım.. Ama birileri dediki resmi sitede açıklanmadan inanmayın.. bende kimsenin kafasını bulandırmadım ondan sonra. Sizlerde sadece elinize geleni sundunuz tıpkı benim gibi yaptınız..Sevdamız tek ise katlanacağız üzüntüye sevince, Sarı kırmızı gönüllerde yaşasın biz çekeriz cefasını üzüntüsünü onlarca sene .....

    YanıtlaSil
  12. teşekkürler.

    YanıtlaSil
  13. Kardeş Luca Neden Olmadı Ögrenbildiniz Mi Kaynaklarınızdan

    Herşey İcin Biz Teşekkür Ederiz O Küfür Eden Yaratıklarada Takmayın Kafayı

    YanıtlaSil
  14. ya zaten adnan polat açıklama yaptı yerli bir forvetle anlaşmak üzereydik ama olmadı dedi siz doğru yoldasınız tebrikler

    YanıtlaSil
  15. ben kendi adıma söylüyorum ve abartmadan içtenlikle söylüyorum bu siteyi keşfettiğim için kendimle ve sizinle gurur duyuyorum sizin siteniz beni öldürüyor acayip keyif alıyorum ben böyle samimi bir site görmedim çok teşekür ederim ekibinize dün sercan transferi için attığım yorumlar bahaneymiş maksat sohbet olsun diye atmışım meğer, şuan sercanın gelmediğine zerre kadar üzülmüyorum aksine dün öyle heyecanlıydımki sercan gelcek diye ama olmadı fakat bu heyecan bana çok keyif verdi.. teşekürler
    saygılarımla...

    YanıtlaSil
  16. Cıkarsız dürüst calışma anlayışınız, iyi niyetiniz ve sagduyunuzla gonulleri kazandınız..
    Allah hepinizden razı olsun..

    her zaman yanınızdayız..

    YanıtlaSil
  17. @aDReNaLiN171;

    Biz teşekkür ederiz :)

    FCN Blog Ekibi

    YanıtlaSil
  18. Günler geceler boyunca bizleri bilgilerndirmeye calıstınız. Ne desek ne yapsak hakkınız ödenmez. Ortada özür dilemenizi gerektirecek bir şey yok. Aksine tum bu cabanız için biz sizlere tesekkur ederiz.
    O olmamıs, bu olmamıs bir önemi yok.
    Bizim için aslolan içinizdeki sarı-kırmızı aşkıdır.
    Tüm çabalarınız için tekrar teşekkürler.

    YanıtlaSil
  19. ilk baska øzur dileyecekler varsa o kufur edenler o asagilik kisilerdir sizler degil futbolcuyu siz transfer etmiyorsunuz gidip imzayi siz attirtmiyorsunuz her gørusulen isimde gelcek diye bir sey olmuyor her an hersey olup kucuk bir pruz cikar ve o transfer yatar! sizi bir cok kere takdir ettim ve yine øzur dilediginiz icin tekrar takdir ediyorum..sizi elano transfer olmadan bir kac gun ønce bulmustum ve o gunden sonra bagimlilik yaptiniz sayfaniza girmedigim gun kalmadi acaba doktor a falanmi gitsemki? bagimliliktan kurtulmak icin:) tabi bu isin sakasi ben sizi her zaman takip edecegim FCN ekibi:) transfer dønemi bitti artik diger guzel haberler icin bekliyoruz videolar,vs kendinize iyi bakin FCN ve Ekibi :)

    YanıtlaSil
  20. @Bayram;

    Biz teşekkür ederiz varlığınız yeter :)

    @Adsız 20:59;

    Desteğiniz için teşekkür ederiz sağolun.Çalışmalarımız devam edicektir.Saygılar

    FCN Blog Ekibi.

    YanıtlaSil
  21. Çok sağolun bizi fanatik fotomaç gibi dandik haber yapan gazetelerden kurtardınız en azından...Nete girdiğimde isebaktığım ilk üç siteden birisi oldu burası...Herşey için tekrardan teşekkürler :)(:

    YanıtlaSil
  22. volkan yaman transferinde bonservis geliri elde ettikmi acaba bilginiz varmıdır?

    YanıtlaSil
  23. @Groza ateş, bunaltı dram !;

    Teşekkür ederiz :)

    YanıtlaSil
  24. Siz neden özür diliyorsunuz ki gerçekleşmeyen transferler için ben onu anlamadım. Sonuçta ne ortada yalan haber var ne yanlış haber var. Yaşanan transfer olaylarının hepsi adım adım yaşananların hepsi gerçekti. Son gün Sercan transferi karşı tarafın para gözlüğü veya şartlarını değiştirmeleri sebebiyle gerçekleşmedi bunun bir sebebi de çubukluların ilgilenmiyoruz demesine rağmen içten içe bastırmalarıydı. Her neyse zaten son saniyeye kadar bizde olan bir adam son saniyede kararını değiştirdi diye bunun suçlusu neden FCN Blog olsun ki. Yani ne bir yalan var ortada ne bir çıkara bağlı yanlış hareketler. Bence siz değil size hakaret edenler özür dilemeli. Ben bir Sercanı bilirim olmadık ki o da son saniye golü. Onun dışında Elano'yu da bilirim 3 gün önceden söylediğiniz ve neredeyse bir ay önceden söylediğiniz Caner'i de bilirim. Bize her zaman doğru haber veren FCN'ye sonsuz teşekkürler. Ne yazık ki güzel bir şey yapmaya çalışan insanların hepsi saçma kişiler tarafından baltalanmak istenir bu ülkede. Bu en basitinden bir blog olsa bile ne yazık ki güzel şeyler yapanların başına gelir. Önemli olan bu olumsuzlukları kafayı takmamaktır, aynen devam FCN Blog. Biz teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  25. kardeşim arda için tottenhamdan 18 milyon € teklif geldigi soyleniyor dogruluk payı varmı bir araştırırmısınız

