Teşekkürler GSYİAD

Eski Açık artık gerçekten "ESKİ" Açık oldu.. Beşiktaş maçında görücüye çıkacak olan üzeri kapalı Eski Açık tribün için yapılan bu çalışmaların altında Galatasaraylı Yöneticiler ve İş Adamları Derneği vardı.

Yaklaşan sonbahar ve kış günleri için Galatasaray taraftarını yağmurdan ve kardan koruyacak olan bu çatı sayesinde artık Sami Yen gerçek bir cehenneme dönücek.. Üstünün kapalı olması ile sesin daha çok artarak sahaya yayılması, ön tarafa sarkıtılan paneller ile yapılacak olan kareografilerin daha sağlıklı olması ve direklerin tribün şovlarda birer sahne unsuru olacak olması ve son olarak tribünün önünde bulunan setin oluşturulması ile artık Eski Açık tribünü tam bir kale arkası tribüne dönüştü.

Bizlerde sizlere zaman zaman gelişmeleri belirten fotoğrafları, haberleri, mesajları girdik FCN Blog ekibi olarak.. Bugün artık bu çalışmalar adına son fotoğrafları yüklemiş bulunuyoruz. Bundan sonra yapılacak tek iş olarak, deplasman tribünün kapatılması kaldı ki buda Beşiktaş maçı sonrasında yapılacak çalışmalar ile sonlandırılacaktır.

Türk futbolunun cehennemi olarak nitelendirilen Ali Sami Yen stadı artık tam bir cehennem ve rakipler için korkulu bir rüya haline geldi..

ultrAs felsefesini Galatasaray tribünlerine yansıtan ultrAslan grubunun istekleride elbette bu tribün yenilenmesinde gözardı edilmedi.

Galatasaraylı İş Adamları ve Yöneticilerine bir kez daha buradan teşekkür ediyoruz.

Bu haklı gurur sizin.. Yüreğinize, bütçenize sağlık.. Teşekkürler GSYİAD..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0