Beter Olun Hepiniz!!

Yukarıdakilerin adının Galatasaray Café Crown ile geçmesi dahi beni her ne kadar rahatsız etse bile yazmak zorundayız. Bu yukarıda görmüş olduğunuz insancıkların cezaları bugün açıklanmadı, yarın(22 Kasım Pazar) kesin olarak açıklanacak. Umarım hepsi en ağır cezayı alırlar, özellikle staff ekibi.. Umarım ömür boyu men cezası alırlar TBF'den, bir daha herhangi bir takımda görev alamazlar. Oyuncularda inşallah en ağır cezaları alacaklardır. Galatasarayımızın adını lekelemeye, kirletmeye çalışanlara hem camia, hem Türk basketbolu adına en ağır cezalar verilmeli.. Cemal ve Tufan'a 6 ay-1 yıl arası ceza bekliyorum; diğer karaktersizlere en az 2 yıl basketboldan men cezası bekliyorum. Tek ümidim Galatasaray Café Crown takımına ceza gelmeyecek olması, eğer ki iki maç hükmen yenik cezası çıkarsa Galatasarayımız otomatik olarak ligden düşecektir basketbol kuralları gereğince.. Kim bilir belki her işte hayır vardır, zamanında bayanlarımız küme düşerken hepimiz ağlıyorduk fakat düzgün yapılanma, düzgün organizasyon sonucunda kazanılan FIBA Eurocup'ın yanı sıra ligte müthiş işler yapıyoruz. Birde diğerleri yetmezmiş gibi Avrupa'da yine dalgalanıyor şanlı bayrağımız, gururla; onurla..
Unutmadan şu yukarıdaki staff ekibinde bulunan karaktersizlere iki çift lafım var; Engelsizler kadar cesur ve onurlu olamadınız ulan, yazıklar olsun hepinize!

4 yorum:

  1. bunlar piyon, içerideyiz diyen sizler araştırın herşeyi lanetlemek yetmez!

    YanıtlaSil
  2. ligden inş düşeriz.bu rezillik kapanmalı

    YanıtlaSil
  3. @ Adsız 02:00

    Herhangi bir şekilde piyon olma, şah-mat olma durumu yok. Şubede teknik ve idari ekip olarak kimse kalmadı, herkesin görevine son verildi. Evet; bizler araştırmaya devam ediyoruz fakat bu isimlerden ötede başka bir isim çıkacağını hiç zannetmiyorum.

    @ Adsız 03:11

    Bu rezillik sence ligden düşürülerek mi kapanır? Galatasaray adına sürülen bu leke 10 yıl sonra, 20 yıl sonra yine ortaya çıkacaktır.

    YanıtlaSil
  4. fcn mehmet cansun'a kulak verin...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0