Galatasaray 77 - Keseratar & Kalaycıoğlu 84

Aslan kızlarımız iyi mücadele etmelerine karşın maçın son çeyreğinde gerek coach Zafer Kalaycıoğlu'nun yanlış tercihleri, gerekse mücadelenin baş hakemi Mehmet Keseratar'ın akıl almaz kararları sonrasında ezeli rakibine 7 sayılık farkla yenildi. Ahmet Cömert Arena(!)'da oynanan müsabakada Galatasaray'da Işıl Alben ve Jia Perkins forma giyemezken; rakibimizde hafta içersinde domuz gribi şüphesi taşıyan Nevriye Yılmaz mücadelede forma giydi.
Cömert'ten daha yeni geldik.. Önce şu üzerimizdeki soğuk teri akıtalım, sonrasında blogta yazacağız birşeyler.. Bu arada medya ekibi olarak nefis işler çıkarttık neredeyse ve kimsenin çekemediği inanılmaz bir görüntüyü kaydettik şans eseri.. Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım ve yanındaki yöneticiler devre arasında vip salona doğru giderken taraftarların arasından geçtiler. Haliyle tepkiler, ıslıklar, yuhalamar oldu.. Fakat öyle bir an oldu ki; Aziz Yıldırım'ın yanındaki yönetici adındaki şahıs Galatasaray taraftarlarına pet şişe fırlattı. Bahsettiğimiz videoda şans eseri kayıt aldığımız sırada oldu ve açık açık görüntülendi. Bu videoyu menajer asistanımız Özge Alev'e devre arasında olaylardan hemen sonra izlettik, kendiside Mihriban Oğuz ve Müge Erdem'e haber verdi. Maç sonrasında ise iki menajerimizle yaptığımız görüşme sonrası video onlara mail olarak gönderilecek ve bazı tv kanallarına verilecek. NTVSpor, Spormax ve başta GS TV olmak üzere..

Videolar, resimler, medya ekibi daha sonra.. Önce biraz dinlenelim..

2 yorum:

  1. o olayı bende duydum.. merakla bekliyorum.. blogda yayınlamaya heryere maillemeye hazırım..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0