Voleybolda Sezon Açılışı..

Galatasaray'ımızda basketbol ve futbol sezonlarının açılmasının ardından Voleybol sezonuda açıldı.. Pek rağbet yok gibi görünüyor resmi sitedeki fotoğraflarda açılış törenine, bizlerde ekip olarak röportaj telaşına düştük; unuttuk Filenin Aslanları'nı.. Özrümüz kabahatimizden büyük biliyoruz; evet ama yinede özür dileriz Aslanlar.. Bir dahaki sefere 10 Ekim'de Fenerbahçe karşısında sizlerle kucaklaşıcaz inşallah..

Açılış sonrasında yapılan gösteri maçında formalar dikkatimi çekti. Erkek ve bayan takımımızda kullanılan ürünlerin hemen hemen hepsinde GALAT amblemi bulunmakta.. Hoş ve güzel durmuş açıkcası formanın arkasında.. Erkeklerde forma reklam canavarına kurban gitmiş, Yurtiçi Kargo ve GStore reklamları mevcut formada.. Kırmızı rengin üzerine siyah saçmalığı devam ediyor hala, umarım bunlar antreman formalarıdır veya bu formalar alel acele yapılmıştır.. Yoksa gerçekten o reklamlar pek hoş görünmüyor, hele hele sayı fontu.. Aman aman..

Bayanların formalarını beğendim, kırmızı arkasına beyaz font çok hoş olmuş.. Eşofmanlarda ve formalarda bulunan Galat amblemide gerçekten çok hoş bir ayrıntı gibi görünüyor.. Kızlarda göremedim ama erkeklerin formasının arkasında amblem bulunuyor. Kızlarda sanırım eşofmanlarda bulunuyor. Bu arada yanlış duymadıysam formalarımız parçalı, kırmızı ve sarı.. Hayırlı olması ve şampiyonluklar görmesi dileğiyle..

Logoları görmek için fotoğrafları büyütmeniz yeterli olacaktır..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0