Eski Dostlar.. Eski Dostlar..

Uzun zamandır futbol ile alakalı herhangi bir transfer postu girmemiştik malum artık ara transfer dönemi geliyor ve yavaş yavaş transfer bilgileri gelmeye başladı. Yazın bizlere "transfer blogu" diyen blogerlar transfer döneminin ardından bloglarını kapatıp gitmişler, bizler aynen buradayız :) Neyse gelelim haberimize..
Eski dostumuz Michael Skibbe'nin takımı Frankurt ile çok büyük ölçüde Lincoln adındaki sorunsal bela için anlaşmış bulunmaktayız. 2.5 milyon euroya yakın bir bonservis bedelini kabul ettiğimiz ve Lincoln'ün ise geçtiğimiz günlerde Skibbe ile birebir görüşüp Frankurt'a gitmeyi kabul ettiğini, ayrıca oyuncunun yıllık 2milyon euro almayı kabul ettiği gelen bilgiler arasında.. Skibbe aslında işini gerçekten iyi bilen bir antrenör, genç oyuncular ile tecrübeli oyuncuları harmanlayan ama oyuncularına disiplin, otorite değil daha çok arkadaş-abi gibi yaklaşan bir antrenör.. Bir Alman'ın bu kadar sıcakkanlı ve sevecen olmasına inanmak çok zor olmuştu zamanında ama insan oğlu, oluyormuş demek diyip geçelim dedik. Bazı oyuncular vardır pohpohlanmayı severler. Zoru veya azarı görünce kaçarlar, oynamazlar. Lincoln işte bu tiplerden ve hatırlarsanız Skibbe onu pohpohladıkça geçen sene resmen ligin tozunu attırmıştı.

3 yorum:

  1. lincoln'ün karakter sorunu olduğunu biliyorum da zordan kaçtığını tahmin etmiyorum.Adam sadece kafasına ne eserse onu yapıyordu.Zor maçlarda da gayet iyi oynadığını gördük.

    YanıtlaSil
  2. @ Koral

    Zordan kastım disiplinli antrenörler ve sert antrenörlerdi.

    Bakınız Magath, Kalli.

    YanıtlaSil
  3. arkadaslar bu herif karaktersiz herifin teki adami pohpohlaycagiz diye tum takim taban yapti gecen sene. Skibbe iyi insan olablir ama o guselim kadronun teslim edilecegi biri degil kesinlikle.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0