    YanıtlaSil
  26. FSN her şey için teşşekkürler,bu arada okurken dedim ki acaba kapatcaklar mı filan sonra içime su serpildi sizde olmasanız fotomaça kalıcaz.

    YanıtlaSil
  27. @Adsız 00:05;

    Biz teşekkür ederiz.Kapatma gibi birşey söz konusu olamaz buradayız. :)

    FCN Blog Yönetimi.

    YanıtlaSil
  28. Sizin canınız sağolsun FCN ekibi...Heralde burada 9 veya 10 tane haberden 2 sinin tutmaması bence başarıdır...Mühendislikte bile %20 ye kadar tahammül vardır ve FCN ekibi bu ekonomik krizde bile bu kadar ttansfer haberini bildiyse bu ekibin hakkını vermek lazım...

    Ne olursa olsun yanındayız FCN ekibi...

    Teşekkürler...

    Cem ÇALIŞKAN.

    YanıtlaSil
  29. @Adsız 00:33 ;

    Anlayışınız için teşekkür ederiz.Sevgilerimizle :)

    FCN Blog Ekibi.

    YanıtlaSil
  30. Siz olmasanız fotomaçla fanatikle çekilirmi bu hayat:) kim ne derse desin işinizi çok başarılı ve büyük fedakarlıkla yapıyorsunuz kendinize iyi bakın FCN Blog ekibi
    saygılar..

    YanıtlaSil
  31. @Adsız 00:58 ;

    Teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için.Saygılar :)

    FCN Blog Ekibi.

    YanıtlaSil
  32. Aslında dünyada blog olaylarının bu kadar tutulmasının en büyük sebebi seçimin kullanıcıda olması. Eğer bir blogu beğenmiyorsan, doğru bulmuyorsan vs. günlerce o bloga girmen gerekmiyor. Hele girip birde küfürler etmen insan doğasına aykırı...

    Arma'nın yeri her zaman ayrı, ama unutulmamalı ki eğitim seviyesi ve kapitalist yapılanma artık armalarla transferleri yan yana getirdi.

    Yoksa 90 milyon Euro gibi bir rakam bir futbolcuya nasıl ödenir.

    Bence armaların başındakiler bu konuda birşeyler yapmalı, armanın önemi daha iyi anlatılmalı...

    Sizlerede teşekkürler FCN, ellerinize sağlık. Bir arkadaş güzel yazmış fotomaçla fanatikle çekilmez diye, gerçekten çekilmez...

    YanıtlaSil
  33. Sizin samimiyetinize hep guvendim, ve gercekten basarili duyumcular oldugunuzu dusunuyorum grup olarak. Aralik'ta da takipte olacagim :) Fakat, ne olur Sercan olayinin icyuzunu ogrenin ve anlatin. Bunu istiyorum, cunku belki de devre arasinda katilmasi konusulmustur, mesela Adnan Polat turk forvet de almak istiyorduk dedi. Boyle birsey varsa bilmemiz cok guzel olurdu. Bu kadar tantanaya degecek bir yetenek cunku Sercan..

    YanıtlaSil
  34. Adnan Sezgin, İtalyan futbolcu Luca Toni'nin, gündemlerine hiç gelmediğini ifade etti.

    YanıtlaSil
  35. Ibrahim Demiröz3 Eylül 2009 18:19

    Öncelikle benim yurtdisinda yasadigim icin türkcem biraz kötü ve yanlis cümleleri kurup yanlis anlasiliyorum..Bir kac gün önce yazdigim mailde size karsi hic bir hakarette bulunmak istemedim..sadece kiskanildignizi biliyorum ve cogu kisi sadece sizin bir acik vermenizi bekliyor elestirebilmeleri icin..benimde icim rahat etmiyor sizi elestirdikleri zaman..bukadar emege saygisizlik yapiliyor..cok üzülüyorum..onun icin ilerde yazdiklarinizi daha dikkatli yazmanizi istemistim..
    bunlari yanlis belirttigim icin sizden özür dilerim..
    sizin bu yaziniz beni yine cok gururlandirdi..büyüksün FCN..özür dilemek kücülmektense insani dahada büyütür..
    yolunuz acik olsun..hersey icin tesekkürler..

    saygilar

    Ibrahim Demiröz

    YanıtlaSil
  36. @Ibrahim Demiröz ;

    Anlayışınız için teşekkür ederiz.Saygılar (:

    FCN Blog Ekibi

    YanıtlaSil
  37. luca toni harbi sallardı ülkeyi

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0