Emniyet (!) Seyircisiz Oynatın Bari !!

Bugün yaklaşık 3 saat sonra bayanlar basketbol liginde müthiş bir derbi bizleri bekliyor. Fenerbahçe'de Nevriye'nin durumu belli değilken, bizde Jia ve Işıl forma giyemeyecek. Salonda ise çok komik bir görüntü var. Karşı tribün olarak bilinen portatif tribün ve pota arkasındaki portatif tribünler KALDIRILMIŞ. Salonda taraftarın bulunacağı alan yaklaşık 1000 kişi.. Fener benchinin arkasını saymazsak bu rakam 700lere falan düşer.. Maç öncesi belli olacak salona kaç kişi gelecek, kaç kişi girecek.. Emniyet adı altında bir saçmalıktan söz ediyorlar, olmaz böyle şey.. Yukarıdaki fotoğrafta 1 ve 2 numara ile gösterilen tribünler bugün emniyet (!) gerekçesiyle boş bırakılacak.. Hadi hayırlısı bakalım, neler olacak merakla bekliyoruz..

1 yorum:

  1. allah belanızı versin şerefsizler.. ayhan şahenkte yapılanlar yetmez gibi bir de bu çıktı. yuh diyorum artık.. maçın içine sıçtınız resmen.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0